slonko 05.12.2016 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Tomkowa zaszalałaś z tym dywanem na szydełku pomijam to, jak mało śpisz, ale jakie Ty masz zdolne ręce i cierpliwość !!!! piękny już widzę u mnie, ale byłby raj dla kotów, więc nawet marzyć nie ma co sama i tak nie zrobię z tą szachownicą jesteś niezła piękne to wszystko czy na co dzień masz te całe dekoracje w pokoju ? nie męczy Cię ta ilość ? nie zmienia to jednak faktu, że profesjonalizm w każdym calu o krowie się nie wypowiem, bo zupełnie nie w moim stylu jeśli chodzi o dekoracje - to chyba też w sobotę wszystko wyjmiemy, bo już dzieci mnie męczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 05.12.2016 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 slonko! Gdzie Ty się podziewałaś?! Dobrze, że już jesteś Z dywanika się bardzo cieszę i chętnie zrobiłabym następny, tylko nie mam gdzie położyć Szachownica na co dzień nie jest w jednym pomieszczeniu W jadalni na komodzie z lustrem stoi waza. Obecnie z bombkami A na świdrowym postumencie stoi donica z monsterą na szachownicowym talerzyku. Taca jest w kuchni. Poduszka na razie schowana, bo w sezonie jest na huśtawce. A bombki czekają na choinkę, więc są na widoku wyłącznie w czasie Świąt. Nie mam się więc jak męczyć widokiem nadmiaru szachownicy Wręcz marzę, żeby mieć jej więcej, a zwłaszcza w postaci dużych talerzy obiadowych. Nie wymaluję ich jednak sama i pozostaje mi jedynie marzyć o nich i podziwiać u tych, którzy są ich szczęśliwymi właścicielami Według mnie, są cudowne Źródło: Instagram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 05.12.2016 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Ja tez z tych które krowie laty wola na zwierzątku widzieć Sama specjalne farbki do szkła ceramiki które wystarczy wypalić w piekarniku i są trwałe. Może to jest wyjście. Bo coś czuję, że Twój świr jest nieuleczalny i nie spoczniesz póki wszystko nie będzie biało czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 07.12.2016 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 slonko! Gdzie Ty się podziewałaś?! Dobrze, że już jesteś dziękuję musiałam się zająć własnym zdrowiem .............. ale też praca na okrągło i pełno innych obowiązków - sama wiesz, co będę tłumaczyć Skoro ta szachownica w tej ilości jedynie do zdjęć - to rozumiem ja wyznaję zasadę piękna w minimalizmie nawet, jak uwielbiam jakiś wzór, to nie za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.12.2016 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 uuuu krowa ładne to ja od jakiegoś czasu przeglądam oferty w poszukiwaniu klasyka zebry a ta krowa zostaje razem z chevronem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 16.12.2016 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Tomkowa, do Ciebie dużo osób zagląda więc pozwolę sobie zaspamować do 22 w tę niedzielę trwa doroczna aukcja Muratora - o tutaj - wpadajcie i licytujcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.12.2016 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 uuuu krowa ładne to ja od jakiegoś czasu przeglądam oferty w poszukiwaniu klasyka zebry a ta krowa zostaje razem z chevronem? Zebra, ach! też zawsze marzyłam Krowa docelowo jednak będzie w sypialni Tomkowa, do Ciebie dużo osób zagląda więc pozwolę sobie zaspamować do 22 w tę niedzielę trwa doroczna aukcja Muratora - o tutaj - wpadajcie i licytujcie! Wiwik, dziękuję i też zachęcam do wspomożenia aukcji Pewnie u Was przygotowania świąteczne idą pełną parą. Uwielbiam ten przedświąteczny czas, który jest najpiękniejszym okresem na dekorowanie domów. U mnie choinka już ubrana. Ma mniej tiulu niż w ubiegłym roku, ale nadal królują na niej szachownicowe bombki Dokupiłam szklane świderki, w których jestem zakochana A dziś ze styropianowych kulek z Pepco uczyniłam taką oto bombkę Jak Wasze przygotowania do świąt? Domki udekorowane? Ja do gotowania jestem ostatnia, więc, jak zwykle, ograniczam się do wypieków W tym roku zamierzam pierwszy raz upiec drożdżową gwiazdę, według TEGO przepisu (wygląda obłędnie i podobno jest pyszna ) do tego pewnie keks i ciasto z jabłkami Jakie specjały przygotowujecie wyłącznie na Boże Narodzenie, raz w roku i nie możecie się doczekać, aby je zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 18.12.2016 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Świderki rewelacja! Skąd? Ta gwiazda też mnie zafrapowała,ale w tym roku się nie zdecyduję raczej U nas choinka od tygodnia ubrana i dekoracje świąteczne poza tym rozłożone. Tym razem te same elementy,ale troszeczkę inaczej zaaranżowane - tylko troszkę, bo jakoś wolę podobnie mieć co roku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.12.2016 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Wiwik, świderki z Tikeja Gwiazda jest na tyle intrygująca i nieskomplikowana, że muszę spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 19.12.2016 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Tomkowa dawno u Ciebie nie pisałam ależ przepiękne wnętrza!! dopieszczone w każdym detalu, podziwiam i pozdrawiam cieplusio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 20.12.2016 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Tomkowa pierwsze, co mi się nasunęło na myśl oglądając Twoje zdjęcia - ALICJA W KRAINIE CZARÓW Może powinno być Tomkowa vel Ania w krainie czarów ? Ja też już domek odziałam świątecznie A ta gwiazda drożdżowa wymiata, pochwal się, ja zmajstrujesz swoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.12.2016 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Tomkowa dawno u Ciebie nie pisałam ależ przepiękne wnętrza!! dopieszczone w każdym detalu, podziwiam i pozdrawiam cieplusio! Kendra, jak miło Cię widzieć Bardzo dziękuję za dobre słowo http://psiakosc.com/emoty/emoty-1/przytulanko.gif Tomkowa pierwsze, co mi się nasunęło na myśl oglądając Twoje zdjęcia - ALICJA W KRAINIE CZARÓW Może powinno być Tomkowa vel Ania w krainie czarów ? Ja też już domek odziałam świątecznie A ta gwiazda drożdżowa wymiata, pochwal się, ja zmajstrujesz swoją Rzeczywiście, ta szachownica robi bajkowe wrażenie Ja jestem w niej niezmiennie zakochana http://yelims1.free.fr/Amour/Amour62.gif A drożdżowa gwiazda dziś zrobiona! Tak wyglądała przed włożeniem do piekarnika: a tak po upieczeniu Mam nadzieję, że jest pyszna, ale o tym przekonamy się dopiero jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.12.2016 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Wszystkim odwiedzającym mnie, czytającym, oglądającym i pamiętającym o mnie życzę wspaniałych, zdrowych, pełnych ciepła i miłości Świąt Bożego Narodzenia. Niech to będzie czas wiary, nadziei, uśmiechu i dobroci. Niech Jezus Nowonarodzony oświeca drogi codziennego życia i daje siłę, pomoc i pokój. Wesołych Świąt Bożego Narodzenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 30.12.2016 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Tomkowa, "przytulam" sobie życzenia, bo myślałam o Tobie m.in. przygotowując, już tradycyjnie , malinową chmurkę mam nadzieję, że makowa gwiazda była równie smaczna, jak piękna Dla Ciebie, Twoich bliskich i osób tu zaglądających - Opatrzności Bożej i Wszystkiego najleszego w Nowym Roku 2017, abyście doświadczyli samych dobrych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 08.01.2017 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 Cześć. przeszłam do ciebie w sumie po prośbie. Podobno sprajowałaś cos farbą na miedziano. Czy możesz mi pokazać jak wyszło (najlepiej w porównaniu z czymś miedzianym o ile masz taką możliwość. )Czy ten spray którym robiłaś polecasz? nie spływał? długo sechł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.01.2017 23:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Tomkowa, "przytulam" sobie życzenia, bo myślałam o Tobie m.in. przygotowując, już tradycyjnie , malinową chmurkę mam nadzieję, że makowa gwiazda była równie smaczna, jak piękna Dla Ciebie, Twoich bliskich i osób tu zaglądających - Opatrzności Bożej i Wszystkiego najleszego w Nowym Roku 2017, abyście doświadczyli samych dobrych rzeczy mamik!! :hug: Cześć. przeszłam do ciebie w sumie po prośbie. Podobno sprajowałaś cos farbą na miedziano. Czy możesz mi pokazać jak wyszło (najlepiej w porównaniu z czymś miedzianym o ile masz taką możliwość. ) Czy ten spray którym robiłaś polecasz? nie spływał? długo sechł? Cześć malkul. Nie przypominam sobie, żebym coś na miedziano malowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 11.01.2017 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 Tomkowa Ty się tłumacz z takiej długiej nieobecności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makofska 15.01.2017 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Cześć Tomkowa i inne koleżanki! przeczytałam Twój wątek od deski do deski, hmmm.... trochę mi to zajęło ale warto było dotrwać do końca gratuluję kreatywności i umiejętności!! my dopiero jesteśmy na etapie przygotowywania projektu indywidualnego, chcemy ruszyć z budową jak tylko się uda wystartować, moze marzec.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.01.2017 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Tomkowa Ty się tłumacz z takiej długiej nieobecności Wani, wytłumaczenie mam jedno: kłopoty Cześć Tomkowa i inne koleżanki! przeczytałam Twój wątek od deski do deski, hmmm.... trochę mi to zajęło ale warto było dotrwać do końca gratuluję kreatywności i umiejętności!! my dopiero jesteśmy na etapie przygotowywania projektu indywidualnego, chcemy ruszyć z budową jak tylko się uda wystartować, moze marzec.... pozdrawiam Cześć! Podziwiam wytrwałość w czytaniu i dziękuję za odwiedziny Budowa domu to wielka przygoda, ale i wielkie wyzwanie. Ale, gdybym wygrała w lotka, to z pewnością na budowę nowego domu zdecydowałabym się bez namysłu Trzymam kciuki za pomyślny start i realizację z jak najmniejszą liczbą nieprzyjemnych niespodzianek Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.01.2017 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Tomkowa, a Ty gdzie się schowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts