Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja rano pojechałam do Biedry, zobaczyłam, ze te cotton nie za ciekawe, więc nie kupiłam, poczytałam na forum, że jednak kupiliście, więc pojechałam jeszcze raz i zostały tylko niebieskie, więc kupiłam dla syna i jestem bardzo zadowolona. A teraz żałuję, że szarych dla córki nie kupiłam :-( jutro spróbuję w innej, może się uda...

u nas po południu już nie było śladu :bash: w żadnym z pięciu sklepów :bash:

jedna paczka bordowych.... i po kulkach :(

ostatnio widziałam też w Jysku, ale były znacznie droższe :rolleyes:

:cry::cry::cry::cry:

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziwne ;) Jak byłam w najbliższej dziś rano, to zero zainteresowania, wszystkie kolory do wyboru :D Wszystkiego full, koce, firanki, kulki itd.

Aha: właśnie zajrzałam do bagażnika auta, żeby wyjąć dwustronny koc i zobaczyłam, że kupiłam też dwa szare dywaniki :lol2: Nie wiem jeszcze gdzie je położę, może przy łóżku, ale są tak niesamowicie miłe w dotyku, że nie mogłam się oprzeć :lol2:

ja kupiłam tylko poduszki na krzesła, żółtą i granatową, żółta teraz na jesień na moje siedzisko w przedpokoju a granatowa w okolicach świąt bo mam dodatki granatowe wtedy

u mnie tych kulek ni widu ni slychu, czy jak to tam sie pisze, ale w zasadzie nie wiem gdzie bym je powiesila, chyba ze do jakiegos dzbana bym wlozyla

Ciacho jest mega, dzisiaj juz super zastyglo i super sie kroi.

Na tasmach powiesilam obraz i na razie miesiac wisi, dalam dwie tasmy a obraz wazyl okolo 1,5kg

Na tasmach powiesilam obraz i na razie miesiac wisi, dalam dwie tasmy a obraz wazyl okolo 1,5kg

:rotfl:

Ja do swojego najcięższego, którego specjalnie ważyłam na wadze kuchennej (2,1 kg) dałam taśmy do takich do 7 kg :rotfl:

u nas po południu już nie było śladu :bash: w żadnym z pięciu sklepów :bash:

jedna paczka bordowych.... i po kulkach :(

ostatnio widziałam też w Jysku, ale były znacznie droższe :rolleyes:

:cry::cry::cry::cry:

u mnie tez tylko bordowe ale tez nie wiem gdzie bym je dala ;-) a te w jysku sa teraz w promo ;-)

Iwonka, one pasują wszędzie :) Są na baterie, więc nie trzeba się zastanawiać, czy kontakt jest w pobliżu. Nawet jak je położyłam na parapecie w łazience, to wyglądało to super :) Pasują dosłownie wszędzie.
nie wkurzac mnie z tymi lampkami, Tomkowa w jakiej biedrze w wawie kupie?

Tyle tego w stolicy, że nie mam pojęcia ;) Ja u siebie na prowincji nabyłam. Dziś byłam rano i wszystkiego nadal było pod dostatkiem :)

Ciekawa jestem u kogo posiałam posta na temat pościeli :bash:

W bonami są bardzo ładne komplety pościelowe białe z granatowym i niebieskie, i szare, i kremowe, i białe żakardowe (jak adamaszek)....

Mam od nich 4 komplety już po 2 praniach i znakomicie się zachowują.

https://www.bonami.pl/bianca-posciel?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=NL20150908NEW-bianca-posciel-image

Tomkowa a czy nie byłby to dla ciebie problem jakbym cię poprosiła o zakup tych lamp, 2 sztuki potrzebuję?:rolleyes: Ja ci przeslę pieniądze, nawet teraz mogę przelać:), podjadę gdzie będziesz chciała żeby odebrać. te czarne chyba fajniejsze i można pomalować nogi na ciemniejsze prawda:)
... i zobaczyłam, że kupiłam też dwa szare dywaniki :lol2: Nie wiem jeszcze gdzie je położę, może przy łóżku, ale są tak niesamowicie miłe w dotyku, że nie mogłam się oprzeć :lol2:

i zaluje ze ich tez nie wzielam... ale juz za pozno, bo dzisiaj wyladowalam w NO :(

Tomkowa a czy nie byłby to dla ciebie problem jakbym cię poprosiła o zakup tych lamp, 2 sztuki potrzebuję?:rolleyes: Ja ci przeslę pieniądze, nawet teraz mogę przelać:), podjadę gdzie będziesz chciała żeby odebrać. te czarne chyba fajniejsze i można pomalować nogi na ciemniejsze prawda:)

Lampy były dzisiaj w Biedronce za Pruszkowem, tylko nie wiem jaki kształt i kolor.

A kul niestety już ani jednaj sztuki :-(

Zajrzę dziś, czy są. Jak będą, to wezmę :)

Witam serdecznie.

Aktywizuję się we wszystkich wątkach, które subskrybuje, zaznaczając tym samym swoją tu obecność :)

Witaj felangel :D Cieszę się, że zaglądasz :)

Ciekawa jestem u kogo posiałam posta na temat pościeli :bash:

W bonami są bardzo ładne komplety pościelowe białe z granatowym i niebieskie, i szare, i kremowe, i białe żakardowe (jak adamaszek)....

Mam od nich 4 komplety już po 2 praniach i znakomicie się zachowują.

https://www.bonami.pl/bianca-posciel?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=NL20150908NEW-bianca-posciel-image

Ładne, ale strasznie drogie ;)

dzięki wielkie:)

Jest dobra wiadomość: mam dla Ciebie dwie lampy z czarnymi abażurami :wiggle: Wysyłam priv :)