Catti 19.10.2015 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Pusiu, na samą myśl, że rozpachnię dom cynamonem mam go ochotę zrobić natychmiast Moja córka, wszystko co można posypuje cynamonem, więc z pewnością będzie zachwycona skoro tak, to podrzucam ci łatwo, szybko, pysznie i z cynamonem ofkorss (tylko ja dałam jedną łyżeczkę) http://wmojejkuchni.blox.pl/2009/01/Muffiny-jablkowo-cynamonowe.html przepis podrzuciła mi ostatnio Słonko to się dzielę, skoro jest takie zapotrzebowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 19.10.2015 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Widziałam dzisiaj ozdoby świąteczne TK Maxie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 19.10.2015 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 ja podobne mufinki robiłam z posypką z siekanych orzechów włoskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.10.2015 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 skoro tak, to podrzucam ci łatwo, szybko, pysznie i z cynamonem ofkorss (tylko ja dałam jedną łyżeczkę) http://wmojejkuchni.blox.pl/2009/01/Muffiny-jablkowo-cynamonowe.html przepis podrzuciła mi ostatnio Słonko to się dzielę, skoro jest takie zapotrzebowanie Dziękuję Mufinki spreparujemy zaraz po tym rwańcu od Pusi Widziałam dzisiaj ozdoby świąteczne TK Maxie Trzy tygodnie temu kupiłam tam dwie przepiękne bombki Teraz wstrzymałam wyjazdy zakupowe. Jedynym "ozdobnym" wydatkiem będą poszewki i taca od Lucy. Reszta ozdób świątecznych będzie DIY Rozpoczęliśmy "ciułanie na ocieplanie". To nasz program na najbliższe 12 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 19.10.2015 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Ja tylko poogladalam ale nic nie kupilam. Ja zbieram na lazienke i sypialnie i garderobe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.10.2015 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 (edytowane) Bratkaf, te Fest Lampy, do których link wcześniej wkleiłaś są przepiękne. Link wart zachowania Masz jakieś nowe wizki łazienki? Jaka jest wizja sypialni? U mnie przez najbliższy długi czas nic nowego się nie wydarzy Hasło "ciułanie na ocieplanie" wypisałam na drzwiach tablicowych w kuchni Mamy już zrobione przyłącze wody z wodociągu, więc płacimy za każdy wylany litr. Niewiarygodne, jak można się szybko umyć Edytowane 19 Października 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.10.2015 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Pusiu, na samą myśl, że rozpachnię dom cynamonem mam go ochotę zrobić natychmiast Wygląda rewelacyjnie. Z pewnością zrobię na najbliższą niedzielę Moja córka, wszystko co można posypuje cynamonem, więc z pewnością będzie zachwycona To tak jak u nas - cynamon wszyscy uwielbiamy ale super przepis, chyba też skuszę się na tego cynamonowca. Bardzo reprezentacyjnie wygląda jak na takie proste ciasto NARESZCIE Nareszcie i ja mogę dzielić się przepisami, a nie tylko siedzieć w kącie zielona z zazdrości i marzyć o garnku ziemniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 20.10.2015 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Bratkaf, te Fest Lampy, do których link wcześniej wkleiłaś są przepiękne. Link wart zachowania Masz jakieś nowe wizki łazienki? Jaka jest wizja sypialni? U mnie przez najbliższy długi czas nic nowego się nie wydarzy Hasło "ciułanie na ocieplanie" wypisałam na drzwiach tablicowych w kuchni Mamy już zrobione przyłącze wody z wodociągu, więc płacimy za każdy wylany litr. Niewiarygodne, jak można się szybko umyć Pod te lampy właśnie zostawię sobie kable w suficie podwieszanym, albo zrobię tak jak radziłaś zawieszę dwie obok siebie jedna wyżej druga niżej, dwie różne figury geometryczne. Na razie nie ma innych wizualizacji, bo drobnostki, które chciałam zmienić potrafię sobie wyobrazić. Teraz poszukujemy jakiegoś fachowca, muszę męża pogonić, żeby w końcu gdzieś zadzwonił, bo przecież jako ktoś jest dobry to z dnia na dzień nie przyjedzie.. Co do sypialni, to bardzo chciałabym mieć za łóżkiem tapetę. Nie wiem czy oglądaliście ten serial "Aż po sufit" z Pazurą i Olszówką? W tym domu ich drugiego syna w salonie, albo w kuchni jest piękna tapeta, taką chciałabym mieć. Nie mogę nigdzie znaleźć w internecie zdjęć z planu, gdzie byłoby ją widać. Taki jakby ornament biało szary, ale bardzo delikatny. Bardzo zazdroszczę wam kominków i jako namiastkę chyba zrobię zabudowę dla biokominka, chciałabym żeby wyglądał bardzo realnie. Obok uszak w mocnym kolorze i podnóżek:) ech... marzenia, no i toaletka. Jakąś tam wizję mam na sypialnię, problemem była łazienka, ale już odetchnęłam z ulgą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.10.2015 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 A co tu taka cisza Od wczoraj ani pół posta??????????? Niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.10.2015 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Zalało nam mazowieckie mózgi Pada Wczoraj udało mi się tylko 6 wisienek i śliwek posadzić. Bylinki nadal w doniczkach i część cebulek też czeka. SZLAG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.10.2015 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 SZLAG Zgadza się. U nas też taka zgnilizna. Mama wrażenie, że wszędzie jestem mokra (bez podtekstów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 21.10.2015 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 U nas tez deszcz....z wyjazdem w góry spóźnilismy sie o tydzień, wróciłam chora :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 21.10.2015 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 u mnie czeka 40 bzów i jaśminowców do posadzenia ale ma być cieplej i słoneczniej bo do lasu jeszcze chcemy się wybrać na łupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.10.2015 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 ale ma być cieplej i słoneczniej Mów jeszcze, mów, mów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.10.2015 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 A co tu taka cisza Od wczoraj ani pół posta??????????? Niemożliwe Oj Pusiu, zmagam się od dwóch dni z potwornym bólem głowy, który praktycznie wyłącza mnie z normalnego funkcjonowania Dziś już jest trochę lepiej, ale nadal czuję się jak po oberwaniu młotkiem w skroń Nie lubię marudzić i narzekać, ale dała mi się ta głowa moja ostatnio we znaki. Dodatkowo okazało się, że jestem uczulona na przepisany mi lek przeciwmigrenowy, co objawia się obrzękiem krtani, więc miałam niezłego stracha, jak zaczęłam dziwnie świszczeć Zalało nam mazowieckie mózgi Pada Wczoraj udało mi się tylko 6 wisienek i śliwek posadzić. Bylinki nadal w doniczkach i część cebulek też czeka. SZLAG Tak myślę, że może to nieustannie płaczące niebo jest jedną z przyczyn mojego samopoczucia. Pestko, ja nigdy nie sadziłam żadnych cebulek, a bardzo bym chciała. Interesują mnie takie, których nie trzeba wykopywać na zimę i będą się same wiosną odradzać Liczę na Twoje wsparcie, co najlepiej kupić, jak się z tym obchodzić, kiedy i jak sadzić Zgadza się. U nas też taka zgnilizna. Mama wrażenie, że wszędzie jestem mokra (bez podtekstów) ja dodatkowo jak po zderzeniu z czołgiem U nas tez deszcz....z wyjazdem w góry spóźnilismy sie o tydzień, wróciłam chora :/ Zdrowiej szybko! Ach, jak chciałabym podziwiać teraz pięknie pomalowane kolorami jesieni górskie zbocza u mnie czeka 40 bzów i jaśminowców do posadzenia ale ma być cieplej i słoneczniej bo do lasu jeszcze chcemy się wybrać na łupy Mów jeszcze, mów, mów Ja też chcę słoneczko! Mam też kilka leśnych łupów, które po 15 latach mają kilkanaście metrów wysokości i 20-centymetrowe szyszki Ale Ty pewnie masz na myśli grzyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.10.2015 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Mijają właśnie 2 tygodnie od zalania jarząbowych owoców, więc muszę się wziąć za odcedzanie i zasypanie ich cukrem Zebraliśmy tylko 2 kg owoców i jakoś tak mało tego wyszło Co do "wnętrzarskich" poczynań, to nastał czas spokoju Nic nie kupuję, nigdzie nie chodzę Czekam na dwie przesyłki: poduszkowe i overlaysowe. Bo dostałam cynk, że ciocia paczkę nadała Jak nikt po drodze nie zajuma, to jest szansa na zimową metamorfozę sypialnianych Malmów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 21.10.2015 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 mam na myśli krzaczory grzybów nie znoszę zbierać a jeszcze bardziej obierać :hug: pogoda jest paskudna, mnie od 2 tygodni męczy niskie ciśnienie, a dzisiaj dodatkowo zatoki - po umyciu włosów mnie dopadło :/e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.10.2015 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Emila Zatoki to też moja zmora Zaraz się okażę wrakiem człowieka Tomograf pokazał, że chora jest strona prawa, a mnie boli lewa Laryngolog powiedział, że to niemożliwe, ale jak niemożliwe, skoro możliwe Lewa z prawą mylą mi się tylko podczas prowadzenia auta Ciekawe kiedy się mylą osobie robiącej badanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.10.2015 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Oj Pusiu, zmagam się od dwóch dni z potwornym bólem głowy, który praktycznie wyłącza mnie z normalnego funkcjonowania Dziś już jest trochę lepiej, ale nadal czuję się jak po oberwaniu młotkiem w skroń Nie lubię marudzić i narzekać, ale dała mi się ta głowa moja ostatnio we znaki. Dodatkowo okazało się, że jestem uczulona na przepisany mi lek przeciwmigrenowy, co objawia się obrzękiem krtani, więc miałam niezłego stracha, jak zaczęłam dziwnie świszczeć Biedactwo Choć to : Mijają właśnie 2 tygodnie od zalania jarząbowych owoców, więc muszę się wziąć za odcedzanie i zasypanie ich cukrem bardziej usprawiedliwia Twoją nagłą nieobecność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.10.2015 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Pusia Przy zaordynowanych lekach takie wyskoki są zabronione Po cichu marzę o grzanym winie, zapalonych świecach i Koncercie f-moll Póki co, mogę zorganizować dwa ostatnie punkty Po dopiero co zakończonym Konkursie Chopinowskim znów powróciły marzenia o nauce gry na fortepianie. Jestem samoukiem z niedużym repertuarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts