Tomkowa 10.10.2015 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Catti, inspirację pokazałaś fantastyczną, siedzę i wzdycham Aż mi się chce znów zdjąć nadstawkę z kredensu Tyle, że mebel mam za głęboki, a tu trzeba płytkiej komody Ja bym najchętniej dom cały w lustrach obwiesiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.10.2015 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 O, ładne nawiązanie ściany do podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 10.10.2015 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Catti, inspirację pokazałaś fantastyczną, siedzę i wzdycham Aż mi się chce znów zdjąć nadstawkę z kredensu Tyle, że mebel mam za głęboki, a tu trzeba płytkiej komody Ja bym najchętniej dom cały w lustrach obwiesiła wiem, wiem.... na poprzedniej stronie masz adres bloga, z którego to zdjęcie masz rację, że efekt taki uzyska się tylko w przypadku wąskiego bufetu.... więc kredens zostaw w spokoju a poza tym niechcemisię nawet myśleć ile takie cudo może kosztować ale pomysł przedni... i faktycznie świetnie się komponuje z dywanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.10.2015 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 a poza tym niechcemisię nawet myśleć ile takie cudo może kosztować Pojedynczy panel jedyne 50 baksów TU Ale mam pewien pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 10.10.2015 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 o w morde ale cudnościowe lustro :jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 10.10.2015 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Pojedynczy panel jedyne 50 baksów Ale mam pewien pomysł matko! ta zaraz ma pomysł torpeda normalnie!! skąd wiedziałaś, że to tyle kosztuje?? a może jeszcze do kupienia u nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.10.2015 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 P.S. powyższe zdjęcie z tego bloga: http://moojconcept.com/ zerknijcie, bo bardzo fajny (myślę, że będzie ci się tam Aniu podobać) Zerknęłam, podoba mi się Przeczytałam właśnie o prostej metamorfozie świecznika TU i muszę Wam pokazać, jak ja w ubiegłą sobotę "upiększyłam" sobie stary wazonik Oto on: matko! ta zaraz ma pomysł torpeda normalnie!! skąd wiedziałaś, że to tyle kosztuje?? a może jeszcze do kupienia u nas? Link do sklepu jest obok podanej ceny Niestety chwilowo niedostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 10.10.2015 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Zerknęłam, podoba mi się Przeczytałam właśnie o prostej metamorfozie świecznika TU i muszę Wam pokazać, jak ja w ubiegłą sobotę "upiększyłam" sobie stary wazonik przecież to właśnie ten blog czyli trafiłaś już na niego wcześniej.... fajnie, fajnie, fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.10.2015 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 (edytowane) przecież to właśnie ten blog czyli trafiłaś już na niego wcześniej.... fajnie, fajnie, fajnie No przecież napisałam właśnie o tym blogu, że się podoba i co na nim znalazłam. Nie, nie znałam go wcześniej, dopiero Ty mi go teraz pokazałaś i znalazłam tam teraz to, co ja zrobiłam w ubiegłym tygodniu Fajnie Edytowane 10 Października 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.10.2015 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Inspiracja na metamorfozę wazonika pochodziła z TEGO bloga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 10.10.2015 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 (edytowane) Nie, nie znałam go wcześniej, dopiero Ty mi go teraz pokazałaś i znalazłam tam teraz to, co ja zrobiłam w ubiegłym tygodniu Fajnie no pięknie! twój wazonik z tym srebrem podoba mi się bardziej, niż ten na blogu niby taka pierdoła, taki sobie pasek.... a dodało smaczku naprawdę fajny pomysł Inspiracja na metamorfozę wazonika pochodziła z TEGO bloga zapisuję adres Edytowane 10 Października 2015 przez Catti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.10.2015 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Zerknęłam, podoba mi się Przeczytałam właśnie o prostej metamorfozie świecznika TU i muszę Wam pokazać, jak ja w ubiegłą sobotę "upiększyłam" sobie stary wazonik Oto on: [ATTACH=CONFIG]333574[/ATTACH] Link do sklepu jest obok podanej ceny Niestety chwilowo niedostępne Aniu ślicznie wyszło srebrne bardziej mi sie podobają niż złote ale dla beztalenci jak ja ostatnio widzialam tego typu wazony tansze niz w BBhome - TUTAJ na stronie tylko jeden ale w sklepie jest wiekszy wybór Cena wyższa niż DIY ale wiel taniej niż "oryginał" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 11.10.2015 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Ivy, bardzo ładne te naczynia z BRW Są dostępne w każdym stacjonarnym? Ja niby kupiłam farbę, która miała być koloru chromu, ale niestety wychodzi srebro. Przemalowałam też dwie tace z lustrzanym dnem, ale chrom na niczym, niestety, nie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.10.2015 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Ivy, bardzo ładne te naczynia z BRW Są dostępne w każdym stacjonarnym? Ja niby kupiłam farbę, która miała być koloru chromu, ale niestety wychodzi srebro. Przemalowałam też dwie tace z lustrzanym dnem, ale chrom na niczym, niestety, nie wyszedł Aniu tak, widziałam tez w jakimś mniejszym ale ja jeżdżę do tego dużego w Al. Jerozlimskich bo tam największy wybór i sa czasem rożne perełki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 11.10.2015 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 (edytowane) Nie pamiętam, czy się już witałam w tym wątku, więc dla pewności się witam Zagląda tu sporo osób, więc o ile gospodyni pozwoli chciałabym umieścić ogłoszenie, a tu wiele uzdolnionych osób to może i chętni się znajdą. Przenieśliśmy z mężem stary drewniany dom w dobrym stanie, w którym było aż jedenaście okien i jestem w posiadaniu ponad 40 skrzydeł ze szprosami w dobrym stanie (do wyszlifowania, pomalowania, woskowania ...). Mąż za chwilę potnie je i spali , a mi szkoda, bo na pewno można je wykorzystać, np. do zrobienia luster, opraw na obrazy, zdjęcia (możliwości nieograniczone). Chętnie oddam za darmo w dobre ręce jakieś 30 szt pojedynczych skrzydeł. Pozostaje do zorganizowania transport, może jakiś wspólny Okna przed rozbiórką domu wyglądały tak Możecie przesyłać tego tego posta dalej, może ktoś się skusi. Rzadko zaglądam na forum, ale będę sprawdzać wiadomości. PS. Wymiary połówki okna, to około 160cmx50cm. Edytowane 11 Października 2015 przez Romana101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 11.10.2015 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Witaj Romana Jakie są wymiary skrzydeł? To okna podwójne, rozumiem, że futryny zostały w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 11.10.2015 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Witaj Romana Jakie są wymiary skrzydeł? To okna podwójne, rozumiem, że futryny zostały w domu? Futryny były elementem konstrukcyjnym domu (łątki) i siłą rzeczy zostały w domu W łątkach były zawiasy i powieszone na nich skrzydła okienne podwójne, otwierane na zewnątrz. Nie mogę obiecać, że uda mi się poskładać komplet skrzydeł np. z jednego okna, bo kilka razy je przekładaliśmy, ale były cały czas zabezpieczone pod dachem. Wymiary pojedynczego skrzydła (połówki) to około 160cmx50cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 11.10.2015 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Gdyby nie odległość jaka nas dzieli, byłabym zainteresowana 10 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 11.10.2015 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Nie sądziłam, że sztuczne kwiaty kupię w B.. Lubię bardzo lilie, ale że mój ma "alergię" na ten zapach musiałam podziwiać je z daleka Do dziś, bo w rzeczonym sklepie pojawiły się dziś sztuczne kwiaty, wykonane w sumie nie wiem z czego Ni to silikon, ni to guma, w każdym razie wyglądają bardzo ładnie. Były tulipany, róże, storczyki (te wyjątkowo ładnie zrobione, ale nie lubię), chryzantemy, peonie.. Jak zobaczyłam lilie, to musiałam je wziąć, bo nie natknęłam się dotąd na wykonane tak, że wyglądają niemal jak świeże kwiaty. Koszt 10 zł sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.10.2015 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Świetne te okna. Poza tym co napisałaś, można z nich zrobić także przykrycia na inspety, a nawet całą szklarnię. Ma taką moja sąsiadka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts