Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ha ha ha ales wymyslila!

ja bym nie wpadla zeby takie cos zrobic a juz nakleic tasme izolacyjna wogole :rotfl:

A wez no pstryknij ujecie z dalsza, jak wtedy po przestawieniu

klosze poperam - maziaje nie tego cos, no ale pokaz z dalsza

A wez no pstryknij ujecie z dalsza, jak wtedy po przestawieniu

klosze poperam - maziaje nie tego cos, no ale pokaz z dalsza

No poka całość :yes:

Kobitki, dziś nie dam rady, bo załamałam się kompletnie http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,028_z7_orig.gif

Czy to jest możliwe, żeby w Ikea źle wymierzyli grubość blatu stołu lub źle wywiercili otwór na śrubę i podczas skręcania śruba przebiła blat?? Klnę na czym świat stoi (w Wielki Czwartek!! :( ), bo wszystkie śruby skręciłam normalnie, do oporu, a ostatnia, gdy dokręciłam do oporu, to okazało się, że na blacie jest potężne wybrzuszenie :sick: Martwię się, że mi tej reklamacji nie uznają, bo stwierdzą, że za dużo pary w barach ;) Ale ja już tyle mebli stamtąd skręciłam i pierwszy raz taki kwiatek :( Przecież wiadomo, że nie można śruby luźnej zostawić, tylko dokręcić do końca..

Bardzo mi jest źle i smutno.. :(

Doriko, nie pomyliłam. Czeka mnie jutro wyprawa do nich i aż drżę na samą myśl, że mam udowadniać, że nie jestem wielbłądem :(

Aga, ale w czym ja się mogłam pomylić?? Jak mam 6 takich samych śrub, sześć miejsc, w które mam je wkręcić, to gdzie się można pomylić??

Aniu, na 100% mogli źle nawiercić. Tak miałam w tym drewnianym pojemniku , na pościel , się dokręca do ramy sofy. Jeden otwór pasował idealnie, drugi kilka cm dalej był.

Trzymam kciuki za pozytywne rozpatrzenie sprawy.:hug:

Edytowane przez mmikka

Ikea jak reszta sklepow perfekt nie jest, tez trafilam na kilka bubli :cool:

Walcz o swoje a jak pojdziesz wmienic sprawdz czy nie jest tak samo. Zeby nie bylo ze seryjnie spaprali nawiercenia.

trzymam kciuki za wyprawę do I. ale swoją drogą to dziwna sprawa... współczuję nerwow!

Ja wkręcałam ze stu procentową pewnością. Odwracam, a tam taki babol :sick:

Aniu, na 100% mogli źle nawiercić. Tak miałam w tym drewnianym pojemniku , na pościel , się dokręca do ramy sofy. Jeden otwór pasował idealnie, drugi kilka cm dalej był.

Trzymam kciuki za pozytywne rozpatrzenie sprawy.:hug:

Reklamowałaś, czy nawiercałaś nowy? Szlag mnie trafia :sick: Mój mówi, że na bank mnie odeślą z kwitkiem :(

Mnie też ostatnio trafił się mebel kuchenny z IKEA, w którym zapomnieli nawiercić otwory :(

Aniu, mail poszedł do Ciebie.

Kobitki, dziś nie dam rady, bo załamałam się kompletnie http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,028_z7_orig.gif

Czy to jest możliwe, żeby w Ikea źle wymierzyli grubość blatu stołu lub źle wywiercili otwór na śrubę i podczas skręcania śruba przebiła blat?? Klnę na czym świat stoi (w Wielki Czwartek!! :( ), bo wszystkie śruby skręciłam normalnie, do oporu, a ostatnia, gdy dokręciłam do oporu, to okazało się, że na blacie jest potężne wybrzuszenie :sick: Martwię się, że mi tej reklamacji nie uznają, bo stwierdzą, że za dużo pary w barach ;) Ale ja już tyle mebli stamtąd skręciłam i pierwszy raz taki kwiatek :( Przecież wiadomo, że nie można śruby luźnej zostawić, tylko dokręcić do końca..

Bardzo mi jest źle i smutno.. :(

Ja też jestem z Tobą. Będzie dobrze, IKEA raczej rozwiązuje problemy polubowniehttp://gify.free-forum-or-site.com/pobierz/animowana-gif-emotikona-emotikony.gif