Tomkowa 19.06.2015 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 a jaki to problem stac za ogrodzeniem? muza bedzie taka glosna, ze chyba sie da? To jest myśl Mmeliska!! Rozbiję bazę pod Tauron Areną i będę nasłuchiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 19.06.2015 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Jedynak, choć wiele razy myślałam o towarzystwie dla niego Wracam czasami do tego pomysłu, który przechodzi mi jak ręką odjął po deszczowej pogodzie, gdy widzę stan podłóg Gdy pomyślę, że tych śladów byłoby dwa razy więcej, to jego jedynactwo zupełnie mi nie przeszkadza : No jasne, nic na siłę. Chyba, że piesio rasy "mały wkurw" coś jak moja Fifa - to jak elf chodzi, niemal śladów nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.06.2015 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 To jest myśl Mmeliska!! Rozbiję bazę pod Tauron Areną i będę nasłuchiwać kiedy to? to dolacze, razem weselej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.06.2015 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 13 lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 19.06.2015 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 kiedy to? to dolacze, razem weselej taaa nielegalny zjazd "Muratora" pod Tauron Areną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.06.2015 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 13 lipca kochana to ja bede!!! za tydzien lece do PL (nie patrzac ze dzisiaj tez;) ) az sie boje, jak ja nadrobie zaleglosci u Was a w wakacje to juz zero szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 19.06.2015 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 az sie boje, jak ja nadrobie zaleglosci u Was a w wakacje to juz zero szans Przypilnujemy Twój Dziennik.... jak wrócisz będzie równie alkoholowy jak Tomkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.06.2015 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Przypilnujemy Twój Dziennik.... jak wrócisz będzie równie alkoholowy jak Tomkowej Pusia ale ja sie alkoholizuje nie u siebie, wiec martwie sie tym, co moze mnie ominac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 19.06.2015 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Pusia ale ja sie alkoholizuje nie u siebie, wiec martwie sie tym, co moze mnie ominac Czyli musisz szybko wrócić, żeby jak najmniej Cię ominęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.06.2015 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 wracam w niedziele no dobra, ide szykowac obiad i zrobic make up... o 17 musze byc juz na lotnisku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.06.2015 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Czyli, że niby mój wątek jest alkoholowy?? Od przyszłego tygodnia zacznie się mały odwyk, bo będę do popołudnia odcięta od świata, ale nic się nie martwcie, wieczory będą nasze!! Mmeliska, leć szczęśliwie, baw się szampańsko i wracaj zdrowa! :hug: Już szykuję namioty na lipiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.06.2015 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Namiot mam! jest 2 osobowy i bardzo podreczny jezeli chodzi o jego noszenie wiec jak cos to biere z soba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 19.06.2015 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Ochoty mi dziewczyny na jakiegoś małego drinka narobiłyście, a muszę obejść się smakiem pókim karmiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.06.2015 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Inka, walczę z ustawieniem mebli w sypialni, Towarzystwo rozpoczęło weekend, więc piątek jakiś bezdrinkowy Ratuję się kawą, bo pewnie mi się znów do późna zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 19.06.2015 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Kawy nie pije od kiedy w ciąży szybko w wiadomym celu biegałam do wc po jej powąchaniu. I jakoś do tej pory mnie nie ciągnie To zdaj relacje z przemeblowania bo sypialnią się nie chwaliłaś jeszcze, chyba że coś przeoczyłam . Owocnej pracy życzę, ja uciekam ogarnąć dzieciaki do spania i później jeszcze zajrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.06.2015 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Sypialnia to najstarsze i najgorzej wyglądające obecnie pomieszczenie w domu Czeka ją gruntowny remont z równaniem ścian włącznie. Nie wiem, kiedy to będzie. Nie mogę jednak usiedzieć i muszę trochę poprzestawiać Dwa skosy są zabudowane szafami i miałam koncepcję, żeby jedną zlikwidować. Straszna to byłaby dla mnie operacja, bo musiałabym odchudzić zasoby, które mieszczą się obecnie w zabudowie na 4-metrowej ścianie. Gdzie ja to upchnę?? Jak się ogarnę, to pokażę o co chodzi i plan na ten pokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 19.06.2015 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 To przed nami kolejna spektakularna metamorfoza Wow 4m szafa to w obecnej sytuacji moje marzenie. Może być ciężko pozbyć się aż tylu zasobów, zwłaszcza jeśli masz jak ja, że wszystko może się jeszcze przydać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.06.2015 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Tomkowa, czy Ty już te obrazki przypięłaś? Utknęłam czasowo w połowie i nie wiem. Miałam cóś do podpowiedzenia, ale nie chcę jeśli już po ptakach. I... czy ten zegar koło obrazu nad kanapą to tak na stałe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 19.06.2015 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Sypialnia to najstarsze i najgorzej wyglądające obecnie pomieszczenie w domu Czeka ją gruntowny remont z równaniem ścian włącznie. Nie wiem, kiedy to będzie. Nie mogę jednak usiedzieć i muszę trochę poprzestawiać Dwa skosy są zabudowane szafami i miałam koncepcję, żeby jedną zlikwidować. Straszna to byłaby dla mnie operacja, bo musiałabym odchudzić zasoby, które mieszczą się obecnie w zabudowie na 4-metrowej ścianie. Gdzie ja to upchnę?? Jak się ogarnę, to pokażę o co chodzi i plan na ten pokój Będzie kolejna spektakularna metamorfoza:)! Już się tej sypialni nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.06.2015 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Tomkowa, czy Ty już te obrazki przypięłaś? Utknęłam czasowo w połowie i nie wiem. Miałam cóś do podpowiedzenia, ale nie chcę jeśli już po ptakach. I... czy ten zegar koło obrazu nad kanapą to tak na stałe? Pestko, witaj Przypięłam już. Mów, co miałaś powiedzieć, nigdy nie jest za późno. Nie wiem, czy zegar na stałe, nie pasuje?? Obraz niedługo doczeka się ramy. Co jest nie tak, Twoim zdaniem? Będzie kolejna spektakularna metamorfoza:)! Już się tej sypialni nie mogę doczekać Po dzisiejszej akcji chyba jestem przekonana, że zabudowy pod oknami dachowymi raczej nie rozbiorę. Przemaluję całość na biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts