Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak oglądać wyłączoną telewizję :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mi także się podoba :) ja będę albo dolewać sukces albo żałować doła (wirtualnie także, bo syn też jeszcze lubi się przyssac do mnie) w przyszłym tygodniu bo dostaniemy odpowiedź i wycenę transportu domu na około przez jedną wredna sąsiadkę (w centrali mówią od 10tyś, kierownik - pokombinujemy i może wyjdzie taniej)

Tomkowa dziękuję za powitanie :) wisienki w likierze - to jest coś, co tygryski lubią najbardziej :) i jeszcze miętowe czekoladki :)

przejrzałam caly wątek i też uważam, że metamorfozy łazienek i salonu zasługują na nominację do metamorfoz roku

wiem ile to pracy kosztowało i jak cieszy efekt :) projektowałam łazienkę bratu - róznica miedzy tym co przed, a tym co po jest kolosalna

ciesze się, że odważyłaś się na taką zmianę, bo jest super :)

gdybym teraz wybierała płytki do małego wc, to zapewne byłyby oktagonalne :)

galeria w salonie bardzo dobrze się prezentuje :) zdradzisz na co w końcu przyczepiłaś ramki ?

też mnie czeka robienie galerii (może do grudnia zrobię ;)

mam niby na nią dużo miejsca, ale za to kłopotliwe, bo nad spocznikiem schodowym - czyli nie jest zbyt szeroko, ale mogę wysoko pójść

jak będę kombinować nad ułożeniem ramek, które narazie zbieram, to poproszę Ciebie i inne dziewczyny o pomoc :)

jeśli chodzi o jadalnię - wklej zdjęcia, będziemy doradzać, podrzucać inspiracje :)

gdy się zabierzesz za malowanie to daj znać ;) mam do pomalowania na biało komodę i łóżko

razem nam będzie raźniej ;)

:bye:

slonko, galerię powiesiłam na taśmy rzepowe Command i kupiłam też kilka haczyków :) Taśmy wszystkie są na obciążenie do 5,4 kg. W LM komplet 4 pasków kosztuje prawie 10 zł. Na lekki obrazek wystarczy jeden rzep, na moje dwa najcięższe użyłam czterech na każdy obrazek. Jeszcze wszystko wisi :lol2:

Za miętowymi czekoladkami też przepadam, a więc dziś właśnie one :)

czekoladki.jpg

Pusia, pomarańczowy to jeden z moich ulubionych kolorów :lol2: Mam pomarańczową kuchnię :lol2:

heloł Tomkowa :)

przyszłam się przywitać w tym przybytku różnej maści alkoholi i słodyczy :lol2:

podziwiam metamorfozy roku, pięknie masz, łazienki masz zachwycające, podoba mi się wszystko u Ciebie :))

Mmelisko skorzystałam z linka i zapisałam sobie bloga, wnętrza ujmujące!

buziaki!

heloł Tomkowa :)

przyszłam się przywitać w tym przybytku różnej maści alkoholi i słodyczy :lol2:

podziwiam metamorfozy roku, pięknie masz, łazienki masz zachwycające, podoba mi się wszystko u Ciebie :))

Mmelisko skorzystałam z linka i zapisałam sobie bloga, wnętrza ujmujące!

buziaki!

Witaj kjuta! :hug:Częstuj się tym, na co masz ochotę :D Przynosić też można :lol2:

No to powiedz nam Kochana co tam masz w awatarku, bo póki co to my tu godzinami o całkiem innej pasji rozprawiamy :D

W awatarku mam psiunię naszą :D To mądrzutki borderek, który życie by oddał za piłkę i frisbee :D To rodowity krakowianin, więc codziennie wychodzimy na pole ganiać się i trenować sztuczki :lol2:

piesio1.jpg

Oj biegacz z niego przedni :D Najlepiej by było, żebym mu sprawiła stadko owieczek lub gąsek, to dopiero byłoby życie :lol2: Na trawę na podwórku szans nie mam, bo piesio działa lepiej niż jakiekolwiek odchwaszczacze :lol2: Jedynie w kątach udaje się cokolwiek utrzymać :) A taka niepodziewajka czekała na mnie dziś rano przy tarasie :D

róża.jpg

Krakus, krakus :D To prawda, że Kraków jest wyjątkowy. W lipcu będzie tam grał Mark Knopfler i rozpaczam, że nie zdążyłam kupić biletów http://emotikona.pl/emotikony/pic/0cray.gif

a jaki to problem stac za ogrodzeniem? muza bedzie taka glosna, ze chyba sie da? :D

Krakow kocham calym serduchem swoim, czeeeesto bywalam (tam mnie wyleczono)

W tym roku mialam z moim mezem sie wybrac, ale tradycyjnie plany planami a zycie swoje :(

Pusia, on edynak, choć wiele razy myślałam o towarzystwie dla niego :) Wracam czasami do tego pomysłu, który przechodzi mi jak ręką odjął po deszczowej pogodzie, gdy widzę stan podłóg :lol2: Gdy pomyślę, że tych śladów byłoby dwa razy więcej, to jego jedynactwo zupełnie mi nie przeszkadza :lol2: Przed remontem mieszkał w salonie, teraz ma tam zakaz wstępu. Z płytek łatwo błoto zmyć, ale i tak grzeszę wulgaryzmami biegając z mopem :lol2: Edytowane przez Tomkowa