aga2183 04.09.2015 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Ja też poluje na światełka i może na tą lampkę nocną, ale muszę zobaczyć na żywo Też Wam dziś tak forum szwankuje? Nie mogłam się zalogować cały dzień. To je też poluje na światełka a forum szwankuje - potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 04.09.2015 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Wpisać cokolwiek to bardzo trudne dziś zadanie, ale spróbuję Gdyby ktokolwiek wiedział, że gdzieś u nas można kupić taką pościel, to funduję nagrodę za polecenie źródła [ATTACH=CONFIG]329546[/ATTACH] Ta jest z Pottery Barn.. Na moje oko to remont sypialni długo nie poczeka, skoro już pościel wybrana piękna i dla mnie weź przy okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.09.2015 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Aga, oj poczeka, poczeka.. Let it go all.. Posłuchajcie , z głośnikami na full, jeśli się da Melancholijnie, romantycznie, może trochę wzruszająco.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 05.09.2015 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Dzięki Wam mam już zamówioną lampkę i cotton balls Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 05.09.2015 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 a ja piekę dzisiaj Malinową Chmurkę z przepisu Tomkowej:) właśnie ruszam po składniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.09.2015 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Wpisać cokolwiek to bardzo trudne dziś zadanie, ale spróbuję Gdyby ktokolwiek wiedział, że gdzieś u nas można kupić taką pościel, to funduję nagrodę za polecenie źródła [ATTACH=CONFIG]329546[/ATTACH] Ta jest z Pottery Barn.. oooo droga kolezanko...patrz! mam cos podobnego u siebie i cena zalezna od rozmiaru A tutaj wiecej do wyboru Sorki ze dopiero teraz odp ale wczoraj nie bylo szans z zalogowaniem sie zapomknialam...tutaj te cudenka o ktorych jakis czas temu wspominalam... i podwojne koce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 05.09.2015 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Dzięki Wam mam już zamówioną lampkę i cotton balls O, ja chyba też mam znajomą pracującą w tej firmie Dobry pomysł a ja piekę dzisiaj Malinową Chmurkę z przepisu Tomkowej:) właśnie ruszam po składniki Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.09.2015 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 O, ja chyba też mam znajomą pracującą w tej firmie Dobry pomysł super ze dzisiaj mam lot do PL..to w poniedzialek moge i ja poszalec w tym sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 05.09.2015 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 oooo droga kolezanko...patrz! mam cos podobnego u siebie i cena zalezna od rozmiaru A tutaj wiecej do wyboru Sorki ze dopiero teraz odp ale wczoraj nie bylo szans z zalogowaniem sie zapomknialam...tutaj te cudenka o ktorych jakis czas temu wspominalam... i podwojne koce Dziś też masakra z wpisaniem czegokolwiek Mmeliska, bardzo ładny wzorek, ale czy dobrze rozumiem z opisu, że ona jest flanelowa? Cenę dzielimy na pół, żeby wyszło po naszemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.09.2015 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 tak, ta akurat jest flanelowa..po powiekszeniu zdjecia widac dokladniej..ja nie mam problemow z poscielami z tego sklepu.. musze zerknac czy w innym tez takie maja, bo tam tez kupuje i z jakoscia nawet oba te sklepy sa lepsza jak ikea 1 korona to 45groszy...wiec dzielic na pol i ciut dodac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.09.2015 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 ta jest slicznahttp://www.sparkjop.no/mam/celum/celum_assets/8818741084190_518857_bl__83363_psd.jpg?3zrodlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 05.09.2015 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 (edytowane) Bratkaf, i jak, ciasto się udało? Mmelisa, ładna ta pościel, ale ja szukam pięknego granatu W końcu się zmobilizowałam Natchnęła mnie już wcześniej Luiza wpisem o filiżankach na swoim pięknym blogu homelikeilike oraz wpisem o rodzinnym domu w Sudetach, w którym w cudownym kredensie stały piękne naczynia Później zobaczyłam u czaplanki jej piękny kredens i postanowiłam odkurzyć swoją porcelanę Kiedyś gromadziłam ją wizytując pchle targi, wymieniałam się, po drodze wiele wytłukłam, w końcu je pochowałam w pudła Wypakowane na stół w jadalni Potem kompletowanie ze spodkami i talerzykami. Z przerażeniem stwierdziłam, że nie wszystkie się da.. Jak to się stało?? A to moje ulubione, zwłaszcza ta miętowo złota Nie są może zachwycające, ale z każdą są związane jakieś wspomnienia, jakaś opowieść, które nieco rozwijam serwując w nich gościom gorące napitki Lubię je bardzo i dziś wróciły do mojego kredensu Edytowane 5 Września 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 05.09.2015 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Pytam domowników czy lepiej było z poprzednim pomarańczowo-czarnym wypełnieniem kredensu, czy teraz, z moimi starymi filiżankami, a oni "a co konkretnie zmieniłaś??" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 05.09.2015 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Uda sie ale jutro. Ja pieke dosc czesto takze o efekt sie nie boje. Ale Wyslalam meza po zakupy i kupil wszystko oprocz tego co potrzebowalam w zasadzie kupil mi tylko maliny:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.09.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Filiżanki piękne Ja też mam trochę porcelany i szkła, które ciągle spakowane wypełnia byłą bieliźniarkę. Zazdroszczę Ci, że wystawiłaś na widok. Tomkowa, a jak kupujesz nową kieckę, to twój zauważa? Bo mój dopiero jak gdzieś idziemy i ja w popłochu wywalam pół garderoby na łóżko, patrzy na to pandemonium i nagle mówi „a tej to chyba jeszcze nie nosiłaś”. Mam wrażenie, że większość rzeczy robimy dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 05.09.2015 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Tak norma chyba wszyscy faceci tak maja. Jesczce jest tak ze Jak robie czasami cos nietypowego do jedzenia po raz drugi to on nie pamoeta ze juz to jadl kiedys:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 05.09.2015 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Pestka, wyobraź sobie, że z ubraniami to jest tak, że nawet jak zakładam coś, co już wcześniej widział, słyszę pytanie "o, a to skąd masz?" Czyli zawsze zauważa i zawsze pyta, czy to nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 05.09.2015 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Tak norma chyba wszyscy faceci tak maja. Jesczce jest tak ze Jak robie czasami cos nietypowego do jedzenia po raz drugi to on nie pamoeta ze juz to jadl kiedys:/ O, to, to U Ciebie z jedzeniem, u mnie z kieckami. Zawsze wszystko jest nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 05.09.2015 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Przyszły też kolejne próbki tkanin i gdybym miała dziś zamawiać do sypialni, to byłby to taki zestaw: 1. Jupiter 127-15 2. Londres 122-00 3. Quadro 136-04 Londres "nieco" nawiązuje do ideału, którym jest kwiatowa tkanina od Celerie Kemble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 05.09.2015 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Tomkowa oryginał przecudny ale zestaw który wybrałaś też super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts