Tomkowa 18.06.2015 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Miodzik na stole, Wasze zdrowie Przynoszę trochę więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 18.06.2015 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Efekt REWELACYJNY !!!, Tomkowa powinnaś zostać nominowana do metamorfozy 2015 r., a może plebiscyt trzeba urządzić?Ale najpierw trzeba wziąć się za picie, bo calkiem niezłe porcje serwujesz. Ja to chociaż wirtualnie popije, bo mam dziecko na wykarmieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.06.2015 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Oj, chyba odpadam w przedbiegach do metamorfoz, które czasami widuję w sieci Ale cieszę się ze swoich Uściskaj Mikołaja!! Ja jeszcze w auto dzisiaj wsiadam, więc pijemy mocno ćwicząc wyobraźnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 18.06.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Mi także się podoba ja będę albo dolewać sukces albo żałować doła (wirtualnie także, bo syn też jeszcze lubi się przyssac do mnie) w przyszłym tygodniu bo dostaniemy odpowiedź i wycenę transportu domu na około przez jedną wredna sąsiadkę (w centrali mówią od 10tyś, kierownik - pokombinujemy i może wyjdzie taniej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.06.2015 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Aniko, z niecierpliwością czekam jak ten Twój domek będą stawiać Nie martw się na zapas, wszystko będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 19.06.2015 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Tomkowa dziękuję za powitanie wisienki w likierze - to jest coś, co tygryski lubią najbardziej i jeszcze miętowe czekoladki przejrzałam caly wątek i też uważam, że metamorfozy łazienek i salonu zasługują na nominację do metamorfoz roku wiem ile to pracy kosztowało i jak cieszy efekt projektowałam łazienkę bratu - róznica miedzy tym co przed, a tym co po jest kolosalna ciesze się, że odważyłaś się na taką zmianę, bo jest super gdybym teraz wybierała płytki do małego wc, to zapewne byłyby oktagonalne galeria w salonie bardzo dobrze się prezentuje zdradzisz na co w końcu przyczepiłaś ramki ? też mnie czeka robienie galerii (może do grudnia zrobię mam niby na nią dużo miejsca, ale za to kłopotliwe, bo nad spocznikiem schodowym - czyli nie jest zbyt szeroko, ale mogę wysoko pójść jak będę kombinować nad ułożeniem ramek, które narazie zbieram, to poproszę Ciebie i inne dziewczyny o pomoc jeśli chodzi o jadalnię - wklej zdjęcia, będziemy doradzać, podrzucać inspiracje gdy się zabierzesz za malowanie to daj znać mam do pomalowania na biało komodę i łóżko razem nam będzie raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 19.06.2015 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Efekt REWELACYJNY !!!, Tomkowa powinnaś zostać nominowana do metamorfozy 2015 r., a może plebiscyt trzeba urządzić?. Jestem ZA Miodzik na stole, Wasze zdrowie Przynoszę trochę więcej [ATTACH=CONFIG]321297[/ATTACH] Boziutymoja jaki cudny widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.06.2015 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 slonko, galerię powiesiłam na taśmy rzepowe Command i kupiłam też kilka haczyków Taśmy wszystkie są na obciążenie do 5,4 kg. W LM komplet 4 pasków kosztuje prawie 10 zł. Na lekki obrazek wystarczy jeden rzep, na moje dwa najcięższe użyłam czterech na każdy obrazek. Jeszcze wszystko wisi Za miętowymi czekoladkami też przepadam, a więc dziś właśnie one Pusia, pomarańczowy to jeden z moich ulubionych kolorów Mam pomarańczową kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 19.06.2015 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 pomarańczowy to jeden z moich ulubionych kolorów Mam pomarańczową kuchnię Rozumiem, dlatego ja będę miała białą - bo dużo kolorów, które LUBIĘ będzie do niej pasować :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 19.06.2015 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 heloł Tomkowa przyszłam się przywitać w tym przybytku różnej maści alkoholi i słodyczy podziwiam metamorfozy roku, pięknie masz, łazienki masz zachwycające, podoba mi się wszystko u Ciebie ) Mmelisko skorzystałam z linka i zapisałam sobie bloga, wnętrza ujmujące! buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 19.06.2015 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Ja jestem zdecydowana psiara i na ich temat mogłabym gadać godzinami No to powiedz nam Kochana co tam masz w awatarku, bo póki co to my tu godzinami o całkiem innej pasji rozprawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.06.2015 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 heloł Tomkowa przyszłam się przywitać w tym przybytku różnej maści alkoholi i słodyczy podziwiam metamorfozy roku, pięknie masz, łazienki masz zachwycające, podoba mi się wszystko u Ciebie ) Mmelisko skorzystałam z linka i zapisałam sobie bloga, wnętrza ujmujące! buziaki! Witaj kjuta! :hug:Częstuj się tym, na co masz ochotę Przynosić też można No to powiedz nam Kochana co tam masz w awatarku, bo póki co to my tu godzinami o całkiem innej pasji rozprawiamy W awatarku mam psiunię naszą To mądrzutki borderek, który życie by oddał za piłkę i frisbee To rodowity krakowianin, więc codziennie wychodzimy na pole ganiać się i trenować sztuczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 19.06.2015 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 [ATTACH=CONFIG]321355[/ATTACH] O bossssski Krakowianin?? Jestem po uszy zakochana w jednym takim krakowskim jamniorze Przed budową gdy byliśmy w Brzesku w M3System, gościli nas przyjaciele z Krakowa i to u nich. Kraków jest piękny, byłam tam drugi raz w życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.06.2015 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Krakus, krakus To prawda, że Kraków jest wyjątkowy. W lipcu będzie tam grał Mark Knopfler i rozpaczam, że nie zdążyłam kupić biletów http://emotikona.pl/emotikony/pic/0cray.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 19.06.2015 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 ... W awatarku mam psiunię naszą To mądrzutki borderek, który życie by oddał za piłkę i frisbee To rodowity krakowianin, więc codziennie wychodzimy na pole ganiać się i trenować sztuczki .. słodziak uuuuuuuwielbiam takie kudłacze-biegacze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.06.2015 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Oj biegacz z niego przedni Najlepiej by było, żebym mu sprawiła stadko owieczek lub gąsek, to dopiero byłoby życie Na trawę na podwórku szans nie mam, bo piesio działa lepiej niż jakiekolwiek odchwaszczacze Jedynie w kątach udaje się cokolwiek utrzymać A taka niepodziewajka czekała na mnie dziś rano przy tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 19.06.2015 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 ŁAŁ!!! Piękna niespodzianka. A piesio to jedynak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.06.2015 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Krakus, krakus To prawda, że Kraków jest wyjątkowy. W lipcu będzie tam grał Mark Knopfler i rozpaczam, że nie zdążyłam kupić biletów http://emotikona.pl/emotikony/pic/0cray.gif a jaki to problem stac za ogrodzeniem? muza bedzie taka glosna, ze chyba sie da? Krakow kocham calym serduchem swoim, czeeeesto bywalam (tam mnie wyleczono) W tym roku mialam z moim mezem sie wybrac, ale tradycyjnie plany planami a zycie swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.06.2015 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 (edytowane) Pusia, on edynak, choć wiele razy myślałam o towarzystwie dla niego Wracam czasami do tego pomysłu, który przechodzi mi jak ręką odjął po deszczowej pogodzie, gdy widzę stan podłóg Gdy pomyślę, że tych śladów byłoby dwa razy więcej, to jego jedynactwo zupełnie mi nie przeszkadza Przed remontem mieszkał w salonie, teraz ma tam zakaz wstępu. Z płytek łatwo błoto zmyć, ale i tak grzeszę wulgaryzmami biegając z mopem Edytowane 19 Czerwca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 19.06.2015 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Też mamy permanentne zaproszenie do przyjaciół i kurcze nie ma szans, czasu brak. A piękny Kraków jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts