Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak oglądać wyłączoną telewizję :D

Recommended Posts

Płytek "betonowych" jest teraz od groma i ciut, ciut ;)

Jeżeli chodzi o drewnopodobne, to bardzo podobają mi się u szocik i Agi (mają te same) oraz u Marty w dużej łazience :)

Ja mam ATLAS CONCORDE - AXI SILVER i z czystym sumieniem polecam, najlepsze płytki jakie mam w domu, pod każdym względem!

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja pierwotnie planowałam płytki drewnopodobne w kolorze drewna, ale byłam na Bartyckiej i w tej Axie się zakochałam i już przepadłam :-)

Aż zajrzałam na dawne wpisy na łazienkowych projektach i rzeczywiście pisałaś o zakupieniu Axy :) Czyli moja skleroza galopuje :D

Nie wiem, jaki kolor mają Szocikowe, ale moje są szare, choć na zdjęciu wyglądają jak beżowe

U szocik są beżowo-szare.

Znam i tez je rozwazam:) ale wyczytalam dzisiaj ze beton trzeba co jakis czas impregnowac nie wystarczy raz i nie wiem czy mi sie chce i nie wiem czy to prawda:)

Plytki drewnopodobne podobaja mi sie z firmy porcelanosa ale cena jest jeszcze ladniejsza:)

mi też się podobały drewnopodobne z porcelanosy, ale ostatecznie zdecydowaliśmy się na Marazzi, seria Traverkhome i nie żałuję, jestem z nich bardzo zadowolona i są praktyczne:)

Dzięki Marta, ja się nie upieram przy porcelanosie - owszem podobają mi się, ale chyba jednak trochę za drogie, zapiszę sobie twoje.

edit. te twoje też mają "ładną" cenę:)

Moje wyszły taniej niż porcelanosa, ale też niestety nie był to interes życia;) aczkolwiek pan w marazzi był na tyle miły,ze dał nam sporą zniżkę:)

Ja w temacie drzwi szklanych moja koleżanka ma nad wanną szybę mleczną za nią sypialnię-niestety narzeka że światło z łazienki przeszkadza osobie która spi..Jak szkło to nieprzepuszczające światła.

I mam jeszcze prośbę mogę prosić gospodynię o nazwę tego specyfiku do fug,wklejałaś chuba u kogoś na wątku nawet filmik był nie mogę znaleźć.

Podobają mi się gwoździe na skrzyni i zmiany na tarasie.

Czekam na sypialnie.

Bejaro, dziękuję za miłe słowa :) Ja też, oj jak bardzo, czekam na sypialnię :)

Środek do czyszczenia fug to Forlux SF 01 Czysta fuga. Kupiła go ostatnio też Catti, ale nie wiem, czy już testowała. Mimo, że naprawdę czyści świetnie, ja się tego środka boję ;) Zakładam rękawiczki po łokcie i naczynie po nim myję na zewnątrz ;) TU filmik

Bejaro, dziękuję za miłe słowa :) Ja też, oj jak bardzo, czekam na sypialnię :)

Środek do czyszczenia fug to Forlux SF 01 Czysta fuga. Kupiła go ostatnio też Catti, ale nie wiem, czy już testowała. Mimo, że naprawdę czyści świetnie, ja się tego środka boję ;) Zakładam rękawiczki po łokcie i naczynie po nim myję na zewnątrz ;) TU filmik

Dzięki, ja tam niczego się nieboję bo tylko jakiś silny środek może pomóc w usunięciu kleju tynku elewacyjnego z gliną z fug w kotłowni-wąż był na zewnątrz ale wszystko przynajmiej jak nas nie było lądowało w zlewozmywaku w kotłowni nawet narzędzia i wiaderka tam myli plus trapery kran zlew doszorowałam płytki szpachelą,a fugi ....

O akurat miałam pytać o ten środek na fugi :) U mnie z antaracytu zrobiły się jasno szare od pyłu. Boję się trochę tej chemii bo dzieciaki bawią się głównie na podłodze, ale spróbuję jak już będzie po całym balaganie budowlanym.

Tomkowa te nowe poduchy są boskie. Jeśli cena w miarę ok to podeślę koleżankę bo pytała co nam kupić na wprowadzenie ;)

Inka, ten preparat neutralizuje się po użyciu wodą i myje się całą podłogę. Nie sądzę, żeby fugi nim wyczyszczone były szkodliwe dla użytkowników, bo przecież to jest do użytku domowego.

Poduchy dziękują :) Cały czas mnie zachwycają i czekam teraz na kolejne :) Ceny są bardzo okej, a z wszelkimi pytaniami można się zwrócić do Lucy na adres mejlowy podany na jej blogu, TU :)

Środek do czyszczenia fug to Forlux SF 01 Czysta fuga. Kupiła go ostatnio też Catti, ale nie wiem, czy już testowała.

testowałam dziś :yes:

(wiem, wiem.... wczas :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: , jak stoi od sierpnia :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:)

działa :wave:

wg mnie usunie na pewno błoto, różnisty brud nawet stary.... ale gipsu, betonu czy czegoś w kamień zaschniętego chyba nie :confused:

dawno nie zaglądałam, może wieczorem nadrobię ;)

Proszę nie przepadać na tak długo, bo się martwię :rolleyes:

:hug:

ale ostatnio jakoś słabo forum śmigało i się wnerwiałam :rolleyes:

piękny stolik poczyniłaś :)

fajny kącik się zrobił....

trzeba ci przyznać, żeś zdolniacha....

tam z lewej obok słoneczek fajnie by wyglądało coś lustrzanego, długiego ;)

jedno z tych.... natenprzykład :cool:

http://moojconcept.com/wp-content/uploads/2015/06/lustra2.jpg

a lampka cudo!! udało ci się naprawdę cacko upolować :wiggle:

P.S.

powyższe zdjęcie z tego bloga: http://moojconcept.com/

zerknijcie, bo bardzo fajny (myślę, że będzie ci się tam Aniu podobać)

Edytowane przez Catti