Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Maniu, po to pokazuję, dzięki za opinię :)

Skleciłam dwie z "lustrem"

lampa1.jpg

Maniu, wiem, że są ładniejsze, ale ceny nie na moją kieszeń ;) Może zwykła, prosta, jak ta, byłaby lepsza? Tylko jej abażur wymienić? Wysokość taka sama.

markslojd-hellvi-102466.jpg

lampa1.jpg

markslojd-hellvi-102466.jpg

eeee....oddaj!

a te Twoje całkiem całkiem :yes:

Chyba rzucę monetą :lol2:

Jak skleciłam "wizkę", to i dla mnie nawet może być ;)

Venuska, u mnie koralowiec i książki w stylowej oprawie, to raczej nie ;) Coś bardziej "luźnego". Wino w coolerze ;)

:no: :no: nie dawaj więcej metalowych dodatków, bo będzie za ...metalowo :lol: jak koralowiec nie to może jakiś mały wazonik i kwiatki? ale wtedy obowiązkowo na książkach, albo jakaś większa niska misa z czymś.... no coś wymyślimy :yes:
:no: :no: nie dawaj więcej metalowych dodatków, bo będzie za ...metalowo :lol: jak koralowiec nie to może jakiś mały wazonik i kwiatki? ale wtedy obowiązkowo na książkach, albo jakaś większa niska misa z czymś.... no coś wymyślimy :yes:

przemaluje się cooler na czarno ;)

A takie cóś? ;)

lampa1.jpg

P.S. Kurier z lustrem przełożył się na jutro :(

lampa1.jpg

wyglada juz lepiej z lustrem, no ok, nie podobaja mi sie jajowate kule na nich, abazury sa swietne za to.

Postaw no te dwa krzeselka obok, zebys bufetu nie przeladowala durnostojkami.

Maniu, na komodzie byłyby tylko lampy, czarne świeczniki i kwiatki. Może książki ;) Dla humoru wkleiłam taki zawalony (liczyłam na baty za kulkę bukszpanową :D), ale już mam po humorze.. Wróciłam od dentysty.. http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,016_br_orig.gif

super, teraz mozesz pluc na odleglosc :p

albo gwizdac he he

bikszpan sie mi w oczy nawet nie zucil, za to latarenka napewno stac tam nie powinna, ksiazki z kfiotkami i swieczniki na tak :yes::yes:

Pytanie zasadnicze jest jednak wciąż to samo: zostawić je, czy zwrócić? Wysokość 61 cm, abażur średnica 32 cm. Dałam 249 za sztukę. Czy to dużo, czy mało kwestia względna, ale jak przekopywałam internet w poszukiwaniu niklowanej lampy, to same proste podstawy (w takiej wysokości, czyli 47 cm) są w podobnej cenie lub droższe. A gotowe z abażurem to kosztują więcej, niż ja dałam za dwie..

ha ha :wiggle:

no u mnie wsie meble czarne :p

chyba Cie narkoza jeszcze trzyma :p

kwestia przyzwyczajenia i jak na zywo bedzie. Wygladac. A gdzie sa Twoje??

Iman niestety na brazie nie wyglada dobrze. Tylko na czarnym. Probowalam bo to krzeselko bylo brazowe.

abazury, swieczniki i ksiazki ciemne, dlaczego ma nie pasowac, przeciez lubisz kolorow 100 :p

ps. wyczyszczony bufet wyglada super teraz !!!!

kwestia przyzwyczajenia i jak na zywo bedzie. Wygladac. A gdzie sa Twoje??

Iman niestety na brazie nie wyglada dobrze. Tylko na czarnym. Probowalam bo to krzeselko bylo brazowe.

abazury, swieczniki i ksiazki ciemne, dlaczego ma nie pasowac, przeciez lubisz kolorow 100 :p

ps. wyczyszczony bufet wyglada super teraz !!!!

No właśnie dlatego nie wkleiłam swoich, bo są brązowe i efekt byłby nie ten :)

Znieczulenie zaczyna puszczać, więc za chwilę mogę płakać ;)

Co do kolorów, to Cię chyba zaskoczę :rolleyes: Ten Iman to byłby jedyny wzór w jadalni.. Siedziska krzeseł przy stole będą.. szare, welurowe :D Jedyny kolor, to będą kfiotki ;) Kolory są wokół, w pokoju i kuchni ;) Aaa, i jeszcze obraz nad grzejnikiem przy schodach :)

Zapomniałam: kuchnia się będzie w lustrze odbijać, więc będzie kolorowo :lol2:

Edytowane przez Tomkowa

Kurde nie dokończyłam posta, a na telefonie nie potrafiłam edytować :lol2: #ZwierzeSocialMedia

(...) ale warto poczekać na akcje rabatowe np. - 25% na wszystko :) Zaraz poszperam co jest, na myśl mi przychodzą lampy Venen :yes: one są takie śliczne <3 <3 tylko nie pamiętam jak z wysokością.

Edit: a Boule L? tylko to takie chudzinki, ale fajne wysokie :rolleyes: no i Maximy byłyby super, one są smukłe, wysokie ale zależnie od abażuru dają wrażenie dużej lampy :yes: lubię takie przyszłościowe modele :lol2:

Edytowane przez Venus_m
Boule pewnie pojawią się....chciałam napisać w marcu, a to przecież kwiecień już :o nie ogarniam :lol2: na pewno prędzej jak później :yes: tylko te to trzeba łapać prędko, bo schodzą jak nie wiem co :rolleyes: no ale cenę mają dobrą :yes: