Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak oglądać wyłączoną telewizję :D

Recommended Posts

Ja stanowczo protestuję przeciwko czarnoksięskim praktykom :lol2: Najpierw piszecie ze mną u Doriko w tych samych minutach o tym samym, a za chwilę tu piszecie o tym, co ja właśnie zrobiłam :rotfl:

ale numer :rotfl:

fajniej z ta aksamitką :yes:

możesz jeszcze spróbować z czymś takim ;)

http://www.bazardekoracji.pl/data/gfx/pictures/large/0/8/96180_1.jpg

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kurde odnowilo mi sie przeziebienie. Dzisiaj w pracy bylam jak zombi, nawet nie moge wziac zwolnienia:/

W wawie dzisiaj jakas awaria i co nie mam wody:) a niewiadomo czy jutro bedzie. Kolejka do beczkowozu ,w biedrze wody zabraklo:) kupilismy gazowana i przed chwila umylismy tym glowy:) nie wiem jaka ja jutro uzyskam fryzure:)

Fajowa ta twoja skrzynia.

Kominek na woski jeszcze nie wyprobowany, za to jedna lampa rozpakowana i postawiona przy lozku. Po co ma lezec w pudelku i czekac na nowa sypialnie jak mozna juz uzywac.

Dziekuje ci jeszcze raz za wczoraj. Fajna z ciebie babka;)

Bratkaf, cała przyjemność po mojej stronie :) Tak byłam przejęta, że gdyby znajoma od matmy nie zadzwoniła, że syn od godziny na mnie czeka, to bym bez niego wróciła do domu :lol2: Gapy z nas, że nie spróbowałyśmy kawy na rogu ;)

A już myślałam, że Grey w kominku w obrotach ;) Moja świeca już się pali :)

Po wodzie gazowanej podobno włosy się lepiej układają :D Zdrowiej szybko :hug:

Tomkowa, ja w kwestii cen pościeli na Bonami. Pamiętasz, jak wkleiłam link, napisałaś, że drogo. Otóż dziś na Westwing jest pościel o identycznym wzorze, jak kupiłam na Bonami.

http://www.westwing.pl/Po-ciel-Rennie-160-cm-x-220-cm-809959.html?c=kampania-posciel

Tyle, że ja za swoją płaciłam 149 zł w rozmiarze 160x200cm, a za komplet 220x240 zaplaciłam 189 zł. Tak samo z prześcieradłami.

O Westwing mam nieustające zdanie, że przesadzają z cenami.

Wczoraj moja wolnoobrotowa Botti skręciła 3 kg marchewki. Wyszedł z tego 1,2 l soku.

IMG_3135w.jpg

Marchewki grubaski kroiłam na ćwiartki wzdłuż, bo całe troszkę ją zwalniały.

No, Kobitki, przeca zdjęcie wstawiłam ;( Mam rozebrać na czynniki i sfotografować? :lol2:

cortland.jpgth.jpg Ta szeroka śruba zgniata owoce/warzywa. Jest otoczona siatką, którą widać na pierwszej fotce. To pomarańczowe to jest silikonowa szpatułka (jedna z dwóch), która zgarnia sok i drobiny miąższu ze ścianek pojemnika. Sok wypływa tym okrągłym „dzióbkiem”, a suchy miąższ jest wypychany tym prostokątnym.

Edytowane przez pestka56

Tomkowa, ja w kwestii cen pościeli na Bonami. Pamiętasz, jak wkleiłam link, napisałaś, że drogo. Otóż dziś na Westwing jest pościel o identycznym wzorze, jak kupiłam na Bonami.

http://www.westwing.pl/Po-ciel-Rennie-160-cm-x-220-cm-809959.html?c=kampania-posciel

Tyle, że ja za swoją płaciłam 149 zł w rozmiarze 160x200cm, a za komplet 220x240 zaplaciłam 189 zł. Tak samo z prześcieradłami.

O Westwing mam nieustające zdanie, że przesadzają z cenami.

Ostatnio, na co nie spojrzę, to mi się wydaje drogie :D Tak mam zawsze po 15-tym :lol2:

Mniam taki własnoręczny soczek marchewkowy :yes:

No, ja już się nie mogę doczekać, aż ta sokowirówka będzie u mnie produkować pyszne soczki :)

Tomkowa..i mówisz, że sprawdza się taka wolnoobrotowa?..

Jak Pestka mówi, że jest dobra, to na pewno się sprawdza :) Ja niebawem opiszę własne wrażenia :)