Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak oglądać wyłączoną telewizję :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tomkowa mało mało : więcej słońca, więcej słońca....! ;)

Nie wiem, jak u Ciebie, ale u mnie to był piękny słoneczny poniedziałek ;)

Piękny :) Ależ Ty jesteś zdolniacha, podziwiam i talent i chęci :)

A my wczoraj u Teściów przy obiedzie pigwówką się raczyliśmy (własnej roboty rzecz oczywista).

Dzięki Pusiu :) Jak robicie pigwówkę? :)

Stolik fantastyczny. Też taki chcę :)

Cieszę się, że się podoba :) Chyba pomaluję też szybę w ławie w salonie :D

Wszystkich odwiedzających moje skromnie progi uprzejmie proszę o oddanie głosu na Magdalenę Szot, czyli forumową szocik. To niezwykła osoba, którą miałam wielką przyjemność poznać :) Wielkie serce, niezmordowana chęć niesienia pomocy innym i artystyczny talent.

Magda bierze udział w konkursie Babafest. Głosowanie trwa do 15. października i dzieli ją naprawdę niewiele od prowadzenia w konkursie.

GŁOSUJEMY NA SZOCIK!! (proszę kliknąć, a nastąpi przekierowanie na stronę konkursu. Pamiętajcie, aby potwierdzić oddany głos klikając w link przesłany na podany podczas głosowania adres mejlowy)

Dziękuję! :)

Też głosuję.

Jejku cały dzień się zastanawiam jak Ty ten stolik malowałaś, tak normalnie pędzelkiem, pomalutku, równiutko? I tak się da???!!!

Wskocz do mnie i paski na elewacji jeszcze raz pociągnij, bo ja jestem mało precyzyjna (teraz to wiem)

Co by nie było wyszło jak zwykle - pięknie.

Głosujemy codziennie :)

Też głosuję.

:hug:

Jejku cały dzień się zastanawiam jak Ty ten stolik malowałaś, tak normalnie pędzelkiem, pomalutku, równiutko? I tak się da???!!!

Wskocz do mnie i paski na elewacji jeszcze raz pociągnij, bo ja jestem mało precyzyjna (teraz to wiem)

Co by nie było wyszło jak zwykle - pięknie.

Tak właśnie malowałam, jak piszesz :) Pędzelkiem, starając się, aby malować centralnie po białym wzorze na czarnej poszewce, którą podłożyłam pod szybę :D

Paski na elewacji wyszły Ci super, nie masz na co narzekać :) Ale wpaść mogę, zawsze coś można zmalować :lol2:

Zapraszam serdecznie, nie masz tak daleko

Bardzo dziękuję :) Na końcu świata, to rzeczywiście nie tak daleko ode mnie :D Już Cię namierzam ;)

To i ja, za Tobą, pokażę nowe lampowe nabytki ;) Z ulubionego sklepu na T, w fantastycznej cenie ;) Jedna wylądowała na kredensie, a druga na pianinie :)

lampka.jpg

Bardzo dziękuję :) Na końcu świata, to rzeczywiście nie tak daleko ode mnie :D Już Cię namierzam ;)

To i ja, za Tobą, pokażę nowe lampowe nabytki ;) Z ulubionego sklepu na T, w fantastycznej cenie ;) Jedna wylądowała na kredensie, a druga na pianinie :)

[ATTACH=CONFIG]333005[/ATTACH]

świetna ta lampka :) jaki to sklep ? na T. znam 2

dziewczyny zdradźcie z jakich sklepów korzystacie ? interesują mnie takie, gdzie mogę zamówić w necie (bo do stacjonarnych mam kawałek ........

świetna ta lampka :) jaki to sklep ? na T. znam 2

dziewczyny zdradźcie z jakich sklepów korzystacie ? interesują mnie takie, gdzie mogę zamówić w necie (bo do stacjonarnych mam kawałek ........

TKMaxx ;) A co potrzebujesz kupić?

Tomkowa..jak Ty w tym T polujesz? U mnie jakoś pustki...

Zaglądnij dziś na Vi..na Bleu de France - coś dla Ciebie :)

A wiesz, zwykle dobry zakup to przypadek :D Jak byłam ostatnio, to też niestety wyszłam jedynie z dwiema granatowymi lampionikami sówkami ;)

Zajrzałam! Piękne niebieskości :yes:

Aniu, czy mogłabyś podać mi namiary na Agnieszkę (nie wiem czy nie przekręciłam imienia), do której mogłabym zwrócić się z zapytaniem o projekt łazienki, z góry dziękuję.

Już piszę!

ceramiczne są ekstra bo się nigdy nie tępią, od 2 lat mam takie z kauflandu, i są nadal ostre. Tylko się odrobinę wyszczerbiły :lol2: bo są bardzo kruche jak to ceramika. Dlatego nie oplaca sie kupowac tych markowych, bo tak samo mogą się potłuc.

to te kolorowe noże, są zazwyczaj z białymi ostrzami, My mamy całe czarne :D