Elisabetta 22.09.2015 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Lustro chętnie bym Ci podwędziła . To ile masz tych luster? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.09.2015 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 A wiesz, ja mialam faze na lustra tez! tyle ich uzbieralam w koncu ze czesc zaczelam rozdawac, potem sprzedawac a reszta lezy w szafie od miesiecy - nowa, nie powieszona teraz mialam faze na krzesla w koncu trzeba bedzie dom zmienic na wiekszy bo w koncu braknie miejsca - a tyyyyle ladnych zeczy jest i by sie je chcialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.09.2015 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Mania, po co sprzedawac dom i kupowac nowy? nie lepiej kupic kilka domow'? wtedy te wszystkie "cudownosci" da sie pomiescic chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.09.2015 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Z naciskiem na "nieco" Jak zwykle jesteś niezastąpiona Myślę jak zamontować półki na kocie puchary - w grę wchodzi elfa lub właśnie jakieś taśmy samoprzylepne. Oj, a te półki i te puchary to nie będą za ciężkie?? Taśmy są dedykowane do obrazów, więc nie wiem, czy z półką na taśmach to dobry pomysł.. Aniu a to lustro cenę tez miało fajną ?? Kosztowało 129 zł To chyba fajna cena, no nie? Lustro chętnie bym Ci podwędziła . To ile masz tych luster? Witaj Elisabetta Ile mam luster w domu?? O rany, policzmy, od góry, żeby było łatwiej : - lustro w dużej łazience, - lustro w pokoju każdego dziecka, a mam ich dwoje - 2 lustra w sypialni (planowo 3), - 3 lustra nad schodami, - 4 lusterka w galerii wokół tv, - lustro między wejściami do kuchni, - lustro w małej łazience, - lustro w wiatrołapie + lustra na 3 drzwiach szaf wnękowych - 4 lustra nigdzie nie zawieszone Dobrze policzyłam, że 22 ?? To dużo? A wiesz, ja mialam faze na lustra tez! tyle ich uzbieralam w koncu ze czesc zaczelam rozdawac, potem sprzedawac a reszta lezy w szafie od miesiecy - nowa, nie powieszona teraz mialam faze na krzesla w koncu trzeba bedzie dom zmienic na wiekszy bo w koncu braknie miejsca - a tyyyyle ladnych zeczy jest i by sie je chcialo Ja mam fazę tak mniej więcej co 3 miesiące na co innego Ale lustra to moja największa słabość, oprócz butów Też miałam myśl, żeby część sprezentować, ale jakoś na myśl o rozstaniu serce mi krwawi Mania, po co sprzedawac dom i kupowac nowy? nie lepiej kupic kilka domow'? wtedy te wszystkie "cudownosci" da sie pomiescic chyba Z naciskiem na "chyba" Z moimi zdolnościami zapełniłabym po brzegi tyle, ile by było Zdecydowanie stwierdzam, że mam za mały dom! Potrzebna mi jeszcze jedna łazienka i jeszcze jeden pokój To jest 8 ścian do zagospodarowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 22.09.2015 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Te taśmy dorosłego chłopa utrzymały wiec kocie puchary też dadzą radę trzeba tylko kupić te najmocniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.09.2015 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 cena super a ja mam tylko 3 lustra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.09.2015 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Żegnaj lato na rok Na dowidzenia latu i na dzieńdobry jesieni jest trzeci i ostatni wianek Jednak żółty powrócił do salonu i dobrze sobie żyje z granatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.09.2015 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 cena super a ja mam tylko 3 lustra To rzeczywiście nie przepadacie za lustrami Super cena była też tacy akrylowej, 18 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.09.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 To rzeczywiście nie przepadacie za lustrami Super cena była też tacy akrylowej, 18 zł [ATTACH=CONFIG]331593[/ATTACH] chyba cos w tym jest dojdą dwa i chyba będzie max taca fajna, muszę się wybrać, może i stolica coś proponuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.09.2015 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 [ATTACH=CONFIG]331555[/ATTACH] Piękne. Zawsze podziwiałam ludzi mających talenta artystyczne wszelkiego kalibru Ps. Już widzę jak moja Mała Cholera roznosi to wszystko po całym domu tym swoim wszędobylskim pyszczydłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 23.09.2015 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Ps. Już widzę jak moja Mała Cholera roznosi to wszystko po całym domu tym swoim wszędobylskim pyszczydłem Tomkowa śliczny wianek. Ja udaje, że jesieni jeszcze nie ma, podobno ma być jeszcze upalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.09.2015 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Ja udaje, że jesieni jeszcze nie ma, podobno ma być jeszcze upalnie Och tak, tak, tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.09.2015 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Mam prawie 300 cebulek do posadzenia i sporo bylin do wsadzenia na rabatach różanej i trawiasto bylinowej. Ma być ciepło, bo polegnę inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.09.2015 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Mam prawie 300 cebulek do posadzenia i sporo bylin do wsadzenia na rabatach różanej i trawiasto bylinowej. Ma być ciepło, bo polegnę inaczej ooo wlasnie kiedy sadzicie cebuleowe ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.09.2015 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Oj, a te półki i te puchary to nie będą za ciężkie?? Taśmy są dedykowane do obrazów, więc nie wiem, czy z półką na taśmach to dobry pomysł.. Te taśmy dorosłego chłopa utrzymały wiec kocie puchary też dadzą radę trzeba tylko kupić te najmocniejsze. hmmm Dlatego mam dylemat. Półki leciutkie mają być, niemal niewidoczne, jakaś pleksa, coś w tym rodzaju, same puchary raczej ciężkie nie są, ale trochę ich jest Mam prawie 300 cebulek do posadzenia i sporo bylin do wsadzenia na rabatach różanej i trawiasto bylinowej. Ma być ciepło, bo polegnę inaczej Czyli MUSI być ciepło i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.09.2015 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Piękne. Zawsze podziwiałam ludzi mających talenta artystyczne wszelkiego kalibru Ps. Już widzę jak moja Mała Cholera roznosi to wszystko po całym domu tym swoim wszędobylskim pyszczydłem ja tez ja tez!! i jedno i drugie! nasza Cholera ostatnio kwiata z parapetu zwalila, bo musiala widziec przez okno, co moja mama na podworku robi..a kwiatek za bardzo jej w tym przeszkadzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.09.2015 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 jkwiatek za bardzo jej w tym przeszkadzal Dlatego m.in. ja nie mam kwiatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 23.09.2015 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 WOW, ale super zakupy . I jak tu nie kochać TK . Lustro fantastyczne. Muszę zwracać większą uwagę na pościel, bo Twoja jest cudna. Do tej pory bardziej oblegałam regały z wyposażeniem kuchni. Czas na łazienki i sypialnię . Mam tackę z Twojej rodziny, tylko prostokątną. Kupiona na wyprzedaży za 18 zł - czyli tak jak Twoja . Świetna jest ta antypoślizgowa kratka. A na naklejki kupiłam kiedyś (też w TK) świetny spray. Śmierdzi okropnie, ale jest bardzo skuteczny. Pomógł nam też w czyszczeniu okien z taśm przytynkowych. Sprawdził się rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.09.2015 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Tomkowa śliczny wianek. Ja udaje, że jesieni jeszcze nie ma, podobno ma być jeszcze upalnie Och tak, tak, tak Och tak, tak Wczoraj szykowałam się na inaugurację kominkową pierwszego dnia jesieni, a tu dziś takie ciepełko i słoneczko. Ja chcę tak cały czas Mam prawie 300 cebulek do posadzenia i sporo bylin do wsadzenia na rabatach różanej i trawiasto bylinowej. Ma być ciepło, bo polegnę inaczej ooo wlasnie kiedy sadzicie cebuleowe ?? Nie sadzę niestety, nie mam gdzie Pestko, ale Ty jesteś dzielna hmmm Dlatego mam dylemat. Półki leciutkie mają być, niemal niewidoczne, jakaś pleksa, coś w tym rodzaju, same puchary raczej ciężkie nie są, ale trochę ich jest Te półki będą miały stałe ostateczne miejsce? Jeżeli tak, to ja zrobiłabym na kołki. Wszak pucharów Ci będzie przybywać, prawda? ja tez ja tez!! i jedno i drugie! nasza Cholera ostatnio kwiata z parapetu zwalila, bo musiala widziec przez okno, co moja mama na podworku robi..a kwiatek za bardzo jej w tym przeszkadzal Dlatego m.in. ja nie mam kwiatków Ja mam jeden kwiat, który przetrwał wszystko, co najgorsze, czyli brak ziemi, brak wody i brak światła W dowód wdzięczności za miłość do mnie zaczęłam o niego dbać. I jest coraz piękniejszy Niestety kaktusy z B nie przetrwały próby wytrzymałościowej WOW, ale super zakupy . I jak tu nie kochać TK . Lustro fantastyczne. Muszę zwracać większą uwagę na pościel, bo Twoja jest cudna. Do tej pory bardziej oblegałam regały z wyposażeniem kuchni. Czas na łazienki i sypialnię . Mam tackę z Twojej rodziny, tylko prostokątną. Kupiona na wyprzedaży za 18 zł - czyli tak jak Twoja . Świetna jest ta antypoślizgowa kratka. A na naklejki kupiłam kiedyś (też w TK) świetny spray. Śmierdzi okropnie, ale jest bardzo skuteczny. Pomógł nam też w czyszczeniu okien z taśm przytynkowych. Sprawdził się rewelacyjnie. Ja kocham TK i chyba z miłością wzajemną Mam nowe nabytki, ale na razie czekają na swoją kolej Z tacy jestem bardzo zadowolona, ale czekam na zupełnie wyjątkową od Lucy, która szyje mi też poduszki Spray na naklejki? To tam są też takie specyfiki?? Jak on się nazywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 24.09.2015 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Te półki będą miały stałe ostateczne miejsce? Raczej tak. Chyba więc pozostaniemy przy elfie. Ja mam jeden kwiat, który przetrwał wszystko, co najgorsze, czyli brak ziemi, brak wody i brak światła W dowód wdzięczności za miłość do mnie zaczęłam o niego dbać. I jest coraz piękniejszy Co to jednak znaczy miłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts