bratkaf 09.09.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 ooo dzięki doradzam własnie kolezance co do projektu od jej projektantki a ja taka obyta w nazewnictwie ze hej:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.09.2015 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 możesz mnie nie nerwować? ja nie wiem czy u nas jakieś śladowe ilości rzucili czy ludzie już od świtu w kolejce stali naprawdę się cieszyłam na te kulki... już je widziałam oczami wyobraźni jak lekkie śfffiatełko sączy się romantycznie.... ech!! Jak dziś rano kupowałam lampki dla bratkaf, to jeszcze były kulki Widać u mnie społeczeństwo niedojrzałe dizajnersko Jaki kolor Cię interesuje? Mogę zajrzeć jutro i, gdyby były, wysłać Ci priorytetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.09.2015 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 (edytowane) Tomkowa, ale te na Westwingu wcale nie tańsze, a nie wiem jak z jakością Na dodatek bez prześcieradła. Gratuluję Hackerko Z linka, który podałaś wybrałabym tę białą z granatową wstawką, dwumetrowa bez prześcieradła 289 zł. Za to jakość potwierdzona przez Ciebie, a to ważne. Pościel z westa jak się okaże byleczym, odeślę Edytowane 9 Września 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 09.09.2015 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Aniu dwa razy wyslalam ci privy mam nadzieje ze dostalas? umawiamy sie oczywiscie, chcesz przelewem pieniazki, to wyslij numer konta jak mozesz. Podawalam tez swoj numer telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 09.09.2015 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 a zobaczcie w jysk te kulki bo sa i teraz w promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 09.09.2015 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 (edytowane) Jak dziś rano kupowałam lampki dla bratkaf, to jeszcze były kulki Widać u mnie społeczeństwo niedojrzałe dizajnersko Jaki kolor Cię interesuje? Mogę zajrzeć jutro i, gdyby były, wysłać Ci priorytetem jesteś niesamowita gdybyś mogła to zajrzyj... interesuje mnie szary w pierwszej kolejności lub beżowo-złoty w drugiej (na pewno jeden taki jak kupiłaś dla siebie) nie widziałam tych kolorów, więc wybieram w ciemno (ale żadne bordo albo niebieskie :no:) idealnie byłyby dwa komplety ; jeden szary i jeden beż (były takie w ogóle? ) reszta kanałem prywatnym nie musi być priorytetem, może iść i tydzień :D a zobaczcie w jysk te kulki bo sa i teraz w promocji po ile? Edytowane 9 Września 2015 przez Catti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 09.09.2015 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 po 45zł http://jysk.pl/do-domu/oswietlenie/lampy-klosze-zyran/lancuch-swietlny-kaare-10led-kolormix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.09.2015 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Aniu dwa razy wyslalam ci privy mam nadzieje ze dostalas? umawiamy sie oczywiscie, chcesz przelewem pieniazki, to wyslij numer konta jak mozesz. Podawalam tez swoj numer telefonu Oczywiście, na wszystko odpisałam Nie kłopocz się przelewem, zapłacisz na miejscu a zobaczcie w jysk te kulki bo sa i teraz w promocji Widziałam je na żywo. Na łańcuchu jest ich tylko 10, choć kulki są dwa razy większe od biedronkowych jesteś niesamowita gdybyś mogła to zajrzyj... interesuje mnie szary w pierwszej kolejności lub beżowo-złoty w drugiej (na pewno jeden taki jak kupiłaś dla siebie) nie widziałam tych kolorów, więc wybieram w ciemno (ale żadne bordo albo niebieskie :no:) idealnie byłyby dwa komplety ; jeden szary i jeden beż (były takie w ogóle? ) reszta kanałem prywatnym nie musi być priorytetem, może iść i tydzień :D Ja mam szaro-beżowe. Były też wszystkie białe, czerwone/bordo i niebieskie. Cztery wersje kolorystyczne. Brać dwa komplety tych, co ja wzięłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 09.09.2015 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 tak myslalam ze sa krotsze, a na taych biedronkowych ile jest kulek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 09.09.2015 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 (edytowane) po 45zł http://jysk.pl/do-domu/oswietlenie/lampy-klosze-zyran/lancuch-swietlny-kaare-10led-kolormix dzięki nie umiałam tego namierzyć na ich stronie jak Ani nie uda się kupić, to mam czas jeszcze przez tydzień tam zdobyć (dycha różnicy to nie tragedia) Widziałam je na żywo. Na łańcuchu jest ich tylko 10, choć kulki są dwa razy większe od biedronkowych rozumiem, że biedronkowe lepsze Brać dwa komplety tych, co ja wzięłam? brać!! znaczy potwierdzam zamówienie na 2 komplety Edytowane 9 Września 2015 przez Catti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.09.2015 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 tak myslalam ze sa krotsze, a na taych biedronkowych ile jest kulek? 20 sztuk, a cały łańcuch, od pierwszej kulki, do ostatniej, mierzy 3 metry dzięki nie umiałam tego namierzyć na ich stronie jak Ani nie uda się kupić, to mam czas jeszcze przez tydzień tam zdobyć (dycha różnicy to nie tragedia) Na głowie stanę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.09.2015 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Z linka, który podałaś wybrałabym tę białą z granatową wstawką, dwumetrowa bez prześcieradła 289 zł. Za to jakość potwierdzona przez Ciebie, a to ważne. Pościel z westa jak się okaże byleczym, odeślę Do Bonami warto zaglądać, często mają ciekawe wzory różnych tekstyliów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 10.09.2015 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Aniu, masz zapchaną skrzynkę namiary (jakby się udało kupić ) podam wieczorem, bo późno wrócę dzięki fajnego czffffartku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 10.09.2015 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 jak dla mnie to nr 3 Piąteczka Melisko Dziewczyny, ale numer!! Zerknijcie TU :D Super A już miałam pisać, że albo coś mam z oczami, albo widziałam identyczne u Ciebie ubieram tylko jednobarwną pościel, Strasznie lubię jednobarwną pościel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.09.2015 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 ... dwumetrowa bez prześcieradła 289 zł... ile widzę, że tu bogate towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 10.09.2015 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 ile widzę, że tu bogate towarzystwo To jeszcze nie jest drastyczna cena, zajrzyj do neli - tam można zemdleć, ale pościel cudna, i jakość i wybór http://www.nell.com.pl/posciel-satynowa-6cz-palladio-200x220-cat-222-id-3373.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 10.09.2015 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 A ja dla odmiany powiem, że już dwukrotnie kupiłam pościel w Realu i jestem bardzo zadowolona, czasami można fajne wzory spotkać. I cena 89.99 zł ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.09.2015 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Ja z popularnych sklepów zadowolona jestem z pościeli z Tchibo - mam jerseyową i z perkalu Bardzo fajna i jakościowo super, po wielu praniach http://ws2-media2.tchibo-content.de/newmedia/art_img/MAIN_ALT_HD_2-IMPORTED/e96229fddabdc1c0/posciel-z-perkalu-rozmiar-standardowy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 10.09.2015 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 A ja dla odmiany powiem, że już dwukrotnie kupiłam pościel w Realu i jestem bardzo zadowolona, czasami można fajne wzory spotkać. I cena 89.99 zł ! Ale nie za satynę 200 x 200 + prześcieradło. Standardowe rozmiary - tak zgadzam się, można fajne trafić i w REALu i w Lidlu itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.09.2015 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 satynowa 200x200 (bez prześcieradła) w Ikea za 140zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts