AnikoPL 15.09.2015 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 A ja się przestraszyłam, myślałam, że pierwsze zdjęcie to już gotowa skrzynia i znowu jestem pod wrażeniem, Ty to umiesz robić metamorfozy. Miałam podobnie skrzynia bardzo fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.09.2015 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Designers Guild ma całe kolekcje wspaniałe nie tylko kolorystycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.09.2015 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Zagłosowane, a można oddać tylko jeden głos na cały konkurs? Czy głosujemy codziennie? Codziennie, niezaleznie od godziny i ilosci posiadanych emailii Tomkowa, swietna skrzynia, tylko faktycznie, jak sie patrzy to za wysoka w porownaniu z lozkiem... moze podest pod loze zrob (zarcik) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 15.09.2015 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Tomkowa fajna skrzynia. Wczoraj już widziałam i aż mi się śniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 15.09.2015 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 w końcu sama obijałaś skrzynię, czy ten koleś co fotel to tak szybko zrobił? Pewnie sama:) ale bardzo ładnie wyszło Głosować dziewczyny:), Magdalena jest z moich stron:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 15.09.2015 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 A ja się przestraszyłam, myślałam, że pierwsze zdjęcie to już gotowa skrzynia i znowu jestem pod wrażeniem, Ty to umiesz robić metamorfozy. Miałam podobnie skrzynia bardzo fajna. Serio? Powiem Tacie, że jak zobaczyłyście jego dzieło, to byłyście pewne, że to gotowe do wstawienia, bo taka piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 15.09.2015 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Znakomita skrzynia Dzięki Przez Ciebie utonęłam w Designer Guild Piękności!! Tomkowa, swietna skrzynia, tylko faktycznie, jak sie patrzy to za wysoka w porownaniu z lozkiem... moze podest pod loze zrob (zarcik) Mmelisa, mam wreszcie powód, żeby wymienić materac Da się wyższy i będzie git Lepiej wymienić materac, niż odkręcić skrzyni nóżki Tomkowa fajna skrzynia. Wczoraj już widziałam i aż mi się śniła Powiedz, że pełna złota Ci się śniła w końcu sama obijałaś skrzynię, czy ten koleś co fotel to tak szybko zrobił? Pewnie sama:) ale bardzo ładnie wyszło Głosować dziewczyny:), Magdalena jest z moich stron:) Dziękuję Wam za pochlebne opinie. Nie robiłam do końca sama, koleś mi trochę pomagał, tak, jak się kiedyś umówiliśmy To dlatego jest tam sporo niedoróbek, ale nie będę mówić gdzie No i wszyłam za cienki sznurek Głosujemy, głosujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.09.2015 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Dołożyłam 4 głosy Magdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 15.09.2015 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Designers Guild - ale suuuuper rzeczy!!!Kurcze, czasu mi brak na bieganie po tych stronach. Piekności!!! Dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 15.09.2015 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Tomcia u Ciebie to coś z niczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 15.09.2015 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 (edytowane) Nooo, mi ławeczka do przedpokoju by sie przydała. Musze do Ciebie na kursik się wybrac. Albo... moze Tomowa przyjedziesz do mnie i osobiście trzaśniesz mi ławeczke w najblizszy weekend? Edytowane 15 Września 2015 przez szocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 15.09.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 WOW!!!!!! Świetna skrzynia - brawo Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.09.2015 05:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Tomcia u Ciebie to coś z niczego Nooo, mi ławeczka do przedpokoju by sie przydała. Musze do Ciebie na kursik się wybrac. Albo... moze Tomowa przyjedziesz do mnie i osobiście trzaśniesz mi ławeczke w najblizszy weekend? WOW!!!!!! Świetna skrzynia - brawo Aniu Miłe bardzo jesteście, dziękuję Szociku, u mojego Taty jest taki skarbiec surowca w garażu, że to ja zapraszam w odwiedziny Gdy coś było u mnie do wyrzucenia, zabierał i byłam przekonana, że tego nie ma. Tymczasem wszystko jest, w większości rozebrane na części pierwsze Ostatnio odkryłam, że czekają sobie na lepsze czasy przedwojenne szafki nocne, które kiedyś uważałam za brzydkie. Jak je teraz zobaczyłam, to podskoczyłam do góry z radości, że ich nie porąbał Na pewno coś byśmy znalazły ciekawego A w najbliższy weekend opracujemy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.09.2015 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Szczęściara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.09.2015 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Oj tak Pestko, to Niesamowity Człowiek Zawiozłam ostatnio dno łóżka, które u mnie się poniewierało w garażu i było zawalidrogą. Przyjeżdżam do Rodziców, a z dna łóżka, z listewek pod materac, jest zrobiony piękny niski płotek otaczający kwiatową rabatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.09.2015 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 SKARB Mój tata też miał takie cudowne cechy za którymi tęsknię ogromnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elisabetta 16.09.2015 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 (edytowane) Ehh tomkowa..zazdroszczę taty jak i zdolności Twoich rąk:). Skrzynia bardzo fajna, choć kolorystycznie nie moja. Edytowane 16 Września 2015 przez Elisabetta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 16.09.2015 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Mogę Wam pokazać moją skrzynię Nie jestem do końca zadowolona z tego wspólnego dzieła, ale jak na projekt niemal bezkosztowy, to chyba może być http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=330706&d=1442261758 superowa!! pierwsza myśl jednak która przyszła mi do głowy, to żeby dodać jej coś w czerni może tasiemkę? może guziki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.09.2015 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Tak, Catti, te sznureczki naokoło jakby zrobić czarne byłoby świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.09.2015 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Ehh tomkowa..zazdroszczę taty jak i zdolności Twoich rąk:). Skrzynia bardzo fajna, choć kolorystycznie nie moja. Oj, miło bardzo Felangel, Ty nie lubisz szarości?? superowa!! pierwsza myśl jednak która przyszła mi do głowy, to żeby dodać jej coś w czerni może tasiemkę? może guziki? Tak, Catti, te sznureczki naokoło jakby zrobić czarne byłoby świetnie. Ja stanowczo protestuję przeciwko czarnoksięskim praktykom Najpierw piszecie ze mną u Doriko w tych samych minutach o tym samym, a za chwilę tu piszecie o tym, co ja właśnie zrobiłam To miała być niespodzianka i własny koncept, ale niespodzianki nie będzie Oto, co dziś poprzypinałam po pracy szpilkami, żeby sprawdzić, czy będzie dobrze To taśma aksamitna, która mi została z poduszek w szachownice, dlatego nie starczyło materiału na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts