Tomkowa 18.06.2015 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Człowiek ciężko pracuje, nie śpi, a tu proszę pewnie przykleila sie z ta tasma do sciany Te taśmy są naprawdę mocne, mało brakowało Włosy mi się zaplątały w rzepy No wiesz, nawdychała się 70% LEKO, więc wszystko możliwe Miałam nawet pomysł, żeby wyżymać te waciki, ale to strasznie szybko paruje Trzeba będzie razem z tynkiem zerwać U mnie wszystko w płytach gipsowych widzę żę przyciąga mnie zawsze do wątków z nutką alkoholu w tle : Nutki też wiszą w ramce na ścianie Z moim ukochanym motywem z Braveheart witam się i ja Witam się . To chyba najbardziej "galopujący wątek" na forum . Tomkowa bardzo ładne mieszkanie. Łazienki ekstra. Wpadły mi w oko Twoje płytki na gebericie w górnej łazience i nie wiem czy jeśli nie masz nic przeciwko nie wykorzystałabym ich w moim domu Witajcie slonko i Inka Inka, nie mam nic przeciwko Nowi goście, to coś na stół postawić trzeba, proszę się częstować. Dziś też owoce Tomkowa, zakupilam se taki wielki sloj z nalewakiem, poj.,7l...myslisz ze na pol wieczoru nam wystarczy? Śliczny, na szczęście można go uzupełniać Tomkowa się nie pogniewa że my tu u niej taką libację se robimy ? Tomkowa chyba nic nie zrobi,jak przyklejona do tej ściany wisi Za wsparcie jestem dozgonnie wdzięczna No i??? Jaki efekt??? Taki! Od tego Leko wyszło jeszcze inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.06.2015 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 (edytowane) Nie wiem, czy nie za dużo tego jest, ale na myśl o poprawianiu dostaję zawrotów głowy Edytowane 18 Czerwca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 18.06.2015 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 wygląda czadowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.06.2015 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 kurcze może być ciężko. no nic zaczne pić o 15 bo w pracy nie mogę ale ślina w ustach urosła hahahaha Tomkowa się nie pogniewa że my tu u niej taką libację se robimy ? Tomkowa chyba nic nie zrobi,jak przyklejona do tej ściany wisi Z ust mi to wyjęłaś o kurrrna :lol2::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.06.2015 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 I jeszcze rzut oka na tę część salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.06.2015 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 (edytowane) o w morde ale czad! pierwsza fotka i ostatnia mi sie bardziej podoba od tej drugiej, bo mam wrazenie ze aparat lekko przechylilas i wyglada jakby obrazy pochylone byly no ale klasa! calkiem inna sciana Edytowane 18 Czerwca 2015 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.06.2015 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 No coś Ty, depresja?? W takim pięknym, dużym salonie?? Niemożliwe. Mój ma szerokość tylko 4 metry, to dopiero depresji można dostać Pufy są z Biedronki!!! Ja tez mam 4 m a macie u siebie Towarotekę? to taki outlet Biedronki - teraz są tam te pufy właśnie u mnie nie ma czegoś takiego o w morde ale czad! pierwsza fotka i ostatnia mi sie bardziej podoba od tej drugiej, bo mam wrazenie ze aparat lekko przechylilas i wyglada jakby obrazy pochylone byly no ale klasa! całkiem inna ściana ooooo zgadzam się, jest super Musze chyba u siebie cos pozmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 18.06.2015 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Pierwsze słyszę o Towarotece U nas na prowincji nie ma ... .... u mnie nie ma czegoś takiego ... niemożliwe!! że coś jest u mnie w mieścinie a nie ma tego w Wawce ... Taki! ... Nie wiem, czy nie za dużo tego jest, ale na myśl o poprawianiu dostaję zawrotów głowy ... wyszło ciekawie na pewno nie jest za dużo - jakby było mniej to ciągle tv byłby najbardziej widoczny, a przecież chciałaś go schować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.06.2015 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 ...Musze chyba u siebie cos pozmieniać ja tez az w kompleksy popadlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.06.2015 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 niemożliwe!! że coś jest u mnie w mieścinie a nie ma tego w Wawce no nie spotkałam nic takiego ja tez az w kompleksy popadlam ojjj u mnie to duze zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 18.06.2015 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 No teraz po pracy, z piwkiem w dłoni, to ja se mogę popodziwiać w tym wątku na luziku, bez ślinotoku itp. Pięknie to wyszło, tak równiutko, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 18.06.2015 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Tomkowa, wyszło super:))) to, co kolejne do aranżacji? czy najpierw po kieliszeczku:P? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.06.2015 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Martusia jakim kieliszeczku? bierz sloik z raczka ode mnie i jedziemy z koksem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 18.06.2015 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Ściana wygląda super, to była owocna noc Nie ukrywam jednak że trochę mi brakuje koloru , taka moja koloropotrzeba Po prawej masz super żółte i pomarańczowe dodatki, po lewej trochę mi ciemno. I ze świeczki też bym zrezygnowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.06.2015 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 (edytowane) wygląda czadowo o w morde ale czad! pierwsza fotka i ostatnia mi sie bardziej podoba od tej drugiej, bo mam wrazenie ze aparat lekko przechylilas i wyglada jakby obrazy pochylone byly no ale klasa! calkiem inna sciana ooooo zgadzam się, jest super Musze chyba u siebie cos pozmieniać wyszło ciekawie na pewno nie jest za dużo - jakby było mniej to ciągle tv byłby najbardziej widoczny, a przecież chciałaś go schować No teraz po pracy, z piwkiem w dłoni, to ja se mogę popodziwiać w tym wątku na luziku, bez ślinotoku itp. Pięknie to wyszło, tak równiutko, super Tomkowa, wyszło super:))) to, co kolejne do aranżacji? czy najpierw po kieliszeczku:P? Ściana wygląda super, to była owocna noc Nie ukrywam jednak że trochę mi brakuje koloru , taka moja koloropotrzeba Po prawej masz super żółte i pomarańczowe dodatki, po lewej trochę mi ciemno. I ze świeczki też bym zrezygnowała Bardzo się cieszę, że Wam się podoba Waniliana, w tych lusterkach odbijają się kolory ze ściany naprzeciwko Świecę zdjęłam, ale czegoś mi tam brakuje Moje Drogie, z tej okazji do słoików od Mmeliski przynoszę miodu pysznego A co następne do aranżacji?? Do zrobienia jest sypialnia, ale ją (dzięki gościnie Marty) mniej więcej wiem jak zrobić Jutro mam plan poprzestawiać meble tak, aby przekonać się, czy koniecznie likwidować zabudowę pod oknami No i jeszcze moja biedna jadalnia. Ale tu już potrzeba odwagi i, przede wszystkim, umiejętności malowania mebli Edytowane 18 Czerwca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.06.2015 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 oj tam oj tam...spray i dzialamy http://www.stylka.pl/wp-content/uploads/2013/02/48.do-domu_malowanie-mebli1.jpghttp://rokoko.squarespace.com/storage/sposobnaeklektycznajadalnie3.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1315753370974 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 18.06.2015 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 świetna robota!! wyszło perfekt bardzo mi się podoba.... gratuluję i zazdroszczę Świecę zdjęłam, ale czegoś mi tam brakuje a może postaw okrągłą tacę albo płaską misę na piloty?? albo na cukierki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.06.2015 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Catti, czekam na przesyłkę dwóch ślicznych tac! Skąd wiedziałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.06.2015 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Mmeliska, ja dostaję strasznego lenia, jak patrzę na te meble Na samą myśl o ich wynoszeniu, całym bałaganie stwierdzam, że brąz nie jest zły A mnie dać spray do ręki to wymaluję wszystko dokoła Ostatnio kupiłam czarny i pomalowałam: 4 gąsiory, 3 doniczki, 3 wazony Jak się przyjrzysz ostatniej fotce, to wazon jest na stoliku, a jeden z gąsiorów pod zegarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 18.06.2015 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Martusia jakim kieliszeczku? bierz sloik z raczka ode mnie i jedziemy z koksem masz rację, nie ma co się rozdrabniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts