julianna16 13.09.2015 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Jej! Ale się u Ciebie dzieje . Jak kiedyś u Justy. Wiesz co u Niej? Cicho się zrobiło . Piękne poduszki - bardzo doceniam talent i technikę wykonania poduszek z bloga. Twoje też świetne Już się nie mogę doczekać kiedy moja maszyna znajdzie swój kącik. Dawno nie szyłam, ale mam zamiar wrócić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 13.09.2015 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Przestańcie żartować Przez ostatnie dwa miesiące wyklarowała się sypialnia, doszły trzy stołki, dwie poduszki plus milion marzeń No, chyba, że o czymś zapomniałam Szocik, może w przyszły weekend będę w Olsztynie Wiwik, dziękuję, moja niezdarna robota poszła w świat Przegapilam sypialnie hahaha a myślałam że jestem w miarę na bieżąco hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.09.2015 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 (edytowane) A mnie ten blog nie rusza. Jakbym po houzz biegała. Większość zbyt trąci hameryką, a ja tego nie lubię. Ciężkie zabudowane kuchnie i łazienki 29 zł [ATTACH=CONFIG]330539[/ATTACH] https://www.bonami.pl/p/poszewka-na-poduszke-spring-birds-40-x-40-cm https://www.bonami.pl/p/poszewka-na-poduszke-argyle-45x45-cm https://www.bonami.pl/p/poszewka-na-poduszke-sparkow-45x45-cm Jak to wspaniale, że każdą z nas rusza co innego Mnie te wnętrza bogatych nowojorczyków i styl Hamptons uwodzą, czarują i przenoszą w cudowny świat marzeń Co do poduszek z Bonami, to zachodzę w głowę, jak mogli nazwać marokańską koniczynę "Spring birds" Ale z kolei na pierwszej fotce są niby wiosenne ptaszki, więc w sumie nie wiem, co się kupuje Co do dwóch kolejnych, to już zupełnie nie. Zwłaszcza porównując je do cudnych poduszek Lucy, w niższej cenie Jej! Ale się u Ciebie dzieje . Jak kiedyś u Justy. Wiesz co u Niej? Cicho się zrobiło . Piękne poduszki - bardzo doceniam talent i technikę wykonania poduszek z bloga. Twoje też świetne Już się nie mogę doczekać kiedy moja maszyna znajdzie swój kącik. Dawno nie szyłam, ale mam zamiar wrócić . Już sobie wyobrażam te cudności, które powstaną spod Twoich rąk Gdyby nie moja maszyna, szycie byłoby dla mnie odprężeniem Też czekam na odwiedziny Justyny Przegapilam sypialnie hahaha a myślałam że jestem w miarę na bieżąco hahahaha TU jest Edytowane 13 Września 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.09.2015 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 (edytowane) Pewnie, cudownie , a ileż uczymy się od siebie wzajemnie i jak nam się zmienia spojrzenie :)Z Hamptons niektóre elementy mi się oczywiście podobają, a już na pewno lubię połączenia kolorów, szczególnie z granatowym w roli głównej Natomiast jako całość nie pasuje mi.Bonami - w opisie jest wyjaśnione i to się zgadza. Poza tym wybierasz i zawsze możesz zadać pytanie gdy nie jesteś pewna. Naprawdę Lucy ma niższe ceny niż ta żółta poducha? No, to chylę czoła! Przebiła też Dianę. Edytowane 14 Września 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 14.09.2015 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Lucyna szyje naprawdę śliczne poduszki, miałam kiedyś jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.09.2015 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Jak to jest z malowanymi poduszkami, jak te Lucyny? Co się dzieje z nimi w praniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 14.09.2015 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Tomkowa koralowca kupilam na allegro. Oprawilam w punkcie oprawy obrazów - jest idealnie dopasowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 14.09.2015 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Naprawdę Lucy ma niższe ceny niż ta żółta poducha? No, to chylę czoła! Przebiła też Dianę. Ale ja wcale tak nie napisałam Napisałam, że są tańsze od tych dwóch ostatnich przecenionych na 59 zł, do których dałaś linki Lucyna szyje naprawdę śliczne poduszki, miałam kiedyś jedną Cieszę się, że potwierdzasz dobrą jakość Obie jesteście Artystkami Jak to jest z malowanymi poduszkami, jak te Lucyny? Co się dzieje z nimi w praniu? Autorka poduszek zapewnia, że są nie do zdarcia Tomkowa koralowca kupilam na allegro. Oprawilam w punkcie oprawy obrazów - jest idealnie dopasowane. O, fajnie Wyglądają pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.09.2015 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 A, aaaaaa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.09.2015 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Tomkowa, popieramy Szocik Dziewczyny, bywalczynie wątku Szocik została zgłoszona do konkursu na BabęFest 2015. GŁOSOWAĆ proszę http://babafest.pl/konkurs Należy jej się ten tytuł. Póki co jest 4-ta, a była 3-cia. Żwawo, Kobitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 14.09.2015 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Tomkowa, popieramy Szocik Dziewczyny, bywalczynie wątku Szocik została zgłoszona do konkursu na BabęFest 2015. GŁOSOWAĆ proszę http://babafest.pl/konkurs Należy jej się ten tytuł. Póki co jest 4-ta, a była 3-cia. Żwawo, Kobitki Pestko jesteś niemożliwa! Dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 14.09.2015 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Zagłosowane, a można oddać tylko jeden głos na cały konkurs? Czy głosujemy codziennie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 14.09.2015 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Oczywiści, naturalnie, już dawno zagłosowane Nagłaśniamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 14.09.2015 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Mogę Wam pokazać moją skrzynię Nie jestem do końca zadowolona z tego wspólnego dzieła, ale jak na projekt niemal bezkosztowy, to chyba może być Skrzynia, jak kiedyś wspominałam, powstała z fragmentów starych mebli z pokoi dzieci. Krótkie boki są z półek, długie boki są z drzwi szafy, a wieko jest z jakiejś części łóżka. Żeby nie trzeba było tego ciąć na maszynie, której nie mamy, wyszły wymiary wynikające z gotowych elementów. Tak wyglądała po zbiciu wszystkich części: A tak wygląda już w sypialni, po ciężkiej walce z tkaniną, watoliną, gąbką i odbijającymi ciągle nie tak podnośnikami Wyszła trochę za wysoka, ale zawsze mogę jej odkręcić nóżki, które powstały po przycięciu starych słupków balustrady schodów Dojdzie niedługo gruba kołdra i się wyrówna Przepraszam za jakość zdjęć, ale z lampą wychodzi zupełnie biała, więc robiłam bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 14.09.2015 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Na łóżku są też poduchy do kompletu z tej samej tkaniny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.09.2015 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Znakomita skrzynia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 14.09.2015 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 A ja się przestraszyłam, myślałam, że pierwsze zdjęcie to już gotowa skrzynia i znowu jestem pod wrażeniem, Ty to umiesz robić metamorfozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.09.2015 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Ile razy zaglądam na Deigners Guild, nie wiem czy bardziej podziwiać bo takie piękne, czy bardziej płakać, że ceny nie są dla mnie piękne Patrz Tomkowa jakie cudne granatowe indigo https://www.designersguild.com/uk/fabric/william-yeoward/indigo-bleu-fabrics/c568?utm_campaign=NORWAY%20&%20ROW%20-%2007/09/2015%20William%20Yeoward%20Fabric%20Collections&utm_content=10394703079&utm_medium=email&utm_source=Emailvision Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.09.2015 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Uwielbiam granat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 15.09.2015 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Na Szocik zagłosowane Pestko wspaniałe te granaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts