waniliana 04.10.2015 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Tomkowa mało mało : więcej słońca, więcej słońca....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 05.10.2015 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 [ATTACH=CONFIG]332836[/ATTACH] Piękny Ależ Ty jesteś zdolniacha, podziwiam i talent i chęci A my wczoraj u Teściów przy obiedzie pigwówką się raczyliśmy (własnej roboty rzecz oczywista). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elisabetta 05.10.2015 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Stolik fantastyczny. Też taki chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 05.10.2015 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Tomkowa mało mało : więcej słońca, więcej słońca....! Nie wiem, jak u Ciebie, ale u mnie to był piękny słoneczny poniedziałek Piękny Ależ Ty jesteś zdolniacha, podziwiam i talent i chęci A my wczoraj u Teściów przy obiedzie pigwówką się raczyliśmy (własnej roboty rzecz oczywista). Dzięki Pusiu Jak robicie pigwówkę? Stolik fantastyczny. Też taki chcę Cieszę się, że się podoba Chyba pomaluję też szybę w ławie w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 05.10.2015 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Wszystkich odwiedzających moje skromnie progi uprzejmie proszę o oddanie głosu na Magdalenę Szot, czyli forumową szocik. To niezwykła osoba, którą miałam wielką przyjemność poznać Wielkie serce, niezmordowana chęć niesienia pomocy innym i artystyczny talent. Magda bierze udział w konkursie Babafest. Głosowanie trwa do 15. października i dzieli ją naprawdę niewiele od prowadzenia w konkursie. GŁOSUJEMY NA SZOCIK!! (proszę kliknąć, a nastąpi przekierowanie na stronę konkursu. Pamiętajcie, aby potwierdzić oddany głos klikając w link przesłany na podany podczas głosowania adres mejlowy) Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elisabetta 05.10.2015 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Głosujemy codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 05.10.2015 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Też głosuję. Jejku cały dzień się zastanawiam jak Ty ten stolik malowałaś, tak normalnie pędzelkiem, pomalutku, równiutko? I tak się da???!!!Wskocz do mnie i paski na elewacji jeszcze raz pociągnij, bo ja jestem mało precyzyjna (teraz to wiem) Co by nie było wyszło jak zwykle - pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 05.10.2015 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Głosujemy codziennie Też głosuję. Jejku cały dzień się zastanawiam jak Ty ten stolik malowałaś, tak normalnie pędzelkiem, pomalutku, równiutko? I tak się da???!!! Wskocz do mnie i paski na elewacji jeszcze raz pociągnij, bo ja jestem mało precyzyjna (teraz to wiem) Co by nie było wyszło jak zwykle - pięknie. Tak właśnie malowałam, jak piszesz Pędzelkiem, starając się, aby malować centralnie po białym wzorze na czarnej poszewce, którą podłożyłam pod szybę Paski na elewacji wyszły Ci super, nie masz na co narzekać Ale wpaść mogę, zawsze coś można zmalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 05.10.2015 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Ale wpaść mogę, zawsze coś można zmalować Zapraszam serdecznie, nie masz tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 05.10.2015 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Zapraszam serdecznie, nie masz tak daleko Bardzo dziękuję Na końcu świata, to rzeczywiście nie tak daleko ode mnie Już Cię namierzam To i ja, za Tobą, pokażę nowe lampowe nabytki Z ulubionego sklepu na T, w fantastycznej cenie Jedna wylądowała na kredensie, a druga na pianinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 05.10.2015 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Moje to jakieś sierotki przy tej Twojej pasowałaby do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 05.10.2015 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 No wiesz co, jakie sierotki?? Śliczne są i powiem Ci, że rozglądałam się właśnie za takimi, jakie kupiłaś. Ale trafiły się takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.10.2015 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Dzięki Pusiu Jak robicie pigwówkę? Ta akurat była wytworem mojego teścia. Swoją robię wg przepisu z forum wędliniarskiego i jest genialna. Niestety do pudła z przepisami jeszcze się nie dokopałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 06.10.2015 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Bardzo dziękuję Na końcu świata, to rzeczywiście nie tak daleko ode mnie Już Cię namierzam To i ja, za Tobą, pokażę nowe lampowe nabytki Z ulubionego sklepu na T, w fantastycznej cenie Jedna wylądowała na kredensie, a druga na pianinie [ATTACH=CONFIG]333005[/ATTACH] świetna ta lampka jaki to sklep ? na T. znam 2 dziewczyny zdradźcie z jakich sklepów korzystacie ? interesują mnie takie, gdzie mogę zamówić w necie (bo do stacjonarnych mam kawałek ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elisabetta 06.10.2015 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 (edytowane) Tomkowa..jak Ty w tym T polujesz? U mnie jakoś pustki... Zaglądnij dziś na Vi..na Bleu de France - coś dla Ciebie Edytowane 6 Października 2015 przez Elisabetta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 06.10.2015 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Aniu, czy mogłabyś podać mi namiary na Agnieszkę (nie wiem czy nie przekręciłam imienia), do której mogłabym zwrócić się z zapytaniem o projekt łazienki, z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.10.2015 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 świetna ta lampka jaki to sklep ? na T. znam 2 dziewczyny zdradźcie z jakich sklepów korzystacie ? interesują mnie takie, gdzie mogę zamówić w necie (bo do stacjonarnych mam kawałek ........ TKMaxx A co potrzebujesz kupić? Tomkowa..jak Ty w tym T polujesz? U mnie jakoś pustki... Zaglądnij dziś na Vi..na Bleu de France - coś dla Ciebie A wiesz, zwykle dobry zakup to przypadek Jak byłam ostatnio, to też niestety wyszłam jedynie z dwiema granatowymi lampionikami sówkami Zajrzałam! Piękne niebieskości Aniu, czy mogłabyś podać mi namiary na Agnieszkę (nie wiem czy nie przekręciłam imienia), do której mogłabym zwrócić się z zapytaniem o projekt łazienki, z góry dziękuję. Już piszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 06.10.2015 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 dziewczyny widziałyście w biedrze noże ceramiczne???? mąż kupił cały komplet, są pieruńsko ostre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.10.2015 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Coś takiego widziałam, takie kolorowe? Nigdy nie miałam ceramicznych, a mój Kucharz męczy mnie o tasak, taki prawdziwy Zastanawiam się, czy to bezpieczne, żeby takowy miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 06.10.2015 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 ceramiczne są ekstra bo się nigdy nie tępią, od 2 lat mam takie z kauflandu, i są nadal ostre. Tylko się odrobinę wyszczerbiły bo są bardzo kruche jak to ceramika. Dlatego nie oplaca sie kupowac tych markowych, bo tak samo mogą się potłuc. to te kolorowe noże, są zazwyczaj z białymi ostrzami, My mamy całe czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts