ivy17 12.09.2015 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Brać!! Ale ładny ten Twój salon Tak sobie myślę, patrząc na fotkę, że bym tej lampie chyba zmieniła abażur Na jakiś kolorowy Zgodnie z błogosławieństwem kupiłam lampę ...za 139 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.09.2015 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Ojj tak, ten blog od dawna obserwuje Ja od wczoraj i od razu się podzieliłam Zgodnie z błogosławieństwem kupiłam lampę ...za 139 zl Biegnę oglądać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.09.2015 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 (edytowane) Dziś pół dnia przy maszynie do szycia. Postanowiłam zadziałać bezkosztowo Znalazłam w tkaninowych szpargałach stary bieżnik dwustronny w granatowo-białe pasy oraz starą jedną rozparowaną krótką zasłonkę w granatową pepitkę Przy okazji okazało się, że na czerwono też mogę salon obszyć Ponieważ bieżnik miał jaskrawo-zielony spód, musiałam go rozpruć. Wyszły z niego dwie poduszki i bieżniczek. Żeby wszystkiego wystarczyło poduszki mają tył z pepitki, a kawałek, który został na stoli tą pepitką został obszyty. Maszyna mi szwankuje cały czas, więc na dodatek trochę nagrzeszyłam brzydkimi wyrazami Zdjęcia wcale nie oddają kolorów, bo to naprawdę ładny, głęboki granat. Niestety kiepski sprzęt i fotograf nie potrafią uchwycić, że granat dominuje Póki nie mam poduszek od Lucyny (odpisała!!) będą paski i krateczka Edytowane 12 Września 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.09.2015 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Ja od wczoraj i od razu się podzieliłam skad mialam wiedziec, ze tam Cie jeszcze nie bylo? myslalam ze juz wiekszosc osob wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.09.2015 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 eeeeenoooo swietnie wyszlo! masz Ty te zdolnosci skubana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.09.2015 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 (edytowane) Mmeliska, no popatrz, a ja potraktowałam ten blog jak wielkie odkrycie I będę miała poduszki od Lucy! Naprawdę mogą być te paski? Edytowane 12 Września 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 12.09.2015 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Poduchy bomba Jeśli Cię to pocieszyć to tego bloga też nie znałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.09.2015 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Paski sa OKI! Ojj to i ja kiedys sie odezwe w sprawie poduszek ze tez nie moge sobie szalec i zmieniac tak jak wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.09.2015 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Aniu bardzo ładnie, pasują ciekawa jestem co zamówiłaś Paski sa OKI! Ojj to i ja kiedys sie odezwe w sprawie poduszek ze tez nie moge sobie szalec i zmieniac tak jak wy Mel ty jak wyjmiesz te wszystkie zachomikowane przydasie to zwali nas z nóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.09.2015 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Dogadujemy się w sprawie tych poduszek: Pomyślałam, żeby galerię telewizyjną też ugranatowić trochę Wymienię dwóm obrazkom passepartout na granatowy trellis Coś muszę wydrukować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.09.2015 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Mel ty jak wyjmiesz te wszystkie zachomikowane przydasie to zwali nas z nóg tjaaa o ile domu predzej nie sprzedam... wtedy bede musiala z tym wracac do NO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.09.2015 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 te dwie podusie obok siebie extra wygladaja psia mac.. jak ja lubie takie rzeczy...to sie powinno leczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.09.2015 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 tjaaa o ile domu predzej nie sprzedam... wtedy bede musiala z tym wracac do NO ojjj tam, wszedzie beda dobrze wyglądały czy w PL czy NO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.09.2015 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 te dwie podusie obok siebie extra wygladaja psia mac.. jak ja lubie takie rzeczy...to sie powinno leczyc Też jestem w nich zakochana Mój, jak zapytałam, czy to nie choroba, odpowiedział: "dopóki się dobrze czujesz, to nie" Kochany!! Czyli jestem zdrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.09.2015 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Też jestem w nich zakochana Mój, jak zapytałam, czy to nie choroba, odpowiedział: "dopóki się dobrze czujesz, to nie" Kochany!! Czyli jestem zdrowa ciekawe co moj by mi odpowiedzial:rolleyes: az normalnie kiedys go o to zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.09.2015 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Też jestem w nich zakochana Mój, jak zapytałam, czy to nie choroba, odpowiedział: "dopóki się dobrze czujesz, to nie" Kochany!! Czyli jestem zdrowa poduchy śliczne, z tego co wiem to realizacje sa tez super wiec powinna być Pani zadowolona sama się zastanawiałam tylko nie wiem jaki wzor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.09.2015 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 A Home Bunch znacie? Chyba przesiedzę tam dziś całą noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.09.2015 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 A Home Bunch znacie? Chyba przesiedzę tam dziś całą noc niiiieeee ale strasznie fajne http://www.homebunch.com/wp-content/uploads/Elizabeth-Dinkel3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.09.2015 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 (edytowane) Niesamowite.. Jestem na 19 stronie, a moje życie już nie będzie takie samo Edytowane 12 Września 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 12.09.2015 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Matko jedyna, dzis chyba nie nadrobię nie wiem czy w ogóle dam rade nadrobić, jakieś streszczenie poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts