Mmelisa 02.09.2015 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Co do wczorajszego wieczorku to przepraszam Was..ale wysiadlam:eek: Jak grzeczna dziewczynka po godz 21:30 poszlam spac Dzien dobry i milego dnia zycze ps. i tym oto sposobem rozpoczelam nowa piekna strone No to dzisiaj mozemy pic..jest okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.09.2015 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Super te lampy Mnie się nigdy film nie urwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.09.2015 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Mnie też się nie urywa, ale mam granicę, po której wysiadam, bo nie mam woreczka żółciowego Piłyscie kiedyś wódeczkę z baniek takich do stawiania z ogniem na plecach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.09.2015 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 tym oto sposobem rozpoczelam nowa piekna strone : Piękna, okrągła stówka Mnie się nigdy film nie urwał Taka twarda jesteś??? A lampy faktycznie śliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.09.2015 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Nie, po prostu nigdy tyle nie wypiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.09.2015 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Piłyscie kiedyś wódeczkę z baniek takich do stawiania z ogniem na plecach? Tylko stawiałam bańki, pic z nich nie piłam. Nie, po prostu nigdy tyle nie wypiłam AAAAAA czyli nie znasz swojej granicy Ale chyba to nie od ilości zalezy tylko od okoliczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.09.2015 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 można sporo wypić i się nie upić, i można niewiele i być zalana w dętkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 02.09.2015 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Ja należę (należała bo dawno nie piłam) do tych niematerialnych. Picie było przygnębiające bo wszyscy już mocno pijani a ja nadal trzeźwa (albo bardziej od innych) więc ogólnie nie przepadam za piciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.09.2015 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Prześliczne lampy, fajny efekt daje to złoto w środku i nie widać krzywych ścian Wow! Jaki swietny efekt lamp przy wlaczeniu wieczornym! Gdzie kupione i czemu takie drogie? Super te lampy A lampy faktycznie śliczne. Dziękuję Kochane, a już się martwiłam, że wcale na nie nie zerkniecie:cool: Trafiłam na nie w bydgoskim Tikeju Były też dwa śliczne chińskie stołki zielono-łososiowo-fioletowe. Pomyślałam, że nigdzie mi ta kolorystyka nie pasuje i nie wzięłam. A teraz w brodę sobie pluję, bo jeden pięknie na tarasie by się komponował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.09.2015 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 ps. i tym oto sposobem rozpoczelam nowa piekna strone No to dzisiaj mozemy pic..jest okazja O, rzeczywiście i to jeszcze postem o historycznym numerze 1981 Piłyscie kiedyś wódeczkę z baniek takich do stawiania z ogniem na plecach? Chodzi o picie podpalonego trunku, czy o to, że trzeba za każdym razem wypijać do dna, bo odstawić je można jedynie do góry dnem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.09.2015 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 podpalony trunek pilam.. a jakis czas temu kupilam mojemu ojczulkowi w prezencie 4mini karafki a na nie nalozone tak jakby kieliszki, z tym ze spod tych kieliszkow to taki stozek z zaokragleniem..wiec po wypiciu zawartosci trzeba ten kieliszek do swojej karafki "wsadzac" Aniu, zebys Ty widziala, to co ja widzialam ostatnio w tutejszych sklepach! szczegolnie w jednym...retyy same cudenka, a i ceny nie duze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.09.2015 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Lampy sąświetne i wcale nie jestem pewna, czy powinnaś im zmienić kolor. Bańki jako kulawki, czyli za każdym razem do dna:yes: Piliśmy tak podczas studiów na wykopaliskach i jednego roku przypłaciłam to lądowaniem w ognisku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 02.09.2015 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Ale pokażę Wam nowy nabytek do sypialni Jak wiadomo, śnię o jej remoncie Tymczasem trafiła mi się okazja zakupu fajnych lamp na stoliki nocne. Pewnie im docelowo okleję abażury na biało (nie wymienię, bo te mają piękne złote wnętrza), ale póki co, stoją takie, jakie są, a ja włączam je i wyłączam i wyobrażam sobie, że ściany są już równe i jasne [ATTACH=CONFIG]329267[/ATTACH] Jakie nastrojowe światło! I faktycznie, środki mają piękny kolor! I poduszki jakie rogate :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.09.2015 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Aniu, zebys Ty widziala, to co ja widzialam ostatnio w tutejszych sklepach! szczegolnie w jednym...retyy same cudenka, a i ceny nie duze Fotki robiłaś?? Opowiadaj, co kupiłaś Lampy sąświetne i wcale nie jestem pewna, czy powinnaś im zmienić kolor. Bańki jako kulawki, czyli za każdym razem do dna:yes: Piliśmy tak podczas studiów na wykopaliskach i jednego roku przypłaciłam to lądowaniem w ognisku:D Myślałam o zmianie tkaniny zewnętrznej, bo ta jest trochę zbyt błyszcząca Z tymi kulawkami to zupełnie jak biesiadowanie z góralami Wszyscy piją z jednego kieliszka i nie da rady nie dopijać Jakie nastrojowe światło! I faktycznie, środki mają piękny kolor! I poduszki jakie rogate :wiggle: Witaj lw! Pamiętam, jak kiedyś, chyba u Ciebie, wyczytałam, że poduszki najpiękniej układają się, gdy mają wypełnienie z pierza Od tamtego czasu mam wyłącznie takie i rzeczywiście można je świetnie układać. A te rogi, to podobno specjaliści od wnętrz wyśmiewają, bo nigdy poduszka tak się naturalnie nie układa Ale ja tak lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.09.2015 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Fotki robiłaś?? Opowiadaj, co kupiłaś ha! nic nie kupilam i fotek nie zrobilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.09.2015 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Mnie też się nie urywa, ale mam granicę, po której wysiadam, bo nie mam woreczka żółciowego Piłyscie kiedyś wódeczkę z baniek takich do stawiania z ogniem na plecach? seriioo to ma jakies znaczenie ?? bo ja nie mam a jakos chyba nic sie od tego czasu nie zmienia w tolerancji Ja należę (należała bo dawno nie piłam) do tych niematerialnych. Picie było przygnębiające bo wszyscy już mocno pijani a ja nadal trzeźwa (albo bardziej od innych) więc ogólnie nie przepadam za piciem noooo...zawsze jakos u mnie podobnie wychodziło Witaj lw! Pamiętam, jak kiedyś, chyba u Ciebie, wyczytałam, że poduszki najpiękniej układają się, gdy mają wypełnienie z pierza Od tamtego czasu mam wyłącznie takie i rzeczywiście można je świetnie układać. A te rogi, to podobno specjaliści od wnętrz wyśmiewają, bo nigdy poduszka tak się naturalnie nie układa Ale ja tak lubię a macie może jakies sprawdzone poduchy nie pierzane ktore sie tak fajnie układają ?? moj P. jest alergikiem i pierza w domu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.09.2015 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Ivy jezeli wklady sa cienkie to wtedy najlepiej jest wlozyc 2szt do poszewki... i "zbic" je naciskajac po brzegach do srodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.09.2015 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Tak, dwie sztuki w poszewce, która jest trochę mniejsza od wielkości wkładu Czyli jak wkład ma 50x50, to ja szyję 45x45 cm Wtedy poducha jest super wypchana i ładnie się ją formuje Niestety żadnej niepierzastej nie udało mi się nigdy ułożyć w rożki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.09.2015 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 A moją ostatnią miłością jest granat i żółty Kombinuję jak tu uatrakcyjnić tymi kolorami choćby zasłony w salonie. Może ponaszywam na nie tasiemki? Do tego granatowe i żółte poduchy i będzie słonecznie na jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 03.09.2015 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Dziękuję Kochane, a już się martwiłam, że wcale na nie nie zerkniecie:cool: Ależ zerkamy na wszystkie zamieszczone cudeńka, tylko .... między jednym łyczkiem a drugim, oferujesz tu różne pyszności to i rozmowa odbywa się jak przy imprezowym stole A moją ostatnią miłością jest granat i żółty Uwielbiam bukiety kwiatowe w tym zestawieniu kolorystycznym przypłaciłam to lądowaniem w ognisku:D Płonąca Pestka?? To teraz wiem dlaczego tak rozumiesz naszego podpalonego Ramzesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts