Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak oglądać wyłączoną telewizję :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A wiesz, ja mialam faze na lustra tez! tyle ich uzbieralam w koncu ze czesc zaczelam rozdawac, potem sprzedawac a reszta lezy w szafie od miesiecy - nowa, nie powieszona :no:

teraz mialam faze na krzesla :p

w koncu trzeba bedzie dom zmienic na wiekszy bo w koncu braknie miejsca - a tyyyyle ladnych zeczy jest i by sie je chcialo :p

Z naciskiem na "nieco" :)

Jak zwykle jesteś niezastąpiona :hug:

Myślę jak zamontować półki na kocie puchary - w grę wchodzi elfa lub właśnie jakieś taśmy samoprzylepne.

Oj, a te półki i te puchary to nie będą za ciężkie?? Taśmy są dedykowane do obrazów, więc nie wiem, czy z półką na taśmach to dobry pomysł..

Aniu a to lustro cenę tez miało fajną ??

Kosztowało 129 zł :) To chyba fajna cena, no nie? ;)

Lustro chętnie bym Ci podwędziła :). To ile masz tych luster?

Witaj Elisabetta :D Ile mam luster w domu?? O rany, policzmy, od góry, żeby było łatwiej :D:

- lustro w dużej łazience,

- lustro w pokoju każdego dziecka, a mam ich dwoje :)

- 2 lustra w sypialni (planowo 3),

- 3 lustra nad schodami,

- 4 lusterka w galerii wokół tv,

- lustro między wejściami do kuchni,

- lustro w małej łazience,

- lustro w wiatrołapie + lustra na 3 drzwiach szaf wnękowych

- 4 lustra nigdzie nie zawieszone :D

Dobrze policzyłam, że 22 ?? To dużo? :lol2:

A wiesz, ja mialam faze na lustra tez! tyle ich uzbieralam w koncu ze czesc zaczelam rozdawac, potem sprzedawac a reszta lezy w szafie od miesiecy - nowa, nie powieszona :no:

teraz mialam faze na krzesla :p

w koncu trzeba bedzie dom zmienic na wiekszy bo w koncu braknie miejsca - a tyyyyle ladnych zeczy jest i by sie je chcialo :p

Ja mam fazę tak mniej więcej co 3 miesiące na co innego :p Ale lustra to moja największa słabość, oprócz butów :lol2: Też miałam myśl, żeby część sprezentować, ale jakoś na myśl o rozstaniu serce mi krwawi :lol2:

Mania, po co sprzedawac dom i kupowac nowy?

nie lepiej kupic kilka domow'? wtedy te wszystkie "cudownosci" da sie pomiescic :lol2: chyba :lol2:

Z naciskiem na "chyba" :lol2: Z moimi zdolnościami zapełniłabym po brzegi tyle, ile by było :D Zdecydowanie stwierdzam, że mam za mały dom! Potrzebna mi jeszcze jedna łazienka i jeszcze jeden pokój :D To jest 8 ścian do zagospodarowania :lol2:

Oj, a te półki i te puchary to nie będą za ciężkie?? Taśmy są dedykowane do obrazów, więc nie wiem, czy z półką na taśmach to dobry pomysł..

Te taśmy dorosłego chłopa utrzymały wiec kocie puchary też dadzą radę :D trzeba tylko kupić te najmocniejsze.

hmmm :confused:

Dlatego mam dylemat. Półki leciutkie mają być, niemal niewidoczne, jakaś pleksa, coś w tym rodzaju, same puchary raczej ciężkie nie są, ale trochę ich jest :rolleyes:

Mam prawie 300 cebulek do posadzenia i sporo bylin do wsadzenia na rabatach różanej i trawiasto bylinowej. Ma być ciepło, bo polegnę inaczej :)

Czyli MUSI być ciepło i już.

Piękne.

Zawsze podziwiałam ludzi mających talenta artystyczne wszelkiego kalibru :)

Ps. Już widzę jak moja Mała Cholera roznosi to wszystko po całym domu tym swoim wszędobylskim pyszczydłem :rotfl:

ja tez ja tez!! i jedno i drugie! :lol2:

nasza Cholera ostatnio kwiata z parapetu zwalila, bo musiala widziec przez okno, co moja mama na podworku robi..a kwiatek za bardzo jej w tym przeszkadzal :lol2:

WOW, ale super zakupy :). I jak tu nie kochać TK :D.

Lustro fantastyczne. Muszę zwracać większą uwagę na pościel, bo Twoja jest cudna. Do tej pory bardziej oblegałam regały z wyposażeniem kuchni. Czas na łazienki i sypialnię :).

Mam tackę z Twojej rodziny, tylko prostokątną. Kupiona na wyprzedaży za 18 zł - czyli tak jak Twoja :). Świetna jest ta antypoślizgowa kratka. A na naklejki kupiłam kiedyś (też w TK) świetny spray. Śmierdzi okropnie, ale jest bardzo skuteczny. Pomógł nam też w czyszczeniu okien z taśm przytynkowych. Sprawdził się rewelacyjnie.

:rotfl:

Tomkowa śliczny wianek.

Ja udaje, że jesieni jeszcze nie ma, podobno ma być jeszcze upalnie :rolleyes:

Och tak, tak, tak :lol2:

Och tak, tak :D Wczoraj szykowałam się na inaugurację kominkową pierwszego dnia jesieni, a tu dziś takie ciepełko i słoneczko. Ja chcę tak cały czas :D

Mam prawie 300 cebulek do posadzenia i sporo bylin do wsadzenia na rabatach różanej i trawiasto bylinowej. Ma być ciepło, bo polegnę inaczej :)

ooo wlasnie kiedy sadzicie cebuleowe ??

Nie sadzę niestety, nie mam gdzie :(

Pestko, ale Ty jesteś dzielna :)

hmmm :confused:

Dlatego mam dylemat. Półki leciutkie mają być, niemal niewidoczne, jakaś pleksa, coś w tym rodzaju, same puchary raczej ciężkie nie są, ale trochę ich jest :rolleyes:

Te półki będą miały stałe ostateczne miejsce? Jeżeli tak, to ja zrobiłabym na kołki. Wszak pucharów Ci będzie przybywać, prawda? :)

ja tez ja tez!! i jedno i drugie! :lol2:

nasza Cholera ostatnio kwiata z parapetu zwalila, bo musiala widziec przez okno, co moja mama na podworku robi..a kwiatek za bardzo jej w tym przeszkadzal :lol2:

Dlatego m.in. ja nie mam kwiatków :no:

Ja mam jeden kwiat, który przetrwał wszystko, co najgorsze, czyli brak ziemi, brak wody i brak światła ;) W dowód wdzięczności za miłość do mnie zaczęłam o niego dbać. I jest coraz piękniejszy :D

Niestety kaktusy z B nie przetrwały próby wytrzymałościowej :lol2:

WOW, ale super zakupy :). I jak tu nie kochać TK :D.

Lustro fantastyczne. Muszę zwracać większą uwagę na pościel, bo Twoja jest cudna. Do tej pory bardziej oblegałam regały z wyposażeniem kuchni. Czas na łazienki i sypialnię :).

Mam tackę z Twojej rodziny, tylko prostokątną. Kupiona na wyprzedaży za 18 zł - czyli tak jak Twoja :). Świetna jest ta antypoślizgowa kratka. A na naklejki kupiłam kiedyś (też w TK) świetny spray. Śmierdzi okropnie, ale jest bardzo skuteczny. Pomógł nam też w czyszczeniu okien z taśm przytynkowych. Sprawdził się rewelacyjnie.

Ja kocham TK i chyba z miłością wzajemną ;) Mam nowe nabytki, ale na razie czekają na swoją kolej ;) Z tacy jestem bardzo zadowolona, ale czekam na zupełnie wyjątkową od Lucy, która szyje mi też poduszki :)

Spray na naklejki? To tam są też takie specyfiki?? Jak on się nazywa?

Te półki będą miały stałe ostateczne miejsce?

Raczej tak. Chyba więc pozostaniemy przy elfie.

Ja mam jeden kwiat, który przetrwał wszystko, co najgorsze, czyli brak ziemi, brak wody i brak światła ;) W dowód wdzięczności za miłość do mnie zaczęłam o niego dbać. I jest coraz piękniejszy :D

Co to jednak znaczy miłość :D