Tomkowa 01.10.2015 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 (edytowane) Teraz większe poszewki poduszkowe nie są dla mnie problemem, bo dla granatowej pościeli dokupiłam większe wkłady No nie mówcie, że Knytling jest brzydka Ale rzeczywiście mało kolorowa jest A znacie Fabrykę Poduszek? Uszyją dowolny wymiar i można połączyć maksymalnie 3 tkaniny. Śliczne dziecięce pościele Edytowane 1 Października 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 01.10.2015 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 niektóre poduszki mają obwódkę dookoła poduszki, zaszyć się nie da śpie na poduszce dla niemowlaków, nie mogę na takich wielkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.10.2015 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Emila, wszystko się da Zmniejszałam już poduszki z lamówką, trochę kombinacji, jeżeli jest suwak, ale da się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.10.2015 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Emi, no nie mów, że nie potrafisz A kto tu chce kupić taką wypasioną maszynę do szycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 01.10.2015 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 na razie maszyny nie mam żadnej, wiec nie mam na czym tego zrobić. no i nie potrafię jeszcze - to fakt muszę się naumieć bo jeszcze nigdy nie szyłam na maszynie ogólnie wnerwiający jest fakt, że trzeba te przeróbki robić w nowiutkiej pościeli i to nie taniej........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.10.2015 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Po raz dwusetny się loguję, więc może się tym razem uda Postanowiłam dziś wypróbować pomysł, który podpowiedziała mi Julianna a propos szyby pod kominkiem, czyli namalowanie na niej wzoru Miałam zwykły biały stolik, bliźniaczo podobny do Vittsjo. Po zdjęciu szyby osprajowałam cały na czarno, a do zrobienia wzoru na szkle użyłam poszewki od Diany Użyłam czarnej farby akrylowej i wymalowałam pędzelkiem wzorek Po wyschnięciu stolik wyglądał tak: Wzorek jest pod spodem, więc swobodnie można czyścić szybę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.10.2015 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 TOMKOWA!!! jesteś wielka!!!! :jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.10.2015 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Stoi sobie na razie w holu na górze Do tego lusterka kupione w Pepco, 10 zł sztuka Chyba dokupię jeszcze jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.10.2015 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Aniaaaaaaaaaaaaa :jawdrop::jawdrop: czym malowałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.10.2015 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 lusterka super, dokup jeszcze jedno, będzie idealnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.10.2015 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 piękny stoliczek !!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.10.2015 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 (edytowane) TOMKOWA!!! jesteś wielka!!!! :jawdrop::jawdrop: Aniaaaaaaaaaaaaa :jawdrop::jawdrop: czym malowałaś?? Iwonka, podstawę jakąś farbą w sprayu czarną błyszczącą, znalezioną w garażu Szkło czarną akrylową, której używałam do wazy w szachownicę a'la MacKenzi lusterka super, dokup jeszcze jedno, będzie idealnie:) piękny stoliczek !!!!!!!!!!!!!!!!!! Cieszę się!! Muszę Wam koniecznie polecić winko Do kupienia w Lidlu, za 14,99, ale smakuje wyśmienicie To Garayes Verdejo 2014, bardzo aromatyczne, agrest i mango Na pewno będziecie zadowolone Edytowane 3 Października 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.10.2015 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 ja tez winko sączę :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.10.2015 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Pięknościowo wyszło A lusterek dokup, nawet więcej. Spokojnie 5 sztuk zakomponuje ścianę. Winko My dziś Lidlową Rjoję sączyliśmy do obiadku i po. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 03.10.2015 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Bardzo równo Ci wzorek wyszedł bije pokłony za precyzję piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 03.10.2015 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Nawet sobie nie wyobrażałam że można bez szablonu tak równo pomalować Jesteś niesamowita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.10.2015 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 ja tez winko sączę :rolleyes: Pięknościowo wyszło A lusterek dokup, nawet więcej. Spokojnie 5 sztuk zakomponuje ścianę. Winko My dziś Lidlową Rjoję sączyliśmy do obiadku i po. Siostry winkowe Pestko, tam tylko kawałeczek ściany, niemal róg między drzwiami Ale dokupię Bardzo równo Ci wzorek wyszedł bije pokłony za precyzję piękne! Nawet sobie nie wyobrażałam że można bez szablonu tak równo pomalować Jesteś niesamowita Oj, dziękuję "Szablonem" była poszewka podłożona pod szkło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.10.2015 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 no alez zdolniacha! mam tez poszewki w te wzorki, leza w szafie - nawet bym nie wpadla zeby takie cos zrobic! wyszlo super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 04.10.2015 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 no nie wierzę mega szacun czy tam jakkolwiek młodzież mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.10.2015 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 (edytowane) no alez zdolniacha! mam tez poszewki w te wzorki, leza w szafie - nawet bym nie wpadla zeby takie cos zrobic! wyszlo super! no nie wierzę mega szacun czy tam jakkolwiek młodzież mówi Piszę szybko, póki mnie nie wylogowało: dziękuję Kobitki za dobre słowo Chciałabym mieć konsolę z prawdziwego zdarzenia ze szklanym blatem. Ładne nogi, proporcje, wiecie o co chodzi Może coś wymyślę Póki co doszło trzecie lusterko, ale nie wiem, czy nie dać podwójnie tego z "promieniami" Edytowane 4 Października 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts