ivy17 01.10.2015 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Aniu czy ten Twój tapicer ma jakiś zakład gdzie można by sie dowiedzieć o cenę ? Chciała bym podziałać z tą pufą od Karoliny i szukam miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 01.10.2015 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Wpadam się przywitać nie było mnie kupę czasu na forum, z pracy do pracy, ale cieplutko o Was zawsze myślałam i czasem podglądałam z doskoku przesyłam ciepłe pozdrowionka! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 01.10.2015 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Hejka witam się Kupiłam dla mamy pościel z ikei (bardzo jej się podobały wzory i kolory u nich) no i ma ten ich rozmiar 150/200 i poduszka niestety 1szt. 50/60. Teraz mam zagwozdkę, czy to oby na pewno wejdzie w kołdrę 160/200 i poduszkę 60/70. Najwyżej oddam. Ktoś tu pisał, że użytkuje do tradycyjnych kołder i poduszek, czy oby na pewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.10.2015 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Wow! piekne!! te poduchy! taka zdrowa zazdrosc moze zezrec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.10.2015 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 o w mordeee sliczne Poduchy boskie! Poduchy piękne Piekne poduchy!!!!! Wow! piekne!! te poduchy! taka zdrowa zazdrosc moze zezrec Nawet nie wiecie jak się cieszę, że i Wam się podobają Maniu, zdrowa zazdrość to mnie zżera, jak oglądam Twoje zdobycze Trochę mniej zdrowa, gdy patrzę, jaki dostęp do wszystkiego tam u Ciebie i porównuję do tego, co u nas Dzien dobry dostalam od pestki info, ze masz wklad nadie, jak sie sprawuje? Bardzo fajny dziennik, duzy poogladam sobie zdjecia bo juz nie nadrobie Witam! A skucha z Nadią To prawda, taki był pierwotny zamysł, żeby wziąć ten wkład, ale koncepcja zagospodarowania salonu się zmieniła Mam narożny wkład Hajduka Wpadam się przywitać nie było mnie kupę czasu na forum, z pracy do pracy, ale cieplutko o Was zawsze myślałam i czasem podglądałam z doskoku przesyłam ciepłe pozdrowionka! . Pozdrawiam cieplutko i cieszę się z odwiedzin Hejka witam się Kupiłam dla mamy pościel z ikei (bardzo jej się podobały wzory i kolory u nich) no i ma ten ich rozmiar 150/200 i poduszka niestety 1szt. 50/60. Teraz mam zagwozdkę, czy to oby na pewno wejdzie w kołdrę 160/200 i poduszkę 60/70. Najwyżej oddam. Ktoś tu pisał, że użytkuje do tradycyjnych kołder i poduszek, czy oby na pewno? Poduszka się zmieści, będzie tylko trochę bardziej napchana Natomiast kołdra będzie się zawijać przy za małej poszwie. Wiem z doświadczenia i strasznie mnie wkurzała taka buła z boku Oni są sprytni i robią taki rozmiar, że i kołdrę u nich wziąć trzeba Ale pojawiły się teraz szerokości 160 cm i długość 220, niespotykane dotąd w tym sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.10.2015 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Aniu czy ten Twój tapicer ma jakiś zakład gdzie można by sie dowiedzieć o cenę ? Chciała bym podziałać z tą pufą od Karoliny i szukam miejsca wysyłam priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 01.10.2015 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 poduchy prze-pię-kne (wiem, wiem... powtarzam się ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.10.2015 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Catti, dziękuję Nałóg poduszkowy się pogłębia i już myślę nad kolejnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.10.2015 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Poduchy pięknościowe. Oglądałam już rano, ale na tablecie i mi się zbiesił, więc piszę dopiero teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 01.10.2015 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Ja bylam wczoraj w ikei w jankach i serio ale tych wiekszych poszewek nie widzialam na stronie tez ich nie widze albo juz slepa jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.10.2015 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Poduchy pięknościowe. Oglądałam już rano, ale na tablecie i mi się zbiesił, więc piszę dopiero teraz Pesteczko, ja też się na nie napatrzeć nie mogę Przy nich dopiero widać jak bardzo się prosi mój salon o ładne sofy Ja bylam wczoraj w ikei w jankach i serio ale tych wiekszych poszewek nie widzialam na stronie tez ich nie widze albo juz slepa jestem. TA , TA, TA i TA Wszystkie bym chciała mieć, w rozmiarze 200x200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.10.2015 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Ja już kiedyś kombinowałam, żeby kupować te ikeowskie po dwie parami i zszywać. Bo ja muszę mieć 200x220. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.10.2015 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Pestko, te, co wymieniłam są też w rozmiarze 200x220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.10.2015 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 (edytowane) Już patrzę Eeeee.... tylko 2 pierwsze. muszę sprawdzić te, które ja bym chciała, bo wolę kolorowe. Edytowane 1 Października 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.10.2015 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 No, to szlus Tylko te dwie z wybranych przez ciebie występują w rozmiarze 200x220. Reszta jest co najwyżej 200x200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.10.2015 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 220 cm to nowość, w tej chwili chyba tylko 3 wzory są w tym rozmiarze, jeszcze TA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.10.2015 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Niestety ani jedna z mojej bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 01.10.2015 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Dobra Aniu przekonalas mnie jestem slepa:) A tak serio to patrzylam tylko na kolorowa posciel bo taka lubi moja mama:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 01.10.2015 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 taa tylko kichaa - jak duża poszewka na kołdrę, to też duża poduszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.10.2015 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 To ją zaszyj Duperel. Gorzej jak za małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts