ivy17 05.10.2016 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Aniu jak tam ogarnianie poremontowego burdello do przodu ?? ciekawa jestem bardzo efektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 09.10.2016 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Tomkowa, zapracujesz się na amen, już na pewno wszystko posprzątane, poukładane, powieszone ... i tak dalej Jak oceniasz remont? Zadowolona? Dzieci też? no to może się pochwalisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 09.10.2016 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Tomkowa potrzebuję Twojej pomocy. Jak się nazywał blog dziewczyny, która pomagała Ci w metamorfozie salonu? Wydaje mi się, że to u niej widziałam takie okucia jakie są mi potrzebne do drzwiczek bibliotecznych. Myślałam, że się dokopię sama ale tyle stron ma ten Twój dziennik, że wymiękłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 09.10.2016 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Velour Home Boutique wg mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 09.10.2016 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Wiwik dziekuje. To dokladnie to a autorka bloga ma te okucia w witrynie w jadalni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.10.2016 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Wpadłam pomachać strasznie mi brakuje czasu Wani Oj, a jak mnie brakuje czasu!! Ale już coraz lepiej, mam nadzieję Tomkowa, zapracujesz się na amen, już na pewno wszystko posprzątane, poukładane, powieszone ... i tak dalej Jak oceniasz remont? Zadowolona? Dzieci też? no to może się pochwalisz? Mamik, ten tydzień to był istny szał Ale już ogarnięte!! Jeszcze tylko brakuje szafy w sypialni, bo póki co wieszaki na kółkach z ubraniami i pudła pod ścianą Selekcja zrobiona, więc jest tego zdecydowanie mniej, choć jeszcze sporo Teraz oszczędzam na szafę Tomkowa potrzebuję Twojej pomocy. Jak się nazywał blog dziewczyny, która pomagała Ci w metamorfozie salonu? Wydaje mi się, że to u niej widziałam takie okucia jakie są mi potrzebne do drzwiczek bibliotecznych. Myślałam, że się dokopię sama ale tyle stron ma ten Twój dziennik, że wymiękłam:) Velour Home Boutique wg mnie Wiwik dziekuje. To dokladnie to a autorka bloga ma te okucia w witrynie w jadalni:) Aga, przepraszam, ale przez sprzątaniowy galop nie odpowiedziałam na Twoje pytanie, ale wiwik dobrze pamiętała Dodać mogę, że tę piękną witrynę do jadalni robiła Sylwii firma Daro-Meble. Może się przyda kontakt w sprawie okucia, którego poszukujesz Aniu jak tam ogarnianie poremontowego burdello do przodu ?? ciekawa jestem bardzo efektów Do przodu!! Pokoje dzieci gotowe, sypialnia się powolutku ogarnia, ale już śpimy pod gwiazdami Mogę z radością ogłosić: koniec remontu!!!!!!!! Z tej okazji winko na stole Przy okazji pochwalę się lampami w jadalni, które nabyłam z małymi przygodami Jestem z nich bardzo zadowolona. Krzesła szczytowe pojechały do tapicera Do innego, bo fotela do sypialni nadal nie mam Jak pogoda pozwoli, to zrobię trochę więcej poremontowych fotek, bo bez słonka zdjęcia takie sobie Na stole mojej roboty welurowe dynie z resztek tkaniny po szyciu zasłon i tapicerowaniu stołków kuchennych Wasze zdrowie i piękne dzięki za wsparcie w trakcie remontu http://yelims1.free.fr/Alcooliques/Alcooliques11.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.10.2016 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Tomkowa, niezaprzeczalnie pięknie STYLOWO, elegancko, a lampy nad stołem genialnie pasują. Dynie... dynie to sztuka sama w sobie. Tylko Ty mogłaś tak fajnie kawałki szmatek przerobić. Nie narzekaj na brak słońca. Masz doświetlone i fotki wyszły super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 10.10.2016 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Salon super, lampy bardzo ładne. A sypialnia ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 10.10.2016 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 No tak, jeszcze dobrze po remoncie kurz nie opadł, a tu już pijaństwo znowu Jadalnia jak z katalogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.10.2016 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Pestko, Doriko, mamik, bardzo dziękuję, mi jadalnia też podoba się teraz zdecydowanie bardziej A sypialnia ????? No dobra, sypialnia na dziś Mebelki jeszcze nie przemalowane, ale najpewniej zrobię to na wiosnę Białe komody, które będą stały po lewej stronie też dokupię, jak przyjdzie na to pora Póki co, jestem spłukana na amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.10.2016 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 A mnie ta toaletka pasuje jaka jest. Może zostaw ją taką, albo przemaluj częściowo. Byłoby nawiązanie pomiędzy podłogą, ramami okien i białymi komódkami. Poza tym sypialnie bardzo przyjazna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.10.2016 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 No tak, jeszcze dobrze po remoncie kurz nie opadł, a tu już pijaństwo znowu Mamik, trzeba intensywnie zacząć nadrabiać, bo przerwa była za długa Po lampce wina braki w sypialni tak nie przeszkadzają i nawet mi się wtedy podoba oryginalna tapicerka siedziska przy toaletce, które widać na fotce Obiecuję, że do najbliższej niedzieli będzie ładne, szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.10.2016 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 A mnie ta toaletka pasuje jaka jest. Może zostaw ją taką, albo przemaluj częściowo. Byłoby nawiązanie pomiędzy podłogą, ramami okien i białymi komódkami. Poza tym sypialnie bardzo przyjazna Mężowski obstaje, żeby jej na biało nie malować, zobaczymy, do wiosny trochę czasu Dla mnie za bardzo zlewa się z podłogą. Taka dwukolorowa, jak na inspiracji trochę za bardzo rustykalno-swojska, ale dziękuję za pomysł. Może same drzwiczki i szuflady na biało? Sama nie wiem, bo z tą toaletką mam od początku dylemat: malować, czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 10.10.2016 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Mamik, trzeba intensywnie zacząć nadrabiać, bo przerwa była za długa Po lampce wina braki w sypialni tak nie przeszkadzają i nawet mi się wtedy podoba oryginalna tapicerka siedziska przy toaletce, które widać na fotce Obiecuję, że do najbliższej niedzieli będzie ładne, szare Bardzo ładnie wyszło Tapicerki nawet nie zauważyłam. Tylko szafeczki nocne mi nie grają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.10.2016 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Bardzo ładnie wyszło Tapicerki nawet nie zauważyłam. Tylko szafeczki nocne mi nie grają. Cieszę się, że się podoba Szafeczki nocne albo przemaluję na biało, albo kupię nowe, też białe. Mam do nich kupione onegdaj panele Overlays i plan ich użycia Mają wyjść tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.10.2016 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Sfotografuj tę toaletkę od przodu Całej to ja bym jej nie malowała, bo sama w sobie jest ładna. Tylko jakieś akcenty, żeby podkreślić. Oooo..., to wolę wnętrze z tą drzewienną toaletką tu trochę za blado na tej wizualce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 11.10.2016 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2016 Wasze zdrowie i piękne dzięki za wsparcie w trakcie remontu http://yelims1.free.fr/Alcooliques/Alcooliques11.gif Aniu, nareszcie jesteś, jak mi brakowało Piękne ciepłe wnętrza uzyskałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 11.10.2016 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2016 ... A co u Ciebie?? Jak Dzieciaczki? Jak domek? Jak wszystko?? a u mnie ciągle to samo - wykończeniówka pracujemy aktualnie nad większym projektem zabudowy w bawialni... może skończymy w tym roku domek to niekończące się sprzątanie zwalam wieczny bałagan na brak odpowiednich mebli do ich chowania oczywiście a że u nas ciągle coś się robi to narzędzia, płyty, farby, wszystko się wala po podłogach i blacie w kuchni widzę że remont skończony - extra!! prezentuje się zacnie! jak patrzę na takie wielkie pokoje to czasem -tyko przez minutkę -zazdroszczę domów z poddaszem a druga strona sypialni, ta szafowa, też była przerabiana??? Tomcia jaki masz kąt dachu?? bo jak patrzę na te fotki w trakcie o wygląda całkiem jak u mnie stych - też mam taką niską kolankową, chcę tam użytkowe pomieszczania mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 11.10.2016 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2016 ooo jak ładnie. Super te lampy w jadalni z tym ażurowym wzorkiem, pięknie pasuje sypialnia świetnie - zgadzam się z Pestką jednak, że toaletka powinna zostać w drewnie:yes: ale szafki koniecznie przerób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 11.10.2016 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2016 Cudna sypialnia, o wiele ładniejsza, niż poprzednio. Pierwszorzędna metamorfoza Salon również, lampy nadają szyku, świetnie komponuje się lustro na komodzie, pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts