Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak oglądać wyłączoną telewizję :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

możesz mnie nie nerwować? :rolleyes:

ja nie wiem czy u nas jakieś śladowe ilości rzucili czy ludzie już od świtu w kolejce stali :rolleyes:

naprawdę się cieszyłam na te kulki...

już je widziałam oczami wyobraźni jak lekkie śfffiatełko sączy się romantycznie.... ech!! :p

Jak dziś rano kupowałam lampki dla bratkaf, to jeszcze były kulki ;) Widać u mnie społeczeństwo niedojrzałe dizajnersko :lol2: Jaki kolor Cię interesuje? Mogę zajrzeć jutro i, gdyby były, wysłać Ci priorytetem :D

Tomkowa, ale te na Westwingu wcale nie tańsze, a nie wiem jak z jakością :( Na dodatek bez prześcieradła.

Gratuluję Hackerko :wiggle:

:hug:

Z linka, który podałaś wybrałabym tę białą z granatową wstawką, dwumetrowa bez prześcieradła 289 zł. Za to jakość potwierdzona przez Ciebie, a to ważne. Pościel z westa jak się okaże byleczym, odeślę ;)

Edytowane przez Tomkowa

Jak dziś rano kupowałam lampki dla bratkaf, to jeszcze były kulki ;) Widać u mnie społeczeństwo niedojrzałe dizajnersko :lol2: Jaki kolor Cię interesuje? Mogę zajrzeć jutro i, gdyby były, wysłać Ci priorytetem :D

jesteś niesamowita :)

gdybyś mogła to zajrzyj... interesuje mnie szary w pierwszej kolejności lub beżowo-złoty w drugiej (na pewno jeden taki jak kupiłaś dla siebie)

nie widziałam tych kolorów, więc wybieram w ciemno (ale żadne bordo albo niebieskie :no::no::no:)

idealnie byłyby dwa komplety ; jeden szary i jeden beż (były takie w ogóle? :confused: )

reszta kanałem prywatnym :D

nie musi być priorytetem, może iść i tydzień :D :D

a zobaczcie w jysk te kulki bo sa i teraz w promocji

po ile?

Edytowane przez Catti

Aniu dwa razy wyslalam ci privy mam nadzieje ze dostalas?

umawiamy sie oczywiscie, chcesz przelewem pieniazki, to wyslij numer konta jak mozesz. Podawalam tez swoj numer telefonu

Oczywiście, na wszystko odpisałam :) Nie kłopocz się przelewem, zapłacisz na miejscu :D

a zobaczcie w jysk te kulki bo sa i teraz w promocji

Widziałam je na żywo. Na łańcuchu jest ich tylko 10, choć kulki są dwa razy większe od biedronkowych ;)

jesteś niesamowita :)

gdybyś mogła to zajrzyj... interesuje mnie szary w pierwszej kolejności lub beżowo-złoty w drugiej (na pewno jeden taki jak kupiłaś dla siebie)

nie widziałam tych kolorów, więc wybieram w ciemno (ale żadne bordo albo niebieskie :no::no::no:)

idealnie byłyby dwa komplety ; jeden szary i jeden beż (były takie w ogóle? :confused: )

reszta kanałem prywatnym :D

nie musi być priorytetem, może iść i tydzień :D :D

Ja mam szaro-beżowe. Były też wszystkie białe, czerwone/bordo i niebieskie. Cztery wersje kolorystyczne. Brać dwa komplety tych, co ja wzięłam?

dzięki :)

nie umiałam tego namierzyć na ich stronie :rolleyes:

jak Ani nie uda się kupić, to mam czas jeszcze przez tydzień tam zdobyć ;)

(dycha różnicy to nie tragedia)

Widziałam je na żywo. Na łańcuchu jest ich tylko 10, choć kulki są dwa razy większe od biedronkowych ;)

rozumiem, że biedronkowe lepsze :D

Brać dwa komplety tych, co ja wzięłam?

brać!!

znaczy potwierdzam zamówienie na 2 komplety :hug:

Edytowane przez Catti

tak myslalam ze sa krotsze, a na taych biedronkowych ile jest kulek?

20 sztuk, a cały łańcuch, od pierwszej kulki, do ostatniej, mierzy 3 metry :)

dzięki :)

nie umiałam tego namierzyć na ich stronie :rolleyes:

jak Ani nie uda się kupić, to mam czas jeszcze przez tydzień tam zdobyć ;)

(dycha różnicy to nie tragedia)

Na głowie stanę! :D

:hug:

Z linka, który podałaś wybrałabym tę białą z granatową wstawką, dwumetrowa bez prześcieradła 289 zł. Za to jakość potwierdzona przez Ciebie, a to ważne. Pościel z westa jak się okaże byleczym, odeślę ;)

Do Bonami warto zaglądać, często mają ciekawe wzory różnych tekstyliów.

A ja dla odmiany powiem, że już dwukrotnie kupiłam pościel w Realu i jestem bardzo zadowolona, czasami można fajne wzory spotkać. I cena 89.99 zł !

Ale nie za satynę 200 x 200 + prześcieradło.

Standardowe rozmiary - tak zgadzam się, można fajne trafić i w REALu i w Lidlu itp.