andariel 29.09.2015 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 mnie też zainspirowałaś i wczoraj kupiłam na allegro gwoździe tapicerskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.09.2015 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Aniu niesamowita jestes z tymi gwoździami , ja myślałam ze na łatwiznę pójdziesz i na listwie będą super wyszło Iwonka, tłukłam, tłukłam, aż wytłukłam Będę teraz wyglądać metamorfozy Twojej ławki od Karoliny Tam też gwoździe i na pewno nie na listwie mnie też zainspirowałaś i wczoraj kupiłam na allegro gwoździe tapicerskie O, super A co będziesz gwoździować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 29.09.2015 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Misiek mi zrobił taki stołeczek pod biurko, na którym sobie stopy opieram, bo lubię mieć wyżej. Tylko obił to jakimś skajem czy innym paskudztwem i mi to całkiem oblazło. To sobie teraz go może dopieszczę. Stołeczek, nie Miśka ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 29.09.2015 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Skrzynia piekna!!!! Gwoździe dodały jej pazura. Ide szukac ławeczki Lack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.09.2015 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Madziu, ta "ławeczka" to szafka pod tv, TA Skrzynia dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 30.09.2015 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Hejka. Wpadam się CIEPŁO przywitać, bo dziś pierwszy raz w sezonie skrobałam szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.09.2015 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Hejka. Wpadam się CIEPŁO przywitać, bo dziś pierwszy raz w sezonie skrobałam szyby [ATTACH=CONFIG]332453[/ATTACH] częstuję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 30.09.2015 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Wiem, wiem. Już znalazłam i w ikei i u ciebie na wątku. Super wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 30.09.2015 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Hejka. Wpadam się CIEPŁO przywitać, bo dziś pierwszy raz w sezonie skrobałam szyby [ATTACH=CONFIG]332453[/ATTACH] Ale pychotki Pusiu, u nas też ziąbek i właśnie inaugurujemy sezon kominkowy Milutko i cieplutko się robi Ten grzaniec jak znalazł Wiem, wiem. Już znalazłam i w ikei i u ciebie na wątku. Super wyszło Już nie mogę się doczekać, co wymyślisz, o ile zdecydujesz się na tę koncepcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 30.09.2015 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Hurrra, mam poduszki od Lucy!! :wiggle:Jestem nimi zachwycona i już się mogę uważać za stałą klientkę Pięknie się komponują z szarymi i ceglanymi od Diany. Teraz są z żółtymi, ale te żółte będą niedługo ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 30.09.2015 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 wow , są przepiękne, jestem zachwycona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.09.2015 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 :jawdrop:Aniu rewelacyjne te poduchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 30.09.2015 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 wow , są przepiękne, jestem zachwycona:) :jawdrop:Aniu rewelacyjne te poduchy Naprawdę są piękne, jestem bardzo zadowolona Zajrzyjcie na Pinterest Lucy, uszyje każdy rozmiar, a wzorów i kolorów jest cała masa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.09.2015 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 o w mordeee sliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 30.09.2015 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Poduchy boskie! Hejka. Wpadam się CIEPŁO przywitać, bo dziś pierwszy raz w sezonie skrobałam szyby [ATTACH=CONFIG]332453[/ATTACH] Nawet nie mów :/ ja się uparł ze nie będę w mieszkaniu grzać Ale jestem coraz blizsza jednak odkrecenia kaloryferow :/ złą jestem na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 30.09.2015 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 U nas od soboty piec hula I w domu jest cieplutko i milutko Poduchy piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 30.09.2015 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Piekne poduchy!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 01.10.2015 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Hurrra, mam poduszki od Lucy!! Pięknie się komponują z szarymi i ceglanymi od Diany. [ATTACH=CONFIG]332575[/ATTACH] A na tym zdjęciu jak ładnie pasuje do stołka właśnie inaugurujemy sezon kominkowy jestem coraz blizsza jednak odkrecenia kaloryferow :/. U nas od soboty piec hula I w domu jest cieplutko i milutko I właśnie za to kocham mój domek - jakie grzanie??, słoneczko grzeje przez okna i lodówka działa, na dworze dziś minus 2 a w domu 22.4C, jak dojdzie kuchnia to sezon grzewczy chyba w grudniu zaczniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 01.10.2015 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 A na tym zdjęciu jak ładnie pasuje do stołka I właśnie za to kocham mój domek - jakie grzanie??, słoneczko grzeje przez okna i lodówka działa, na dworze dziś minus 2 a w domu 22.4C, jak dojdzie kuchnia to sezon grzewczy chyba w grudniu zaczniemy Dlatego też tak źle mi wychodzić z domku. Tam okna otwarte, grzejemy go tylko swoją miłością i zapałem A cieplej niż tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 01.10.2015 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Dzien dobry dostalam od pestki info, ze masz wklad nadie, jak sie sprawuje? Bardzo fajny dziennik, duzy poogladam sobie zdjecia bo juz nie nadrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts