Catti 16.09.2015 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Ja stanowczo protestuję przeciwko czarnoksięskim praktykom Najpierw piszecie ze mną u Doriko w tych samych minutach o tym samym, a za chwilę tu piszecie o tym, co ja właśnie zrobiłam ale numer fajniej z ta aksamitką możesz jeszcze spróbować z czymś takim http://www.bazardekoracji.pl/data/gfx/pictures/large/0/8/96180_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.09.2015 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Musisz dokupić tej taśmy Sznureczek nie przykryje tego wszytego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.09.2015 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Na H&M są poduszki we wzory graficzne i gładkie w dobrej cenie. Bawełna i len. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.09.2015 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Tyle, że sznurek trzeba by kleić do skrzyni, a ja wolę przyszyć. Po ewentualnej likwidacji lub wymianie na inny kolor nie będzie śladów Ta wypustka aksamitna jest fajna, bo od razu jest okrągła i łatwo ją będzie wszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.09.2015 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 (edytowane) Musisz dokupić tej taśmy Sznureczek nie przykryje tego wszytego Nie, nie, nie będę przykrywać tego, co jest. Przyszyję obok, fajnie to wygląda Edytowane 16 Września 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.09.2015 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Na H&M są poduszki we wzory graficzne i gładkie w dobrej cenie. Bawełna i len. Dzięki za cynk! Ta mi się podoba najbardziej, ale póki co, muszę się wstrzymać, bo.. wiadomo co;) [ATTACH=CONFIG]330890[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 16.09.2015 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Kurde odnowilo mi sie przeziebienie. Dzisiaj w pracy bylam jak zombi, nawet nie moge wziac zwolnienia:/ W wawie dzisiaj jakas awaria i co nie mam wody:) a niewiadomo czy jutro bedzie. Kolejka do beczkowozu ,w biedrze wody zabraklo:) kupilismy gazowana i przed chwila umylismy tym glowy:) nie wiem jaka ja jutro uzyskam fryzure:) Fajowa ta twoja skrzynia. Kominek na woski jeszcze nie wyprobowany, za to jedna lampa rozpakowana i postawiona przy lozku. Po co ma lezec w pudelku i czekac na nowa sypialnie jak mozna juz uzywac. Dziekuje ci jeszcze raz za wczoraj. Fajna z ciebie babka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.09.2015 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Bratkaf, cała przyjemność po mojej stronie Tak byłam przejęta, że gdyby znajoma od matmy nie zadzwoniła, że syn od godziny na mnie czeka, to bym bez niego wróciła do domu Gapy z nas, że nie spróbowałyśmy kawy na rogu A już myślałam, że Grey w kominku w obrotach Moja świeca już się pali Po wodzie gazowanej podobno włosy się lepiej układają Zdrowiej szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.09.2015 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Tomkowa, ja w kwestii cen pościeli na Bonami. Pamiętasz, jak wkleiłam link, napisałaś, że drogo. Otóż dziś na Westwing jest pościel o identycznym wzorze, jak kupiłam na Bonami. http://www.westwing.pl/Po-ciel-Rennie-160-cm-x-220-cm-809959.html?c=kampania-posciel Tyle, że ja za swoją płaciłam 149 zł w rozmiarze 160x200cm, a za komplet 220x240 zaplaciłam 189 zł. Tak samo z prześcieradłami. O Westwing mam nieustające zdanie, że przesadzają z cenami. Wczoraj moja wolnoobrotowa Botti skręciła 3 kg marchewki. Wyszedł z tego 1,2 l soku. Marchewki grubaski kroiłam na ćwiartki wzdłuż, bo całe troszkę ją zwalniały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 18.09.2015 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Wczoraj moja wolnoobrotowa Botti skręciła 3 kg marchewki. Wyszedł z tego 1,2 l soku. [ATTACH=CONFIG]331009[/ATTACH] Marchewki grubaski kroiłam na ćwiartki wzdłuż, bo całe troszkę ją zwalniały. Mniam taki własnoręczny soczek marchewkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.09.2015 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Nio, tylko, że o tej porze roku marchewki już nie są takie soczyste i mało wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 18.09.2015 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Nio, tylko, że o tej porze roku marchewki już nie są takie soczyste i mało wyszło Ale zawsze to lepsze niż sok z butelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elisabetta 18.09.2015 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Tomkowa..i mówisz, że sprawdza się taka wolnoobrotowa?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 18.09.2015 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 A to jest takie urządzenie które wygląda jak maszynka do mięsa w środku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.09.2015 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 (edytowane) No, Kobitki, przeca zdjęcie wstawiłam ;( Mam rozebrać na czynniki i sfotografować? Ta szeroka śruba zgniata owoce/warzywa. Jest otoczona siatką, którą widać na pierwszej fotce. To pomarańczowe to jest silikonowa szpatułka (jedna z dwóch), która zgarnia sok i drobiny miąższu ze ścianek pojemnika. Sok wypływa tym okrągłym „dzióbkiem”, a suchy miąższ jest wypychany tym prostokątnym. Edytowane 18 Września 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 18.09.2015 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 No to mam coś podobnego tylko w formie nakładki na maszynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.09.2015 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Pestko, ja MUSZĘ mieć tę sokowirówkę!! Jeszcze tylko 10 dni do wypłaty i kupuję Na milion procent Póki co, zgromadziłam część zasobów do jesiennych kompozycji Miechunka musi się podsuszyć Brakuje jeszcze jesiennych liści, żołędzi i owoców jarząba Będą wianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.09.2015 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Tomkowa, ja w kwestii cen pościeli na Bonami. Pamiętasz, jak wkleiłam link, napisałaś, że drogo. Otóż dziś na Westwing jest pościel o identycznym wzorze, jak kupiłam na Bonami. http://www.westwing.pl/Po-ciel-Rennie-160-cm-x-220-cm-809959.html?c=kampania-posciel Tyle, że ja za swoją płaciłam 149 zł w rozmiarze 160x200cm, a za komplet 220x240 zaplaciłam 189 zł. Tak samo z prześcieradłami. O Westwing mam nieustające zdanie, że przesadzają z cenami. Ostatnio, na co nie spojrzę, to mi się wydaje drogie Tak mam zawsze po 15-tym Mniam taki własnoręczny soczek marchewkowy No, ja już się nie mogę doczekać, aż ta sokowirówka będzie u mnie produkować pyszne soczki Tomkowa..i mówisz, że sprawdza się taka wolnoobrotowa?.. Jak Pestka mówi, że jest dobra, to na pewno się sprawdza Ja niebawem opiszę własne wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 18.09.2015 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Będą wianki Artystka Czekam na efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.09.2015 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Artystka Czekam na efekty ja też, tylko poprosze niebawem to moze sam cos podzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts