Tomkowa 26.09.2015 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Catti, Ty pociecho Chyba kiedyś wklejałam, co mi po głowie łaziło, jeżeli chodzi o lusterka nad sofą. W każdym razie coś w podobie Wierciłam, rzecz jasna, nie pierwszy raz, ale chyba już ostatni :lol2:Koniec z wieszaniem czegokolwiek na ścianie, czego nie można przykleić na taśmach Lusterko postawiłam w salonie i taki jego smutny los, póki co Przy okazji nastąpiło małe przemeblowanie A pościel już używana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.09.2015 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Super ta pościel, żałuję,że nie wzięłam tej z żółtym, ale może jeszcze się pojawi a wierceniem się nie przejmuj, i tak jesteś moją idolką gdybym miała tyle chęci, zapału i umiejętności co Ty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.09.2015 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 A miało być granatowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateo33 27.09.2015 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Salon zrobiony na prawdę supe. Wydaje się bardzo przytulnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.09.2015 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Super ta pościel, żałuję,że nie wzięłam tej z żółtym, ale może jeszcze się pojawi a wierceniem się nie przejmuj, i tak jesteś moją idolką gdybym miała tyle chęci, zapału i umiejętności co Ty:) Marta, powiem Ci, że jakość w porównaniu do tej z TK jest słabsza, zostawiam ją wyłącznie ze względu na wzór i kolory Salon zrobiony na prawdę supe. Wydaje się bardzo przytulnie Cześć Mateo Cieszę się, że robi takie wrażenie I w rzeczywistości jest przytulnie, a po zdjęciu części zasłon i rozstawieniu mebli zrobiło się bardziej przestronnie A miało być granatowo Pesteczko, jest granatowo, specjalnie dla Ciebie Przepraszam za jakość zdjęć, które nie oddają w pełni koloru, ale jest tam w tej chwili tyle słońca, że taki fotograf, jak ja, czuje się zupełnie bezsilny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 27.09.2015 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Tomcia, o ja Cię, teraz jest jeszcze pięknie, dopiero teraz widzę jak bardzo tam ten granat pasuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.09.2015 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Martusia, dziękuję, też jestem bardzo zadowolona Dziś chyba nie pośpię, bo jako wielka fanka Księżyca, będę się nocą w niego wpatrywać Jeżeli chcecie dzisiejszej nocy zobaczyć jego zaćmienie, a potem krwistoczerwony Superksiężyc, to patrzcie w niebo od godziny 2 do 6.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.09.2015 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 A ściana Będziesz przemalowywać do każdej pościeli Chyba słońce Ci pomogło nieco przekolorować ścianę. Pościele obie piękne, aż chce się zanurkować w takie łóżeczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.09.2015 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Pestko, ściana docelowo ma być w kolorze Revere Pewter BM To kolor, do którego wszystko, absolutnie wszystko pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.09.2015 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Śliczny Ma w sobie nieco oliwkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.09.2015 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Śliczny Ma w sobie nieco oliwkowego Oj, raczej nie ma w nim oliwkowego Mam go w małej łazience i chętnie dałabym go wszędzie To taki śliczny szarobeż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.09.2015 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Monitor pewnie zmienia odcień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.09.2015 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Na sypialnianej fotce jest jeszcze pewien mały szczegół, który przez to nasłonecznienie pewnie Wam umknął Powiem szczerze, że namęczyłam się z tym okropnie Nie miałam pojęcia, że te płyty meblowe są takie twarde Ławeczka Lack to była bułka z masłem Dość powiedzieć, że dwa opakowania gwoździ po całej akcji wyglądały tak: Za przyrząd do odmierzania równych odległości posłużyła mi miękka linijka, w której wycięłam rowki Ponieważ walić młotkiem trzeba było solidnie, każdy gwóźdź trzeba było przytrzymywać kombinerkami. Po 1,5 godzinie tłuczenia w skrzynię i ciągłego wymieniania gwoździ, w które źle trafiłam, miałam dość Wybaczcie więc, że nie została wykonana wersja 1 ćwiekowania, ale jedynie jej połowa Tak już zostanie i raczej się nie dam namówić na wykonanie dolnego rzędu Ale chyba nie jest źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.09.2015 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Opis może zniechęcić, ale efekt jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.09.2015 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Pestuś, gdyby skrzynia była zrobiona z drewna lub zwykłego paździerza, to nabijanie gwoździ jest dosyć przyjemne Ławeczkę w wiatrołapie obiłam w 20 minut. Ja zaś mam tam w środku mega twardą płytę, z której były meble. To chyba też paździerz z jakimś twardym laminatem, ale widocznie 20 lat temu robiono je super solidnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 27.09.2015 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Może nawet tak lepiej jest delikatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 28.09.2015 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Dziś chyba nie pośpię, bo jako wielka fanka Księżyca, będę się nocą w niego wpatrywać Jeżeli chcecie dzisiejszej nocy zobaczyć jego zaćmienie, a potem krwistoczerwony Superksiężyc, to patrzcie w niebo od godziny 2 do 6.30 To tak jak my. Moje dziecko od 2.00 latało z aparatem po dworze, a ja od 4.00 do 6.30 obserwowałam- coś pięknego. Dobrze mówią, że kto rano wstaje ...... Opis może zniechęcić, ale efekt jest Tak. Gratuluję, po raz nie wiem który, talentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elisabetta 29.09.2015 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Potraktowałabym jeszcze nóżki na czarno Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.09.2015 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Bardzo dziękuję za miłe słowa Nóżki zostaną dębowe, bo ładnie pasują do dębowej toaletki, która stoi nieopodal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.09.2015 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Aniu niesamowita jestes z tymi gwoździami , ja myślałam ze na łatwiznę pójdziesz i na listwie będą super wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts