Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak oglądać wyłączoną telewizję :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wpisać cokolwiek to bardzo trudne dziś zadanie, ale spróbuję ;) Gdyby ktokolwiek wiedział, że gdzieś u nas można kupić taką pościel, to funduję nagrodę za polecenie źródła ;)

[ATTACH=CONFIG]329546[/ATTACH]

Ta jest z Pottery Barn..

Na moje oko to remont sypialni długo nie poczeka, skoro już pościel wybrana :-) piękna i dla mnie weź przy okazji.

Wpisać cokolwiek to bardzo trudne dziś zadanie, ale spróbuję ;) Gdyby ktokolwiek wiedział, że gdzieś u nas można kupić taką pościel, to funduję nagrodę za polecenie źródła ;)

[ATTACH=CONFIG]329546[/ATTACH]

Ta jest z Pottery Barn..

oooo droga kolezanko...patrz! mam cos podobnego u siebie :lol2:

i cena zalezna od rozmiaru :D

A tutaj wiecej do wyboru :wiggle:

Sorki ze dopiero teraz odp ale wczoraj nie bylo szans z zalogowaniem sie :mad:

zapomknialam...tutaj te cudenka o ktorych jakis czas temu wspominalam... i podwojne koce :p

oooo droga kolezanko...patrz! mam cos podobnego u siebie :lol2:

i cena zalezna od rozmiaru :D

A tutaj wiecej do wyboru :wiggle:

Sorki ze dopiero teraz odp ale wczoraj nie bylo szans z zalogowaniem sie :mad:

zapomknialam...tutaj te cudenka o ktorych jakis czas temu wspominalam... i podwojne koce :p

Dziś też masakra z wpisaniem czegokolwiek :sick:

Mmeliska, bardzo ładny wzorek, ale czy dobrze rozumiem z opisu, że ona jest flanelowa? ;) Cenę dzielimy na pół, żeby wyszło po naszemu?

tak, ta akurat jest flanelowa..po powiekszeniu zdjecia widac dokladniej..ja nie mam problemow z poscielami z tego sklepu..

musze zerknac czy w innym tez takie maja, bo tam tez kupuje i z jakoscia nawet oba te sklepy sa lepsza jak ikea :D

1 korona to 45groszy...wiec dzielic na pol i ciut dodac ;)

Bratkaf, i jak, ciasto się udało? :)

Mmelisa, ładna ta pościel, ale ja szukam pięknego granatu ;)

W końcu się zmobilizowałam ;) Natchnęła mnie już wcześniej Luiza wpisem o filiżankach na swoim pięknym blogu homelikeilike

oraz wpisem o rodzinnym domu w Sudetach, w którym w cudownym kredensie stały piękne naczynia :) Później zobaczyłam u czaplanki jej piękny kredens i postanowiłam odkurzyć swoją porcelanę ;)

Kiedyś gromadziłam ją wizytując pchle targi, wymieniałam się, po drodze wiele wytłukłam, w końcu je pochowałam w pudła ;) Wypakowane na stół w jadalni ;)

filiżanki1.jpg

Potem kompletowanie ze spodkami i talerzykami. Z przerażeniem stwierdziłam, że nie wszystkie się da.. Jak to się stało??

filiżanki2.jpg

A to moje ulubione, zwłaszcza ta miętowo złota :)

filiżanki3.jpg

filiżanki4.jpg

Nie są może zachwycające, ale z każdą są związane jakieś wspomnienia, jakaś opowieść, które nieco rozwijam serwując w nich gościom gorące napitki :) Lubię je bardzo i dziś wróciły do mojego kredensu :)

filiżanki5.jpg

Edytowane przez Tomkowa

Filiżanki piękne :) Ja też mam trochę porcelany i szkła, które ciągle spakowane wypełnia byłą bieliźniarkę. Zazdroszczę Ci, że wystawiłaś na widok.

Tomkowa, a jak kupujesz nową kieckę, to twój zauważa? Bo mój dopiero jak gdzieś idziemy i ja w popłochu wywalam pół garderoby na łóżko, patrzy na to pandemonium i nagle mówi „a tej to chyba jeszcze nie nosiłaś”.

Mam wrażenie, że większość rzeczy robimy dla siebie :sick: