Catti 07.09.2015 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Ja rano pojechałam do Biedry, zobaczyłam, ze te cotton nie za ciekawe, więc nie kupiłam, poczytałam na forum, że jednak kupiliście, więc pojechałam jeszcze raz i zostały tylko niebieskie, więc kupiłam dla syna i jestem bardzo zadowolona. A teraz żałuję, że szarych dla córki nie kupiłam jutro spróbuję w innej, może się uda... u nas po południu już nie było śladu w żadnym z pięciu sklepów jedna paczka bordowych.... i po kulkach ostatnio widziałam też w Jysku, ale były znacznie droższe :cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.09.2015 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Dziwne Jak byłam w najbliższej dziś rano, to zero zainteresowania, wszystkie kolory do wyboru Wszystkiego full, koce, firanki, kulki itd. Aha: właśnie zajrzałam do bagażnika auta, żeby wyjąć dwustronny koc i zobaczyłam, że kupiłam też dwa szare dywaniki Nie wiem jeszcze gdzie je położę, może przy łóżku, ale są tak niesamowicie miłe w dotyku, że nie mogłam się oprzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 07.09.2015 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 ja kupiłam tylko poduszki na krzesła, żółtą i granatową, żółta teraz na jesień na moje siedzisko w przedpokoju a granatowa w okolicach świąt bo mam dodatki granatowe wtedy u mnie tych kulek ni widu ni slychu, czy jak to tam sie pisze, ale w zasadzie nie wiem gdzie bym je powiesila, chyba ze do jakiegos dzbana bym wlozylaCiacho jest mega, dzisiaj juz super zastyglo i super sie kroi. Na tasmach powiesilam obraz i na razie miesiac wisi, dalam dwie tasmy a obraz wazyl okolo 1,5kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.09.2015 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Na tasmach powiesilam obraz i na razie miesiac wisi, dalam dwie tasmy a obraz wazyl okolo 1,5kg Ja do swojego najcięższego, którego specjalnie ważyłam na wadze kuchennej (2,1 kg) dałam taśmy do takich do 7 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.09.2015 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 u nas po południu już nie było śladu w żadnym z pięciu sklepów jedna paczka bordowych.... i po kulkach ostatnio widziałam też w Jysku, ale były znacznie droższe :cry::cry: u mnie tez tylko bordowe ale tez nie wiem gdzie bym je dala a te w jysku sa teraz w promo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.09.2015 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Iwonka, one pasują wszędzie Są na baterie, więc nie trzeba się zastanawiać, czy kontakt jest w pobliżu. Nawet jak je położyłam na parapecie w łazience, to wyglądało to super Pasują dosłownie wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 07.09.2015 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 nie wkurzac mnie z tymi lampkami, Tomkowa w jakiej biedrze w wawie kupie? a co do tasmy, to mnie lepiej nie strasz, ja dałam dwie do 5,4 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.09.2015 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 a co do tasmy, to mnie lepiej nie strasz, ja dałam dwie do 5,4 kg Spokojnie, wytrzymają Śmieję się, bo też dałam taśmę na dużo za duże obciążenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 08.09.2015 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 [ATTACH=CONFIG]329901[/ATTACH] ŁAŁ Jak smakuje tak jak wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.09.2015 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 nie wkurzac mnie z tymi lampkami, Tomkowa w jakiej biedrze w wawie kupie? Tyle tego w stolicy, że nie mam pojęcia Ja u siebie na prowincji nabyłam. Dziś byłam rano i wszystkiego nadal było pod dostatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 08.09.2015 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Napisz na priva gdzie jak mozesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.09.2015 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Ciekawa jestem u kogo posiałam posta na temat pościeli W bonami są bardzo ładne komplety pościelowe białe z granatowym i niebieskie, i szare, i kremowe, i białe żakardowe (jak adamaszek).... Mam od nich 4 komplety już po 2 praniach i znakomicie się zachowują. https://www.bonami.pl/bianca-posciel?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=NL20150908NEW-bianca-posciel-image Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 08.09.2015 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Tomkowa a czy nie byłby to dla ciebie problem jakbym cię poprosiła o zakup tych lamp, 2 sztuki potrzebuję? Ja ci przeslę pieniądze, nawet teraz mogę przelać, podjadę gdzie będziesz chciała żeby odebrać. te czarne chyba fajniejsze i można pomalować nogi na ciemniejsze prawda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.09.2015 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 ... i zobaczyłam, że kupiłam też dwa szare dywaniki Nie wiem jeszcze gdzie je położę, może przy łóżku, ale są tak niesamowicie miłe w dotyku, że nie mogłam się oprzeć i zaluje ze ich tez nie wzielam... ale juz za pozno, bo dzisiaj wyladowalam w NO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 08.09.2015 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Tomkowa a czy nie byłby to dla ciebie problem jakbym cię poprosiła o zakup tych lamp, 2 sztuki potrzebuję? Ja ci przeslę pieniądze, nawet teraz mogę przelać, podjadę gdzie będziesz chciała żeby odebrać. te czarne chyba fajniejsze i można pomalować nogi na ciemniejsze prawda:) Lampy były dzisiaj w Biedronce za Pruszkowem, tylko nie wiem jaki kształt i kolor. A kul niestety już ani jednaj sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elisabetta 08.09.2015 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Witam serdecznie. Aktywizuję się we wszystkich wątkach, które subskrybuje, zaznaczając tym samym swoją tu obecność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.09.2015 05:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Tomkowa a czy nie byłby to dla ciebie problem jakbym cię poprosiła o zakup tych lamp, 2 sztuki potrzebuję? Ja ci przeslę pieniądze, nawet teraz mogę przelać, podjadę gdzie będziesz chciała żeby odebrać. te czarne chyba fajniejsze i można pomalować nogi na ciemniejsze prawda:) Zajrzę dziś, czy są. Jak będą, to wezmę Witam serdecznie. Aktywizuję się we wszystkich wątkach, które subskrybuje, zaznaczając tym samym swoją tu obecność Witaj felangel Cieszę się, że zaglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 09.09.2015 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 dzięki wielkie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.09.2015 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Ciekawa jestem u kogo posiałam posta na temat pościeli W bonami są bardzo ładne komplety pościelowe białe z granatowym i niebieskie, i szare, i kremowe, i białe żakardowe (jak adamaszek).... Mam od nich 4 komplety już po 2 praniach i znakomicie się zachowują. https://www.bonami.pl/bianca-posciel?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=NL20150908NEW-bianca-posciel-image Ładne, ale strasznie drogie dzięki wielkie:) Jest dobra wiadomość: mam dla Ciebie dwie lampy z czarnymi abażurami Wysyłam priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.09.2015 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Dziś na Ww taka pościel: Rozmiar 200x200, bo taki potrzebuję za 159 zł. Drogo? Która najładniejsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts