Tomkowa 19.06.2015 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 (edytowane) Z okazji wizyty Pestki pokażę przemianę schodów To Kasia właśnie była głównym Inspiratorem zmian Tak wyglądały schody "przed": Potem propozycja Pestki: Edytowane 19 Czerwca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.06.2015 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 I efekt końcowy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.06.2015 02:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 No, i jest super z tymi schodami A kiedy będzie galeria luster? Zegar mi nie pasuje stylowo, ani do całego salonu, ani, tym bardziej, do obrazu. Poza tym obraz nie ma oddechu, światła jak mówią graficy. Czyli jest za ciasno. I jeszcze oba te elementy konkurują ze sobą. Nie wiadomo na co patrzeć. Obraz powiesiłabym centralnie na ścianie, a zegarowi znalazłabym inne miejsce i to nie w salonie. A, i jeszcze widziałabym obraz albo w cieniutkiej ramce – tylko listewka, albo w bardzo szerokiej, nawet 10-12 cm, ale za to płaskiej. Żadnych ozdóbek. Najlepiej pomalowana na kolor zasłon. Wokół TV trochę bym nabałaganiła. Jeśli zostawiłaś ten układ z lusterkami przy bibliotece i równą linią u góry, to bym nawet strasznie nabałaganiła . Zrobiłaś fotkę po przyklejeniu obrazków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.06.2015 05:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Pestko, lustra zbieram, zbieram Myślisz, że będą dobrze prezentowały się nad schodami? Obraz oczywiście doczeka się ramy, już niedługo Myślałam, żeby była taka z 6 cm, ale że szara, to nie Myślałam wyłącznie o czarnej. Jak się sypialnia robić będzie, to zegar może do niej przeprowadzę, zobaczymy. Jego też chcę podrasować i podkleić lustrem Dla Ciebie fotka do bałaganienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 20.06.2015 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 schody też świetne! wygląda na to, że masz talent do poprawiania!! jak wiele może kolor to też sama wiem bardzo dobrze czuję się teraz w moim poprawionym mieszkanku Catti, czekam na przesyłkę dwóch ślicznych tac! Skąd wiedziałaś?? ta misa wielkościowo też się tam wpasowała ja mam ostatnio fazę na tace, koszyki, oklejane pudełka i inne sprzęty porządkujące przestrzeń dalej mały bajzel, ale w jednym miejscu też mnie czeka robienie galerii (może do grudnia zrobię mam niby na nią dużo miejsca, ale za to kłopotliwe, bo nad spocznikiem schodowym - czyli nie jest zbyt szeroko, ale mogę wysoko pójść jak będę kombinować nad ułożeniem ramek, które narazie zbieram, to poproszę Ciebie i inne dziewczyny o pomoc o! jak fajnie.... to jest szansa, że i mnie skutecznie zmobilizujecie To prawda, że Kraków jest wyjątkowy. W lipcu będzie tam grał Mark Knopfler i rozpaczam, że nie zdążyłam kupić biletów http://emotikona.pl/emotikony/pic/0cray.gif do lipca jeszcze trochę czasu zostało szukaj biletów w sieci, bo warto miałam okazję być na tym koncercie miesiąc temu w Londynie (choć to już trochę inny Mark ... bardziej folkowy.... ale mnie pasuje dostałam zaproszenie i popędziłam na wariata, a w dzień wylotu się dowiedziałam, że grają w Krakowie ale nie żałuję, bo w O2 miałam okazję być pierwszy raz.... jedynie publiczność taka drętwa lekko (nie to co u nas na koncertach!!! ) dlatego ponoć wykonawcy lubią u nas koncertować dajemy czadu Po dzisiejszej akcji chyba jestem przekonana, że zabudowy pod oknami dachowymi raczej nie rozbiorę. Przemaluję całość na biało gdybym ja miała decydować o likwidacji 4-metrowego miejsca do przechowywania to też nie podjęłabym takiej decyzji... wrzuć fotki i dylematy, choć wydaje mi się, że jakiś czas temu gdzieś się temat przewijał u kogoś w wątku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.06.2015 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Catti, możemy sobie uścisnąć dłonie z tymi pudełkami Podczas mojej ostatniej wizyty w Pepco obkupiłam się po uszy Mają tam bardzo fajne pudełka i koszyki. Mam też pokaźny zbiór pudełek po butach, które oczekują na oklejenie:) Sypialnię wałkowałyśmy w wątku Marty Cały czas rozglądam się za biletami na Marka. Czy folkowy, czy inny jestem jego wielbicielką Wczoraj cały dom rozbrzmiewał jego muzyką do filmu "Cal". Posłuchajcie TEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.06.2015 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Pestka wspomniała o lustrach, więc pokażę moje inspiracje lustrzane Lustrami mogłabym mieć zawieszony cały dom, uwielbiam je. Nad kanapą też chciałam i nad schody chcę, i nad łóżko w sypialni, też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 20.06.2015 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Bardzo podoba mi się ostatnia inspiracja sypialniana, do mnie by pasowała Tomkowa nie minie rok, jak cały Twój dom nabierze nowego wyglądu i to jakiego wyglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 20.06.2015 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Ania, Ale u Ciebie ładnie to że wątek alkoholowy też do mnie trafia :rotfl: Skoro lubisz lustra to doradzisz bo moja projektantka dziś sypialnie mi przysłała z ogromnym lustrem naprzeciw łóżka :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.06.2015 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 (edytowane) Justyna, ta Twoja projektantka od początku wydawała mi się podejrzana :rotfl: Lecę do Ciebie, bo na wrzucenie zdjęć odgruzowanej sypialni nie mam już siły Edytowane 20 Czerwca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.06.2015 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Byłam wczoraj w naszym Góro Kalwaryjskim Pepco i widziałam te pudełka, koszyki, ale nie kupiłam, bo one w kompletach od dużego do małych. Te małe mnie nie interesują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.06.2015 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Pestko, większość jest powkładana jeden w drugi, ale ometkowane są każdy z osobna. Można kupić pojedynczo Ale: jestem ciekawa Twoich pomysłów na obrazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.06.2015 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Bardzo podoba mi się ostatnia inspiracja sypialniana, do mnie by pasowała Tomkowa nie minie rok, jak cały Twój dom nabierze nowego wyglądu i to jakiego wyglądu. U mnie te lustra będą nad łóżkiem, tylko trudno je upolować w rozsądnej cenie Wersja awaryjna to tradycyjne lustra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 20.06.2015 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 U mnie te lustra będą nad łóżkiem, tylko trudno je upolować w rozsądnej cenie Wersja awaryjna to tradycyjne lustra Zanim ja dojdę do sypialni to może Ty będzesz remontować po raz drugi swoją i oddasz mi lustra w okazyjnej cenie P.S. Dzisiaj malowałam paski na elewacji, ledwie żyje, a pomalowałam 1 ścianę z 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 20.06.2015 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Pestka, Ty tylko kusisz i kusisz, pokaż wreszcie swoje wnętrza Jestem przeogromnie ciekawa tego kilimu który sobie zamówiłaś, zawiesiłaś go już, pokaż... Aniu, lubię być Twoim gościem, nie przeszkadzałaby mi nawet Twoja zagracona ( jak twierdzisz, choć trochę Ci nie wierzę ) sypialnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.06.2015 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Zanim ja dojdę do sypialni to może Ty będzesz remontować po raz drugi swoją i oddasz mi lustra w okazyjnej cenie P.S. Dzisiaj malowałam paski na elewacji, ledwie żyje, a pomalowałam 1 ścianę z 4 Aga, jak dobrze pójdzie to remont sypialni dopiero w przyszłym roku, albo i to nie Będziesz pierwsza ze swoją. Jak znajdę dobrą metę na lustra, to dam znać Czasami widuję na Westwing, ale jakoś drogie Tak też ładnie Aniu, lubię być Twoim gościem, nie przeszkadzałaby mi nawet Twoja zagracona ( jak twierdzisz, choć trochę Ci nie wierzę ) sypialnia Justynka :hug:Przez dwa dni odgracałam moją sypialnię!! Litry potu wylane, ale jest w miarę ogarnięte. Tylko na te ściany patrzeć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 20.06.2015 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Jestem ciekawa jak długo mieszkasz w tym domu? Bo zmiany jakie w nim zachodzą są ogromne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.06.2015 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Jak długo? 20 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.06.2015 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Aaaaaaa..., to przejadę się po pudełeczka. W garderobie mam nieustanny brak takich. Pudła po butach trochę wytrzymały, ale pora je zmienić. Sluchajcie, Kobitki. Nic nie zawiesiłam Leży zwinięty w rulon, razem z drugim, ktory ma zalec pod stołem w salonie. Koty na nich siadują z upodobaniem. W domu rozpierdziucha kosmiczna, bo robi się poddasze. Wszystko zasypane pyłem, nawet nie sprzątam. Dachu malować nie będę, bo mi p. Monika wybiła z głowy. Za to dom dostanie piękne metalowe rynny, przemalujemy kominy na szaro i założymy im czapeczki. Potem przyjdzie posadzkowy i skuje mi kafelki w kuchni i wiatrołapie. Potem będzie kominek budowany. Potem.... a dopiero potem zmiany w sypialni. Na razie dokupiłam sobie na Vivre pasującą do dywanu pościel. Sorry, jadę na stację odebrać moje szczęście wracające z W-wy po imprezce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 20.06.2015 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 (edytowane) Jak długo? 20 lat oj długo teraz rozumiem potrzebę kolosalnych zmian Oko cieszą Twoje wnętrza, pomysł z lustrami nad łóżkiem też zacny Kasiu, ciężki czas przed Tobą, ale będzie pięknie jak u Tomkowej! Edytowane 20 Czerwca 2015 przez Juskra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts