PusiaKssawery 21.10.2015 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Jestem samoukiem z niedużym repertuarem ŁAŁ chylę czoła Muzyka poważna to jest coś. Lubię sobie czasami mózg zresetować jakimiś filharmonicznymi wykonaniami, uwielbiam Strausów na cały regulator posłuchać, ale nie gram i nie śpiewam - nie mogę tego ludziom robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.10.2015 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 ŁAŁ chylę czoła Muzyka poważna to jest coś. Poważna do grania, to dla mnie za poważna Obstawiam muzykę filmową Jestem fanką J. Hornera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.10.2015 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Jestem fanką J. Hornera Super Pasja to jest coś fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.10.2015 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Muzyka poważna nie zawsze taka poważna Znacie ścieżkę dżwiękową z Mechanicznej Pomarańczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 21.10.2015 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Ja tylko siem przywitam wpadłam rzucic okiem co tu słuchac i widac, ale padłam jak zobaczyłam, ze jestem juz chyba setke stron do tyłu Tomkowa, cokolwiek tworzysz na pewno bedzie super jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.10.2015 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Muzyka poważna nie zawsze taka poważna Znacie ścieżkę dżwiękową z Mechanicznej Pomarańczy? Dałaś przykład "z grubej rury" Dla mnie granie dzieł kultury wyższej to za poważna sprawa, nie te umiejętności. Ale Moon River, temat z Braveheart, czy z Titanica zagram, a co Ja tylko siem przywitam wpadłam rzucic okiem co tu słuchac i widac, ale padłam jak zobaczyłam, ze jestem juz chyba setke stron do tyłu Tomkowa, cokolwiek tworzysz na pewno bedzie super jak zawsze Vesila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 22.10.2015 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Ale Moon River, temat z Braveheart, czy z Titanica zagram, a co : I ze to niby mało??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.10.2015 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Ja z dość muzycznej rodziny i tylko wlazł kotek kiedyś potrafiłam. Tomkowa, jesteś Super Baba Pomarańcza przyszła mi do głowy, bo uwielbiam całkiem nie poważne wykonania utworów poważnych. A gerszłiny grywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.10.2015 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 I ze to niby mało??? Pusiu, skromnie podałam tylko przykłady Ja z dość muzycznej rodziny i tylko wlazł kotek kiedyś potrafiłam. Tomkowa, jesteś Super Baba Pomarańcza przyszła mi do głowy, bo uwielbiam całkiem nie poważne wykonania utworów poważnych. A gerszłiny grywasz? Z "gerszłinowatych" to umiem Parasolki z Cherbourga M. Legranda Może w podobnych klimatach jest "Piosenka Heleny" Sarde'a z filmu "Okruchy życia", którą grywam, jak mi smutno A ostatnio naumiałam się U2 Ordinary love z filmu o Mandeli Jedyną "niefilmową" moją piosenką jest "Into my arms" Nick'a Cave'a Na półtoragodzinny obiad mam repertuar, więc do kotleta mogę pograć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 22.10.2015 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Na półtoragodzinny obiad mam repertuar, więc do kotleta mogę pograć Przepraszam,czy jest jakaś dziedzina sztuki, w której ty nie teges??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.10.2015 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Tak Pusiu, wschodnie sztuki walki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 22.10.2015 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 jeszcze wszystko przed Tobą ja w dzieciństwie chodziłam na judo jak głowa lepiej już??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.10.2015 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Emila, tak już dochodzę do siebie :hug: Nawet dziś pojechałam do sklepu na B po orzechy w czekoladzie i kupiłam silikonowe pokrywki do zaparzania herbaty Fajne są Położone na kubeczku przyklejają się do niego i zasysają, więc napar powstaje w idealnych warunkach No i mają przyjemny wygląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.10.2015 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 [ATTACH=CONFIG]334901[/ATTACH] Pokrywki fajne, ale jaki zbajerzony kubeczek (przez chwilę myślałam, że to 365 pozycji na 365 dni w roku ) Wybaczcie mi, ale na kuchnie czekałam 1.5 roku i się doczekałam mając wizje ziemniaczane. Teraz czekam na łóżko .... będzie pod koniec listopada (o wizjach ani słowa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 23.10.2015 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 też kartoflane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.10.2015 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 też kartoflane?? Nie świntuszymy z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.10.2015 05:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Pusiu, mam taki kalendarz, wiesz? Ale, skoro nie świntuszymy z rana, to nie pokażę Dostaniesz ode mnie w prezencie, jak przyjedzie łóżko Dobrego PIĄTUNIA Wszystkim!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.10.2015 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Pusiu, mam taki kalendarz, wiesz? Ale, skoro nie świntuszymy z rana, to nie pokażę Dostaniesz ode mnie w prezencie, jak przyjedzie łóżko :lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.10.2015 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Dziś weszłam na chwilę do Pepco po papier prezentowy i wyszłam z zegarem Nałożyłam sobie szlaban na niekontrolowane zakupy, ale nie mogłam się powstrzymać Myślicie, że to się już kwalifikuje do leczenia? W sumie szukałam jakiegoś zegara do sypialni, bo w weekendy, podczas których nie mam rano telefonu pod ręką, zwykle rano jestem mocno zdezorientowana Czyli może to był zakup kontrolowany? Koszt 25 zł (średnica 16 cm) i jak za tę cenę prezentuje się bardzo ładnie Załapały się też moje koralikowe robótki, na które miałam fazę w tamtym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 23.10.2015 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Dziś weszłam na chwilę do Pepco po papier prezentowy i wyszłam z zegarem a da się wyjść z Pepco z pustymi rękami? nie ma szans :no: tą bransoletkę sama poczyniłaś? tą srebrną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts