Mmelisa 03.09.2015 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Aniu , dozuj dozuj tak te zdjecia.. i mieszaj mi w glowie wiesz, ze ja mam do aranzacji caly dom no, oprocz kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.09.2015 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Ivy jezeli wklady sa cienkie to wtedy najlepiej jest wlozyc 2szt do poszewki... i "zbic" je naciskajac po brzegach do srodka Tak, dwie sztuki w poszewce, która jest trochę mniejsza od wielkości wkładu Czyli jak wkład ma 50x50, to ja szyję 45x45 cm Wtedy poducha jest super wypchana i ładnie się ją formuje Niestety żadnej niepierzastej nie udało mi się nigdy ułożyć w rożki Dzięki, musze posprawdzac czy działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.09.2015 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Na wieczór zostawiam juz/ bo ni ewiem czy wieczorem wpadnę/ piwniczkę z tradycyjnym gruzińskim winem, wytwarzanym zgodnie z tradycyjnymi metodami w glinianych beczkach, zakopanych w ziemi do wyboru dla kazdego coś dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.09.2015 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Ivy, no wieszTy co?! zeby samej tyle oproznic? tam gdzie butelek najmniej to chyba te najsmaczniejsze....albo te najtansze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 03.09.2015 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Boziu jakie cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.09.2015 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Boziu jakie cudo cudem nazywasz piwniczke czy ilosc butelek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 03.09.2015 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 cudem nazywasz piwniczke czy ilosc butelek? i to i to Na swoją piwniczkę jeszcze muszę troszkę poczekać, więc taki widok to raj dla moich oczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.09.2015 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Dziewczyny moze i wy lukniecie i doradzicie? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?211237-Melanii-wyka%C5%84czanie&p=6934303#post6934303 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.09.2015 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Na wieczór zostawiam juz/ bo ni ewiem czy wieczorem wpadnę/ piwniczkę z tradycyjnym gruzińskim winem, wytwarzanym zgodnie z tradycyjnymi metodami w glinianych beczkach, zakopanych w ziemi do wyboru dla kazdego coś dobrego Taka piwniczka to nasze marzenie Jak tylko trafię szóstkę, to taką sobie urządzę, w dworkowych piwnicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.09.2015 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Słuchajcie, słuchajcie, przysłali mi płyn Dawn, którego cudowność potwierdziła Mania Zaraz się biorę za testowanie, bo specjalnie od dwóch tygodni nie sprzątałam Zacieki od wody i mydła mam piękne, więc niebawem zdam relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.09.2015 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Zaraz się biorę za testowanie, bo specjalnie od dwóch tygodni nie sprzątałam najsłabsza wymówka jaką słyszałam kiedykolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 03.09.2015 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Słuchajcie, słuchajcie, przysłali mi płyn Dawn, którego cudowność potwierdziła Mania Zaraz się biorę za testowanie, bo specjalnie od dwóch tygodni nie sprzątałam Zacieki od wody i mydła mam piękne, więc niebawem zdam relację To ja czekam na relację bo na razie funduszy na zmiękczacz wody brak i będę szukała jakiegoś super specyfiku do łazienek;) P.S. Pan fachowiec działa już u mnie w łazienkach Na razie przygotowuje wszystko, a od poniedziałku będą już kładzione płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.09.2015 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Emila, mokrymi ręcami stawiam Pamiątka z wakacji, ciemna, mocna, aromatyczna Ze szronem z lodówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.09.2015 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Piwniczka boska, a zawartość pewnie jeszcze lepsza. U nas w ogrodzie od pewnego czasu czeka na wymurowanie piwniczki dół Ale taka piękna nie będzie Dziś trafiliśmy do czeskiej knajpki w W-wie na zapleczu Domów Towarowych Centrum na Chmielnej (http://ceska.pl/). Piwo TERAZ ČESKÁ palce lizać – 2 różne piwa ciemne i jasne w jednym kuflu. Jedzenie też niczego sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.09.2015 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Pestka, koniecznie spróbuj ciasta Marlenka, jeżeli mają To najlepsze ciasto na świecie Zmieszałam Dawn Ultra, pół na pół z ciepłym octem i ruszyłam na łazienki Konstystencja zupełnie inna od tej, którą miałam z Fairy, jest gęstsza, bardziej kleista i super się rozprowadza. No i fotki, same oceńcie, czy jest różnica Po myciu zdjęcia są bez lampy, bo nie dało się zrobić inaczej. Błysk był oślepiający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.09.2015 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 W bateriach można się przeglądać do makijażu Tak więc nie potrzebuję niczego innego do czyszczenia łazienek i kuchni (bo na zatłuszczonych kaflach za płytą kuchenną też sprawdzałam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.09.2015 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 A po wypaćkaniu miksturą spłukało się łatwo? Wycierałaś do sucha? U Czechów będę pewnie jeszcze nie raz, bo nam się podobało, to spróbuję jeśli jest ta Marlenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.09.2015 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 super a ten fairy był dużo gorszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.09.2015 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 A po wypaćkaniu miksturą spłukało się łatwo? Wycierałaś do sucha? Spłukuje się łatwo, ale robi się sporo piany. Ja spłukuję jednocześnie myjąc myjką. Te akurat wycierałam, żeby szybko fotki zrobić, ale w górnej nie i po wyschnięcie nie ma śladu zacieków super a ten fairy był dużo gorszy? Trochę gorszy Z Dawn na szybie nie ma ani jednego śladu po popsikaniu, roztarciu i spłukaniu, a przy fairy trzeba było dosyć solidnie szorować i zostawały tu i ówdzie plamki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 03.09.2015 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 My w planach też mamy piwniczke ale nie tak okazała. Fajnie czyści ten środek. A patrzyłam jakie efekty daje np sam ocet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts