Tomkowa 29.05.2016 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 Pestuś, no ja jestem raptus U mnie wszystko szybko i na już! Może faktycznie było tak, jak piszesz, ale ramę ciągle mam mimo, że krzywa jak diabli Fotel cały czas w bagażniku auta Chyba go od razu zawiozę do tapicera Jak by Mania była blisko, to już byśmy go rozbebeszyły Fotki "przed" będą przestawiały leżący fotel na pace passata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.05.2016 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 Sprobuj jeszcze raz z tą ramą. Cierpliwie. nic jej już nie zaszkodzi, a może pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 30.05.2016 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Dzwoniłam do sklepu partnerskiego sprzedającego te płytki lustrzane, 20 x 30 mogą mi zamówić po 6,50 za sztukę. Nie na opakowania tylko na sztuki. Cena chyba ok.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 30.05.2016 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Mmikka, jeżeli to cena za płytkę fazowaną, to jest to cena znakomita!! Możesz mi na priv przesłać kontakt do nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 30.05.2016 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Aniu, oczywiście że wyślę. Poczekam tylko na maila potwierdzającego z firmy, mają się odezwać jak im net wróci, jakaś awaria ich dosięgła. To dzięki Tobie zaczęlam ich szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 30.05.2016 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 A czy ja nieśmiało mogę podpiąć się do prośbyhttp://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,024_jI_orig.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 30.05.2016 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 (edytowane) Słuchajcie, zamawiam obudowę grzejnika w kuchni. Ściana jest pomalowana w szarości NCS S1500-N. Czy obudowę robić w kolorze zbliżonym do koloru ściany, czy robić białą? Na poniższej fotce widać oba grzejniki do zabudowy. Na zdjęciach wszystkie ściany wydają się białe, jednak w kuchni to jaśniutka szarość A może zrobić ją grafitową, tak jak opaski drzwi i listwy przypodłogowe? A może obie grafitowe?? Edytowane 30 Maja 2016 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 30.05.2016 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Ja radze białą obudowę, ewentualnie szarą, raczej nie czarną. Gdyby grzejnik był symetrycznie ( a wygląda na tej fotce ze nie jest) na środku ściany to ciemna obudowa miałaby sens by sie tak wyróżniać, jakaś dekoracja na to i byłoby super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 30.05.2016 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Dzięki Vesila, będą białe A jaki grill najbardziej by u mnie pasował? Myślę o trzeciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.05.2016 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Zrobiłabym w kolorze ściany. Grile wszystkie ładne, ale może ten pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 30.05.2016 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Pestko, i to, że są tak blisko siebie, mimo, że niby w innych pomieszczeniach (choć to wszystko to jedna przestrzeń), nie stoi przeciwko temu, żeby były w różnych kolorach? Wzór pierwszy byłby u mnie bez dzielenia w połowie (grzejnik nie przekracza szerokością 1 m). Jakoś te owalne otwory do niczego mi u mnie nie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.05.2016 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Oba w kolorze ściany :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 30.05.2016 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Jak dla mnie nr 3 i w kolorze ścian, przy których jest kaloryfer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 31.05.2016 05:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 7Oba w kolorze ściany :) Jak dla mnie nr 3 i w kolorze ścian, przy których jest kaloryfer. Czyli grzejnik w kuchni pod obrazkiem z korków po winie powinien być szary, a ten przy schodach pod dużym obrazem biały, tak? A jak mi przyjdzie do głowy pomalować ścianę na inny kolor? Nie za bardzo bym chciała być uwiązana w kuchni do tego 1500N, mam czasami chęć dać tam ociupinkę mocniejszy szary Dziś muszę zdecydować. I na takim drobiazgu się zawiesiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 31.05.2016 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 W kolorze ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 31.05.2016 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Jeśli zmienisz kolor ścian w przyszłości to wtedy pogadamy póki co w obecnych kolorach ścian. Zawsze możesz obudowę też przemalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 31.05.2016 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Jak dasz bardziej szary to przemalujesz też oslonke na grzejnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 31.05.2016 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Oba identyczne w kolorze białym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 31.05.2016 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 W kolorze ściany Jeśli zmienisz kolor ścian w przyszłości to wtedy pogadamy póki co w obecnych kolorach ścian. Zawsze możesz obudowę też przemalować Jak dasz bardziej szary to przemalujesz też oslonke na grzejnik Wersja w kolorze ścian zdecydowanie górą Oba identyczne w kolorze białym:) Taka była pierwsza myśl, ale jak popatrzyłam na kuchnię, to stwierdziłam, że ja tam, oprócz okna nie mam nic białego O, przepraszam, roleta będzie biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.05.2016 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 w kolorze ściany jak będziesz chciała przemalować to się będziemy martwić, ale nie powinno być problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts