szocik 20.09.2015 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Dziś miałam niezwykły dzień, a to z tego powodu, że wreszcie poznałam szocik!! Magda to kobieta, która spełniła moje wielkie marzenie Jest niezwykła, niesamowita, pełna wdzięku, radości i ciepła, które powodują, że człowiek czuje się wspaniale w Jej towarzystwie. Magda, bardzo Ci dziękuję! A z mazurskiej wyprawy przywiozłam lustro i granatową pościel Będą mi zawsze przypominać to wspaniałe spotkanie Normalnie sie zarumieniłam Ja myslałam ze spotkam brunetke, a spotkałam sliczna blonydnke z pieknymi oczami i uroczym usmiechu. Gadało sie nam swietnie, chociaz dzieciaki były jak nakrecone i przszkadzały troche Trzeba to koniecznie powtórzyc! Tymczasem... Pokazuj posciel i lustro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.09.2015 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Pokazuję Lustro 40x50 i nie umiem tak pstryknąć, aby pokazać te wszystkie frezy Na pościel mam miejsce na pewniaka , ale z lustrem biegam po całym domu Wszędzie wygląda ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.09.2015 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Cudne Czy to mazurski połów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.09.2015 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Dziś miałam niezwykły dzień, a to z tego powodu, że wreszcie poznałam szocik!! Ja myslałam ze spotkam brunetke, a spotkałam sliczna blonydnke z pieknymi oczami i uroczym usmiechu. Cudne są takie spotkania na żywo dla znających się tylko wirtualnie. Wcale się nie dziwie Waszej ekscytacji. I jeszcze wychodzi, ze nasza Ania jest piękniejsza niż jej inspiracje A mogę mieć jeszcze pytanie odnośnie tych taśm do mocowania różnych rzeczy? Jaki mają "udźwig" i co się robi gdy chcemy je usunąć, jak to schodzi ze ściany, z kafli itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.09.2015 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Tomkowa pisała wcześniej, same dobre rzeczy o tych samoprzylepkach. Nawet ze ściany dają sie zdjąć bez śladu i udźwig też mają zgodny z instrukcją. Ja sprawdziłam na lakierze samochodowym, bo urwał się taki dyks do podnoszenia tylnej półki przy otwieraniu bagażnika. Lepiłam 3 razy zanim ustawiłam haczyk pod właściwym kątem. Trzyma bardzo mocno, ale jak już się da odkleić to ślad nie zostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.09.2015 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Aniu jak cudownie że udało Wam sie spotkać Licze na jakas powtórkę w stolicy Zakupy śliczne - to mazurskie zdobycze czy jakies ogólnopolskie , lustro ma fajny wymiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 21.09.2015 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Aniu, pięknie łupy:) Tobie to zawsze uda się coś ładnego dorwać ps. miłego poniedziałku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 21.09.2015 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Jak ja mam za wami nadążyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 21.09.2015 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 super zakupki pościel wygląda jak satynowa zazdroszczę Wam spotkania, bo sama uwielbiam spotykać na żywo forumki :) ale o tym tutaj spotkanku pierwsze słyszę:... w ogóle to wam zazdroszczę tego forumowego spotkania za tydzień ... ?????? to tylko dla wybranych??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.09.2015 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 super zakupki pościel wygląda jak satynowa zazdroszczę Wam spotkania, bo sama uwielbiam spotykać na żywo forumki :) ale o tym tutaj spotkanku pierwsze słyszę: ?????? to tylko dla wybranych??? tylko na mazurach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 21.09.2015 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Ależ ładne a ja dzis widzialam posciel w szachownice i od razu pomyslalam o Tobie Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.09.2015 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 (edytowane) Cudne Czy to mazurski połów? Mazurski Olsztyński Tikej Cudne są takie spotkania na żywo dla znających się tylko wirtualnie. Wcale się nie dziwie Waszej ekscytacji. I jeszcze wychodzi, ze nasza Ania jest piękniejsza niż jej inspiracje A mogę mieć jeszcze pytanie odnośnie tych taśm do mocowania różnych rzeczy? Jaki mają "udźwig" i co się robi gdy chcemy je usunąć, jak to schodzi ze ściany, z kafli itp. Pusiu, Magda jest bardzo, bardzo miła i nieco urody mi dodała Taśmy mają różny udźwig, napisany jest na opakowaniu. Największy jaki widziałam, to 7,2kg i tych użyłam do luster nad schodami i najcięższego obrazu nad tv Spokojnie by wystarczyły mniejsze, ale jakoś psychicznie lepiej się czułam Kilka obrazków przewieszałam i zapewniam, że nie zostaje po nich ślad. Trzeba tylko spokojnie wyciągnąć spod taśmy lub haczyka taką taśmę klejącą, ciągnąc ją pionowo w dół. Na opakowaniach jest instrukcja montażu i demontażu. Tomkowa pisała wcześniej, same dobre rzeczy o tych samoprzylepkach. Nawet ze ściany dają sie zdjąć bez śladu i udźwig też mają zgodny z instrukcją. Ja sprawdziłam na lakierze samochodowym, bo urwał się taki dyks do podnoszenia tylnej półki przy otwieraniu bagażnika. Lepiłam 3 razy zanim ustawiłam haczyk pod właściwym kątem. Trzyma bardzo mocno, ale jak już się da odkleić to ślad nie zostaje. Nowe zastosowanie haczyka, dobrze wiedzieć Aniu jak cudownie że udało Wam sie spotkać Licze na jakas powtórkę w stolicy Zakupy śliczne - to mazurskie zdobycze czy jakies ogólnopolskie , lustro ma fajny wymiar Ja też się nastawiam na powtórkę w stolicy Cieszę się, że zakupy udane. Kupiłam jeszcze trójkę ptasich lalek, które w świątecznej dekoracji pełnić będą rolę kolędników Mają świetne ubranka, które jakoś jeszcze ozdobię. I tacę akrylową przezroczystą okrągłą Zak! z wzorem na dnie, którą porysowałam podczas pierwszego mycia Aniu, pięknie łupy:) Tobie to zawsze uda się coś ładnego dorwać ps. miłego poniedziałku:) Był jeszcze piękny granatowy wzorzysty wazon, ale miał wady. Oczywiście żałuję, że go nie wzięłam Jak ja mam za wami nadążyć? Jak to? super zakupki pościel wygląda jak satynowa zazdroszczę Wam spotkania, bo sama uwielbiam spotykać na żywo forumki :) ale o tym tutaj spotkanku pierwsze słyszę: ?????? to tylko dla wybranych??? Satynowa jest Poduszki są duże 70x80 i albo dokupię takie wkłady, albo je zmniejszę Trochę mi jednak szkoda, bo mają ładną granatową lamówkę dookoła. Też mnie zastanowiło, o jakim spotkaniu w przyszłym tygodniu pisze Catti, ale pomyślałam o tym organizowanym przez Redakcję FM. Choć sama do końca nie wiem, kiedy ono ma być. Bo o innym nic nie wiem. Ależ ładne a ja dzis widzialam posciel w szachownice i od razu pomyslalam o Tobie Tomkowa Na żywo widziałaś?? Gdzie?? Na Bonami jest taka, na widok której od razu pomyślałam o Tobie Edytowane 21 Września 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 21.09.2015 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 ale o tym tutaj spotkanku pierwsze słyszę: ?????? to tylko dla wybranych??? Też mnie zastanowiło, o jakim spotkaniu w przyszłym tygodniu pisze Catti, ale pomyślałam o tym organizowanym przez Redakcję FM. Choć sama do końca nie wiem, kiedy ono ma być. Bo o innym nic nie wiem. no oczywiście o tym ogólnoforumowym w pięknym pałacu w pięknej stolicy :rolleyes: gdybym mieszkała w okolicy to też bym się pewnie wybrała.... i dlatego zazdroszczę lustro ekstra! takie jak chciałaś no i gdzie w końcu zawiśnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 21.09.2015 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 (edytowane) Aaaa....czy to jest ta skrzynia o korej pisalas u mnie ze zabierasz sie szyc?????????????? bo chyba tak - a jesli tak - to wyszla EXTRA!! powiedz mi jak dalas sobie rade z wszyciem sznurka i czy udalo sie za pierwszym razem czy musialas cos pruc poduszki przepiekne! lustro ladne a wiem ze ladne bo mam identyczne w lazience na dole, tylko wieksze - i plakalam ze nie moge wiekszego ale chcialam lampki po obu stronach. Bardzo je lubie! Edytowane 21 Września 2015 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.09.2015 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Catti, na zlot redakcyjny się nie wybieram, bo mnie akurat na miejscu nie będzie. A lustra nadal nie wiem, gdzie powiesić :rolleyes:Przymierzałam nad schodami, ale chyba jest za srebrne do tych heksagonalnych. Powiesiłam w małej łazience w miejsce obrazka i.. żałuję, że nie zrobiłam lustra na dwóch ścianach Dobrze też wygląda obok kredensu, w miejsce ramek ze zdjęciami, ale boję się, że stworzę za duże zgromadzenie luster: obok nad schodami, i duże na słupie między wejściami do kuchni Brakuje mi wolnej ściany na postawienie ładnej konsoli No i nie mówiłam, że doszły jeszcze lustra kupione w amoku lustrzanym Te : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.09.2015 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Aaaa....czy to jest ta skrzynia o korej pisalas u mnie ze zabierasz sie szyc?????????????? bo chyba tak - a jesli tak - to wyszla EXTRA!! powiedz mi jak dalas sobie rade z wszyciem sznurka i czy udalo sie za pierwszym razem czy musialas cos pruc poduszki przepiekne! lustro ladne a wiem ze ladne bo mam identyczne w lazience na dole, tylko wieksze - i plakalam ze nie moge wiekszego ale chcialam lampki po obu stronach. Bardzo je lubie! Maniu, tak to ta skrzynia!! Naprawdę wyszła dobrze?! Czy prułam? Ja metra nie uszyję bez prucia Na szczęście miałam fachową pomoc Masz takie lustro w łazience?? Idę czytać Twój wątek piąty raz od początku w poszukiwaniu zdjęć łazienki Ja pierwsze co, to poszłam z nim do swojej małej, ale nie wiem, czy to dobry pomysł wieszać je obok wielkiego prostego lustra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 21.09.2015 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 (edytowane) To sie naszukasz mam nadzieje ze link dziala http://forum.muratordom.pl/showthread.php?181294-Domek-z-dziecinstwa/page156 u mnie dziala tylko jesli jestem wylogowana z Muratora, inaczej wpada na totalnie inna strone - zalezy od ustawien wyswietlania. taaaaakkk! skrzynia wyszla super.!! Jesli sie zdecydujesz na nabijanie dekoracyjnych gwozdkow - czy wiesz jak je rowno przybijac??? pokazywalam jak zaglowek robilam. Mozna ta specjalna lopatke uzyc badz samemu zrobic, inaczej nie ma cudow - nie wycelujesz odleglosci. Ja z tego samego powodu nie chcialam tasmy bo za gesta i widac ze mniej solidna - tylko co jakis czas gwozdek przybijany, reszta "lezy" na materiale. Edytowane 21 Września 2015 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.09.2015 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Maniu, z ust takiego Mistrza, jak Ty, słowa pochwały, to wielki zaszczyt, dziękuję Nie mam łopatki do rozmieszczania gwoździ, ale wymyśliłam, że ją sobie zrobię albo z linijki, albo z grubego skoroszytu plastikowego, w którym porozmierzam rowki, żeby wyszło równiutko Dziękuję za link, łazienka jest obłędna.. Mogłabyś mnie adoptować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 22.09.2015 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Pusiu, Magda jest bardzo, bardzo miła i nieco urody mi dodała Z naciskiem na "nieco" Taśmy mają różny udźwig, napisany jest na opakowaniu. Największy jaki widziałam, to 7,2kg i tych użyłam do luster nad schodami i najcięższego obrazu nad tv Spokojnie by wystarczyły mniejsze, ale jakoś psychicznie lepiej się czułam Kilka obrazków przewieszałam i zapewniam, że nie zostaje po nich ślad. Trzeba tylko spokojnie wyciągnąć spod taśmy lub haczyka taką taśmę klejącą, ciągnąc ją pionowo w dół. Na opakowaniach jest instrukcja montażu i demontażu. Jak zwykle jesteś niezastąpiona Myślę jak zamontować półki na kocie puchary - w grę wchodzi elfa lub właśnie jakieś taśmy samoprzylepne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.09.2015 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Aniu a to lustro cenę tez miało fajną ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts