PusiaKssawery 09.09.2015 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Dziś na Ww taka pościel: [ATTACH=CONFIG]330113[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]330114[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]330115[/ATTACH] Rozmiar 200x200, bo taki potrzebuję za 159 zł. Drogo? Która najładniejsza? U mnie też temat pościeli na topie. I podobny rozmiar. To bawełna?? 159 zł to niedrogo za ten rozmiar, ale pewnie bez prześcieradła - 3 cz. W tym sklepie mają cudną pościel - 6 częściowe zestawy, ale i cena od razu w górę http://www.nell.com.pl/ Ps. z tych co pokazałaś to ta trzecia jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.09.2015 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Pusia, były i prześcieradła w tych wzorach na gumkę, do kupienia oddzielnie, ale wyprzedane Mnie się podoba pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.09.2015 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 jak dla mnie to nr 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elisabetta 09.09.2015 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Dziś na Ww taka pościel: Rozmiar 200x200, bo taki potrzebuję za 159 zł. Drogo? Która najładniejsza? Pierwsza ! Sama taką nabyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.09.2015 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 ktora kupiłaś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.09.2015 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Iwonka, jeszcze żadnej Kupować którąś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.09.2015 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Ładna ta pościel, nr 3 mi się podoba najbardziej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 09.09.2015 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Wow jestes wielka bardzo ci dziekuje. Odpisalam juz na priv. Wolisz przelew czy gotowke bo mi to obojetne a moge zrobic tzw. przelew ekspresowy? Posciel 1 lub 3;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.09.2015 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Dziewczyny, ale numer!! Zerknijcie TU :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.09.2015 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Dziewczyny, ale numer!! Zerknijcie TU :D wow, ale super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 09.09.2015 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Ale super. Wysylalas do nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.09.2015 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Tak bratkaf, na tej zasadzie działa ta strona, że zgłasza się swoje "dzieło" z opisem w j. angielskim i fotkami Wysłałam podpuszczona przez Catti (ech, ta Catti ), ale minęło już tyle czasu od tego, że myślałam, że nawet na to nie spojrzeli i utonęło wśród innych zgłoszeń. Ale jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.09.2015 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 haha! ale super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.09.2015 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Kupiłam pościel nr 1 Przeważył głos sponsora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.09.2015 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Pierwsza też mi się podoba, a ja u siebie tę żółtą widziałabym, tylko ostatnio dwie pościele kupiłam w I., więc nie ma szans na razie na kolejną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 09.09.2015 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Dziś byłam rano i wszystkiego nadal było pod dostatkiem możesz mnie nie nerwować? ja nie wiem czy u nas jakieś śladowe ilości rzucili czy ludzie już od świtu w kolejce stali naprawdę się cieszyłam na te kulki... już je widziałam oczami wyobraźni jak lekkie śfffiatełko sączy się romantycznie.... ech!! Wysłałam podpuszczona przez Catti (ech, ta Catti ), ale minęło już tyle czasu od tego, że myślałam, że nawet na to nie spojrzeli i utonęło wśród innych zgłoszeń. Ale jest hurrrrra!!!!! kochana, ja byłam pewna, że to trzeba pokazać światu!! bardzo się cieszę uważam, że trzeba się dzielić pomysłami, chwalić jak jest czym gratuluję Kupiłam pościel nr 1 Przeważył głos sponsora no i super ja, od kiedy mam w sypialni piękną gobelinową tapetę ubieram tylko jednobarwną pościel, żeby nie było za dużo szczęścia naraz wszystkie wzorzyste rozdałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 09.09.2015 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 dziewczyny jestescie jeszcze? jak sie nazywaja te plytki co u niektorych u was sa, takie jakby male mozaiki, o roznych wzorach? kazda jakby inna? np. waniliana ma takie w kuchni tylko kolorowe, ale one sa chyba w roznych odcieniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 09.09.2015 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 dziewczyny jestescie jeszcze? jak sie nazywaja te plytki co u niektorych u was sa, takie jakby male mozaiki, o roznych wzorach? kazda jakby inna? np. waniliana ma takie w kuchni tylko kolorowe, ale one sa chyba w roznych odcieniach mandale albo vivesy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.09.2015 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 wow, ale super:) Ale super. Wysylalas do nich? haha! ale super hurrrrra!!!!! kochana, ja byłam pewna, że to trzeba pokazać światu!! bardzo się cieszę uważam, że trzeba się dzielić pomysłami, chwalić jak jest czym gratuluję Catti, byłaś mózgiem tej operacji A skoro jest tak super, to jest i dobre winko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.09.2015 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Tomkowa, ale te na Westwingu wcale nie tańsze, a nie wiem jak z jakością Na dodatek bez prześcieradła. Gratuluję Hackerko Bratkaf jest sporo takich płytek poza Vivesami. Są gresowe, porcelanowe, cementowe. Wpisz w googla „płytki patchwork”. Ceny też są najróżniejsze. Equipe masz tu http://dekordia.pl/informacje/plytki-inspirowane-patchworkami.html Geotiles np. tu http://deeco.eu/category/plytki-patchwork Provenza m.in http://kaflowicza.pl/339-plytki-patchwork Realonda http://www.alekafelki.pl/produkt/realonda-patchwork-44x44 Może jeszcze http://www.articima.com/pytki-cementowe/wielobarwne/pytki-cementowe-patchwork http://domus-sklep.pl/288-kolekcja-patchwork Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts