pestka56 07.09.2015 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Jednak nie będę dodawać kordonka, bo zapalone wyglądają bardzo ładnie Zaraz spróbuję cyknąć fotkę Tak, 4 W, 449 lm Bardzo słabiutkie Do czego chcesz je użyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.09.2015 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 (edytowane) Do żyrandola w sypialni Jak zerkniesz na wizki, to jest tam istniejący żyrandol na 8 żarówek. Właśnie chodziło mi o takie słabiutkie, wystarczy, jak włożę trzy, a dwie pójdą do lamp przy łóżku, bo te, co mam ledowe są za mocne Edit: żarówki powkręcane Jest to, o co mi chodziło Edytowane 7 Września 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 07.09.2015 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Tomcia, czy próbowałaś już odklejać te taśmy do wieszania obrazów? zastanawiam się czy "pójdą" od razu z tynkiem:)będziemy wieszać obrazy w salonie i nie wiem czy tradycyjnie wiercić w ścianie czy jednak taśmy... co będzie z mniejszą szkodą jak koncepcja ulegnie zmianie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.09.2015 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 (edytowane) Martusia, próbowałam, bo pod jeden obrazek źle przykleiłam Nie odchodzi z tynkiem Trzeba po prostu powoli wyciągać taśmę z klejem ciągnąc prostopadle w dół, zgodnie z instrukcją. Gdyby mnie nakierowano na te taśmy wcześniej, nie miałabym żadnej dziury w ścianie, poza tymi na mapę, bo jest bardzo ciężka. Moja rada jest więc taka, żeby zdecydowanie nie wiercić, jeżeli obraz nie jest cięższy niż 5 kg Nawet lustra nad schodami są na taśmach i pierwsze dwie noce nasłuchiwałam, czy nic nie spada Wiszą do dziś (odpukać w niemalowane) Edytowane 7 Września 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 07.09.2015 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Dziękuję za odpowiedź będą taśmy, też mam do nich większe przekonanie niż do dziurawienia ścian:) muszę w końcu zabrać się za galerię na betonowej ścianie i powiesić plakaty, które czekają pod ścianą od 4 miesięcy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.09.2015 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Przyjrzyj się najpierw plecom plakatów, czy da radę przykleić taśmy rzepowe, czy w grę wejdzie tylko haczyk Do rzepowych plecy muszą być pełne, lub rama musi być na tyle szeroka, aby można było do niej przykleić taśmę (ok. 2 cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.09.2015 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Jakbyś przypadkiem strzeliła zdjątko, gdy żyrandol świeci Mam w kuchni nad stołem żyrandol z 5 żarówkami. Może by mi wystarczyły te z b... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 07.09.2015 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Dobre spostrzeżenie ... chyba się nie da, mam czarne ramki z Ikei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.09.2015 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 ... 4 W, 449 lm Bardzo słabiutkie ... to wcale nie jest mało przy ledach... mam w łazience żarówkę 2W i spokojnie daje radę do korzystania z łazienki... wiadomo makijażu przy tym niebardzo, ale ciemno wcale nie jest - zależy do czego się chce i jak bardzo jasno się lubi mieć ja chyba z tych co ciemniej wolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.09.2015 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Pestko, w kuchni musi być zupełnie inne natężenie światła, niż w sypialni. Wydaje mi się, że musiałabyś włożyć 5 Moja sypialnia jest niska i nie potrzebuję tam super jasności. Zdjęcie nijak nie odda jak bardzo doświetla pomieszczenie, ale trzy raczej wystarczą. No, może wkręcę jeszcze jedną Dodatkowo światło jest skierowane w sufit, a u Ciebie nad stołem też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.09.2015 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Dobre spostrzeżenie ... chyba się nie da, mam czarne ramki z Ikei. Też mam stamtąd kilka ramek wokół telewizora i wiszą na haczykach. Oczywiście przyklejonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 07.09.2015 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Też mam stamtąd kilka ramek wokół telewizora i wiszą na haczykach. Oczywiście przyklejonych Przyklejone haczyki? O tym bym nie pomyślała Przymierzam się do wieszania plakatów u dzieci, możesz przypomnieć nazwę tasmy plizzzz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.09.2015 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Waniliana, to taśmy i haczyki Command. Ja kupowałam w LM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 07.09.2015 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Ja jedyny obraz, który już wisi (czyli ten od Szocika) mam również na tych taśmach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 07.09.2015 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Co jakiś czas są też w biedronce genialny patent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.09.2015 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Bratka pysznie wygląda, jak smakowało? ciekawe czy dałabym radę zrobić? ? Mój M. ma we wtorek urodziny, ale obawiam się,że to przekracza moje możliwości:) Ale fajnie, moja chmurka na jutrzejsze urodziny Mojego już gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 07.09.2015 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Ja rano pojechałam do Biedry, zobaczyłam, ze te cotton nie za ciekawe, więc nie kupiłam, poczytałam na forum, że jednak kupiliście, więc pojechałam jeszcze raz i zostały tylko niebieskie, więc kupiłam dla syna i jestem bardzo zadowolona. A teraz żałuję, że szarych dla córki nie kupiłam jutro spróbuję w innej, może się uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.09.2015 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Mój kuchenny świeci w tej chwili tak. Zdjęcie z iPhona ;( Lampa jest z IKEA i ma zwykłe ledy tylko 2,5 raza silniejsze tylko 2,5 raza silniejsze od Twoich edisonek. Mam jeszcze lampy wiszące przy oknie nad blatem, ale póki co zdjęliśmy, bo trzeba zrobić belkę podsufitową i przeszkadzałyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 07.09.2015 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Mniami, aż mi ślinka cieknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.09.2015 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Mój kuchenny świeci w tej chwili tak. [ATTACH=CONFIG]329907[/ATTACH] Zdjęcie z iPhona ;( Lampa jest z IKEA i ma zwykłe ledy tylko 2,5 raza silniejsze tylko 2,5 raza silniejsze od Twoich edisonek. Mam jeszcze lampy wiszące przy oknie nad blatem, ale póki co zdjęliśmy, bo trzeba zrobić belkę podsufitową i przeszkadzałyby. Jak teraz jest okej z 2,5 raza silniejszymi od moich, to nie ma sensu wymieniać Ja w kuchni mam mega jasno W suficie 8 ledowych żarówek G10 6 W każda + lampa led nad stołem 900 lumenów I uwielbiam, jak wszystko się świeci jednocześnie W sypialni to już insza inszość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts