Tomkowa 18.09.2015 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 (edytowane) Artystka Czekam na efekty ja też, tylko poprosze niebawem to moze sam cos podzialam Pierwszy wianek już wisi na drzwiach wejściowych Nie umiem robić ładnych zdjęć, taka ze mnie artystka Edytowane 18 Września 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.09.2015 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Pierwszy wianek już wisi na drzwiach wejściowych Nie umiem robić ładnych zdjęć [ATTACH=CONFIG]331060[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]331061[/ATTACH] nima fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.09.2015 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Ivy, już chyba są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.09.2015 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Ivy, już chyba są sommmm gdzie kupowałaś akcesoria ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.09.2015 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Iwonka, wianek wiklinowy mam od bardzo dawna, służy za bazę, w zależności od okoliczności Jest spory, ma 48 cm średnicy. Złocony len przywiozłam z Bieszczadów (mam jeszcze kolorowy owies i lawendę), a sztuczne kwiecie nie pamiętam, były w pudle Dziś sąsiadka kwiaciarka przywiozła mi z giełdy sztuczne jabłuszka, malutkie dynie i miechunkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 18.09.2015 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Pierwszy wianek już wisi na drzwiach wejściowych Nie umiem robić ładnych zdjęć, taka ze mnie artystka [ATTACH=CONFIG]331067[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]331068[/ATTACH] Piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.09.2015 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Iwonka, wianek wiklinowy mam od bardzo dawna, służy za bazę, w zależności od okoliczności Jest spory, ma 48 cm średnicy. Złocony len przywiozłam z Bieszczadów (mam jeszcze kolorowy owies i lawendę), a sztuczne kwiecie nie pamiętam, były w pudle Dziś sąsiadka kwiaciarka przywiozła mi z giełdy sztuczne jabłuszka, malutkie dynie i miechunkę Musze cos pomyśleć, wrzosy już mam więc jesienny wianek by sie przydał jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elisabetta 18.09.2015 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 No tak..Pestka:).. podziwiam chęci i umiejętności do wykonania ozdobników wszelakich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 18.09.2015 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 efektownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.09.2015 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Piękne No tak..Pestka:).. podziwiam chęci i umiejętności do wykonania ozdobników wszelakich. efektownie Kochane jesteście Nacięłam gałązek mojego jarząba szwedzkiego do kolejnego wianka i okazuje się, że się nie nadadzą Wszystkie owoce spadają jak deszcz. Ale wpadłam na pomysł, że luzem będą fajną ozdobą w wazonie wokół świecy Musze cos pomyśleć, wrzosy już mam więc jesienny wianek by sie przydał jeszcze Bardzo lubię wić wianki. Ostatni uplotłam na taras z przyciętych gałęzi brzozy Poobrywałam listki i wyszło niemal jak wiklina Powplatałam jarzębinę i wrotycz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 18.09.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Tomkowa przyznam że osobiście nie lubię takich ozdób ale jestem pod wrażeniem Twoich zdolności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.09.2015 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Waniliana, a jakie lubisz? Ja zawsze coś z przyrody przywlekam do domu Przez okrągły rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 18.09.2015 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Waniliana, a jakie lubisz? Ja zawsze coś z przyrody przywlekam do domu Przez okrągły rok No właśnie z przyrody jak najbardziej, sztuczne jabłuszka i kwiaty już mniej do mnie przemawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 18.09.2015 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Jaka piękna jesień na Twoich drzwiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.09.2015 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 (edytowane) Waniliana, prawdziwe jabłuszka szybko zjadamy, bo jak leżą za długo, to się marszczą i psują Prawdziwe owoce zdobią kuchnię Do wianka się nie nadają Kwiaty prawdziwe też są, naturalnie, ale na drzwiach w wianku byłyby ładne bardzo krótko Chyba, że w misie, wianek na wodzie Wiesz, że to niezły pomysł? Ewa, nie przepadam za tą porą roku, ale przynosi moje ulubione rdzawe barwy I lasy wtedy najpiękniejsze. I wrzosowiska.. Edytowane 18 Września 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 18.09.2015 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Prawdziwe jabłuszka szybko zjadamy, bo jak leżą za długo, to się marszczą i psują Prawdziwe owoce zdobią kuchnię Do wianka się nie nadają Kwiaty prawdziwe też są, naturalnie, ale na drzwiach w wianku byłyby ładne bardzo krótko Chyba, że w misie, wianek na wodzie Wiesz, że to niezły pomysł? Tomkowa ja to wiem i rozumiem że te elementy muszą być sztuczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 18.09.2015 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 fajny ten wianek, może ja też jakiś machnę. Tylko ja się załatwiłam, mam dwuskrzydłowe drzwi, potrzebuje 2 wianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.09.2015 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Tomkowa ja to wiem i rozumiem że te elementy muszą być sztuczne http://forum.muratordom.pl/images/smilies/smile-2.gif No muszą, niestety. Dwa lata temu zrobiłam wazon z dyni prawdziwej. Absolutnie bez związku z listopadowym "świętem". Zgapiłam pomysł z jakiejś inspiracji. Spleśniała strasznie. Później doczytałam, że są na to jakieś sposoby, żeby postała dłużej, ale już się w to więcej nie bawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.09.2015 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 fajny ten wianek, może ja też jakiś machnę. Tylko ja się załatwiłam, mam dwuskrzydłowe drzwi, potrzebuje 2 wianki Dwa wianki wyglądają podwójnie ładnie Możesz też zrobić wianek dwuczęściowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 18.09.2015 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 oo fajne, widzialam taki na pinterscie w wersji dwumetrowej i nie pomyślałam, że można taki mini zrobić. Musze popatrzeć na moje drzwi. a wianki tak sobie wykombinowałam że mogą 2 różne, ale tworzące parę. czym montowałaś wianek do drzwi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts