Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak oglądać wyłączoną telewizję :D

Recommended Posts

Ja rano pojechałam do Biedry, zobaczyłam, ze te cotton nie za ciekawe, więc nie kupiłam, poczytałam na forum, że jednak kupiliście, więc pojechałam jeszcze raz i zostały tylko niebieskie, więc kupiłam dla syna i jestem bardzo zadowolona. A teraz żałuję, że szarych dla córki nie kupiłam :-( jutro spróbuję w innej, może się uda...

u nas po południu już nie było śladu :bash: w żadnym z pięciu sklepów :bash:

jedna paczka bordowych.... i po kulkach :(

ostatnio widziałam też w Jysku, ale były znacznie droższe :rolleyes:

:cry::cry::cry::cry:

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziwne ;) Jak byłam w najbliższej dziś rano, to zero zainteresowania, wszystkie kolory do wyboru :D Wszystkiego full, koce, firanki, kulki itd.

Aha: właśnie zajrzałam do bagażnika auta, żeby wyjąć dwustronny koc i zobaczyłam, że kupiłam też dwa szare dywaniki :lol2: Nie wiem jeszcze gdzie je położę, może przy łóżku, ale są tak niesamowicie miłe w dotyku, że nie mogłam się oprzeć :lol2:

ja kupiłam tylko poduszki na krzesła, żółtą i granatową, żółta teraz na jesień na moje siedzisko w przedpokoju a granatowa w okolicach świąt bo mam dodatki granatowe wtedy

u mnie tych kulek ni widu ni slychu, czy jak to tam sie pisze, ale w zasadzie nie wiem gdzie bym je powiesila, chyba ze do jakiegos dzbana bym wlozyla

Ciacho jest mega, dzisiaj juz super zastyglo i super sie kroi.

Na tasmach powiesilam obraz i na razie miesiac wisi, dalam dwie tasmy a obraz wazyl okolo 1,5kg

Ciekawa jestem u kogo posiałam posta na temat pościeli :bash:

W bonami są bardzo ładne komplety pościelowe białe z granatowym i niebieskie, i szare, i kremowe, i białe żakardowe (jak adamaszek)....

Mam od nich 4 komplety już po 2 praniach i znakomicie się zachowują.

https://www.bonami.pl/bianca-posciel?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=NL20150908NEW-bianca-posciel-image

... i zobaczyłam, że kupiłam też dwa szare dywaniki :lol2: Nie wiem jeszcze gdzie je położę, może przy łóżku, ale są tak niesamowicie miłe w dotyku, że nie mogłam się oprzeć :lol2:

i zaluje ze ich tez nie wzielam... ale juz za pozno, bo dzisiaj wyladowalam w NO :(

Tomkowa a czy nie byłby to dla ciebie problem jakbym cię poprosiła o zakup tych lamp, 2 sztuki potrzebuję?:rolleyes: Ja ci przeslę pieniądze, nawet teraz mogę przelać:), podjadę gdzie będziesz chciała żeby odebrać. te czarne chyba fajniejsze i można pomalować nogi na ciemniejsze prawda:)

Lampy były dzisiaj w Biedronce za Pruszkowem, tylko nie wiem jaki kształt i kolor.

A kul niestety już ani jednaj sztuki :-(

Tomkowa a czy nie byłby to dla ciebie problem jakbym cię poprosiła o zakup tych lamp, 2 sztuki potrzebuję?:rolleyes: Ja ci przeslę pieniądze, nawet teraz mogę przelać:), podjadę gdzie będziesz chciała żeby odebrać. te czarne chyba fajniejsze i można pomalować nogi na ciemniejsze prawda:)

Zajrzę dziś, czy są. Jak będą, to wezmę :)

Witam serdecznie.

Aktywizuję się we wszystkich wątkach, które subskrybuje, zaznaczając tym samym swoją tu obecność :)

Witaj felangel :D Cieszę się, że zaglądasz :)

Ciekawa jestem u kogo posiałam posta na temat pościeli :bash:

W bonami są bardzo ładne komplety pościelowe białe z granatowym i niebieskie, i szare, i kremowe, i białe żakardowe (jak adamaszek)....

Mam od nich 4 komplety już po 2 praniach i znakomicie się zachowują.

https://www.bonami.pl/bianca-posciel?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=NL20150908NEW-bianca-posciel-image

Ładne, ale strasznie drogie ;)

dzięki wielkie:)

Jest dobra wiadomość: mam dla Ciebie dwie lampy z czarnymi abażurami :wiggle: Wysyłam priv :)