Tomkowa 12.09.2015 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Vesila! Streszczenie? Proszę bardzo: muszę natychmiast wygrać w lotto!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 12.09.2015 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Nieeeeeeeee nawet nie zaczynam oglądać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mąż się dziś pytał kiedy zamówię sokowirówkę jestem w ostrym szoku, Jutro rozejrzę się i zdecyduję. Mam nadzieję bo jak zacznę drążyć temat to znowu utknę w milionie róźnych modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.09.2015 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Emila, ja jestem niezmiennie nastawiona na zakup sokowirówki od Pestki Tyle, że tymczasowo wyparowały mi dwie stówki na co innego i zakup się nieco odwlecze. Ale nie uciecze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 12.09.2015 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Matko jedyna, dzis chyba nie nadrobię nie wiem czy w ogóle dam rade nadrobić, jakieś streszczenie poproszę o zesz! Ja to mam dopiero zaległosci!!! Ja tez prosze o streszczenie... jakis ostatnich 2 miesięcy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 12.09.2015 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 ja wprawdzie czytam na bieżąco, ale mam wrażenie, że jak półtorej doby by mnie nie było, to bym się zgubiło - tu jest tempo oszałamiające Tomkowa, gratuluję debiutu na Ikeahacks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.09.2015 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 o zesz! Ja to mam dopiero zaległosci!!! Ja tez prosze o streszczenie... jakis ostatnich 2 miesięcy!!!! ja wprawdzie czytam na bieżąco, ale mam wrażenie, że jak półtorej doby by mnie nie było, to bym się zgubiło - tu jest tempo oszałamiające Tomkowa, gratuluję debiutu na Ikeahacks Przestańcie żartować Przez ostatnie dwa miesiące wyklarowała się sypialnia, doszły trzy stołki, dwie poduszki plus milion marzeń No, chyba, że o czymś zapomniałam Szocik, może w przyszły weekend będę w Olsztynie Wiwik, dziękuję, moja niezdarna robota poszła w świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 12.09.2015 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 O jaaaaaa!!!!! Serio??? No to kochana zapraszam na moje włości! Przyda mi sie prywatna projektantka Przyjeżdzaj Na pw już ci wysyłam swoj nr telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.09.2015 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Szociku, taka niezdara jak ja, to Ci ewentualnie może wodę ze szklanki rozlać A właśnie, zawsze w gościnie uprzedzam, że nie ma takiej siły, żeby mi się coś nie wylało, żebym się nie zachlapała lub czegoś nie przewróciła Za zaproszenie bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 13.09.2015 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Tomkowa dzięki za link do bloga. Ja mam już koralowca, a nawet cudnego konika morskiego namalowanego przez Luizę Napiszesz na priv ile kosztują te poduchy z bloga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 13.09.2015 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 staralam sie czytac na biezaco, ale na komentowanie juz mi czasu zabraklo. tak to jest jak jest sie w swoim miejscu na ziemi jedynie przez dwa dni w tygodniu a i to nie zawsze:( blog swietny tez nie znalam, poduszki przepiekne i te co zmawiasz i te co potrafisz uszyc w 5min rozwalajaca sie maszyna, szacun!!! zazdroszcze ci tych stolkow porcelanowych jakos nie mam szczescia by upolowac choc jeden azurowy na wescie. oba sa od nich? widzialam ze lampy fajne byly ostatnio. tzn pasowalyby do tych co mi kupilas, ale juz czarna ze srebrym wnetrzem wykupiona. w moich biedronkach juz tych kulek nie ma niestety, nawet maz szukal, bede dzisiaj jeszcze w jednej to zerkne i kupie catti. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.09.2015 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 sokowirowka.. tjaa moj zakup odkladany od miesiecy.. i juz bym miala, gdyby nie kaprys meza zeby dzieciom kupic ps4 :bash:wczoraj kasa poszlaaaa Tego drugiego bloga nie znam... az sie boje ze przepadne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.09.2015 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Tomkowa dzięki za link do bloga. Ja mam już koralowca, a nawet cudnego konika morskiego namalowanego przez Luizę Napiszesz na priv ile kosztują te poduchy z bloga? Cena poduch jest naprawdę bardzo przyjemna Biorąc pod uwagę jakość/grubość tkaniny oraz to, że malunek jest wykonywany własnoręcznie, jest wręcz niska Ponieważ ja, jak zwykle, ociupinkę się potargowałam , to nie mam obowiązujących cen. Najlepiej napisz do autorki bloga podając od razu wzór poduszki, np. STĄD. Wydaje mi się, że robi też wg indywidualnego projektu W ogóle sporo rzeczy robi ta zdolna Lucy (stoliki, donice, skrzynki itd) Gdzie kupiłaś koralowca? staralam sie czytac na biezaco, ale na komentowanie juz mi czasu zabraklo. tak to jest jak jest sie w swoim miejscu na ziemi jedynie przez dwa dni w tygodniu a i to nie zawsze:( blog swietny tez nie znalam, poduszki przepiekne i te co zmawiasz i te co potrafisz uszyc w 5min rozwalajaca sie maszyna, szacun!!! zazdroszcze ci tych stolkow porcelanowych jakos nie mam szczescia by upolowac choc jeden azurowy na wescie. oba sa od nich? widzialam ze lampy fajne byly ostatnio. tzn pasowalyby do tych co mi kupilas, ale juz czarna ze srebrym wnetrzem wykupiona. w moich biedronkach juz tych kulek nie ma niestety, nawet maz szukal, bede dzisiaj jeszcze w jednej to zerkne i kupie catti. Oba stołki ażurowe są z Westa Nie kupiłam dwóch od razu, więc polowałam, czy może się trafią. No i trafiły się, 20 zł droższe niż poprzednio Ostatnio tam nie zaglądałam, więc lamp nie widziałam. Kulki fajnie wyglądają włożone do wysokiego wazonu z pokrywką sokowirowka.. tjaa moj zakup odkladany od miesiecy.. i juz bym miala, gdyby nie kaprys meza zeby dzieciom kupic ps4 :bash:wczoraj kasa poszlaaaa Tego drugiego bloga nie znam... az sie boje ze przepadne Twoje dziewczynki grają, czy bardziej Mąż? Co do drugiego bloga, to ja właśnie przepadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.09.2015 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Twoje dziewczynki grają, czy bardziej Mąż? Co do drugiego bloga, to ja właśnie przepadłam dziewczynki maz nie gra w zadne gierki, nie udziela sie na portalach itp nawet konta nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.09.2015 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 tylko nie kupuj dzieciakom little big planet bo przepadną sama kiedyś miałam 2 tygodnie wyjęte z życiorysu przez tą gre, jeszcze w poprzedniej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.09.2015 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 tylko nie kupuj dzieciakom little big planet bo przepadną sama kiedyś miałam 2 tygodnie wyjęte z życiorysu przez tą gre, jeszcze w poprzedniej wersji w little graja na tablecie i tel. mysle o mario bros... bo teraz mamy tylko 2 gry ale poki co, nie kupie im nic juz dosc wydawania kasy na dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.09.2015 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 ooo na tablet tez jest? dobrze, że Julka nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.09.2015 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 ooo na tablet tez jest? dobrze, że Julka nie wie psia kosc... pomylilam z little pet shop musze zerknac ta planet w aplikacji na tablet czy jest.... oby nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.09.2015 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 pet shopy niestety odkryła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.09.2015 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 (edytowane) A mnie ten blog nie rusza. Jakbym po houzz biegała. Większość zbyt trąci hameryką, a ja tego nie lubię. Ciężkie zabudowane kuchnie i łazienki 29 zł https://www.bonami.pl/p/poszewka-na-poduszke-spring-birds-40-x-40-cm https://www.bonami.pl/p/poszewka-na-poduszke-argyle-45x45-cm https://www.bonami.pl/p/poszewka-na-poduszke-sparkow-45x45-cm Edytowane 13 Września 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.09.2015 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 pet shopy niestety odkryła no to masz spokoj Pestus, ale fajne oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts