Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak oglądać wyłączoną telewizję :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Muzyka poważna nie zawsze taka poważna :)

Znacie ścieżkę dżwiękową z Mechanicznej Pomarańczy?

Dałaś przykład "z grubej rury" :D

Dla mnie granie dzieł kultury wyższej to za poważna sprawa, nie te umiejętności. Ale Moon River, temat z Braveheart, czy z Titanica zagram, a co ;)

Ja tylko siem przywitam :bye:

wpadłam rzucic okiem co tu słuchac i widac, ale padłam jak zobaczyłam, ze jestem juz chyba setke stron do tyłu :eek:

Tomkowa,

cokolwiek tworzysz na pewno bedzie super jak zawsze :hug:

Vesila :bye:

Ja z dość muzycznej rodziny i tylko wlazł kotek kiedyś potrafiłam. :-D

Tomkowa, jesteś Super Baba :)

Pomarańcza przyszła mi do głowy, bo uwielbiam całkiem nie poważne wykonania utworów poważnych.

A gerszłiny grywasz?

I ze to niby mało??? :jawdrop:

Pusiu, skromnie podałam tylko przykłady ;)

Ja z dość muzycznej rodziny i tylko wlazł kotek kiedyś potrafiłam. :-D

Tomkowa, jesteś Super Baba :)

Pomarańcza przyszła mi do głowy, bo uwielbiam całkiem nie poważne wykonania utworów poważnych.

A gerszłiny grywasz?

Z "gerszłinowatych" to umiem Parasolki z Cherbourga M. Legranda ;) Może w podobnych klimatach jest "Piosenka Heleny" Sarde'a z filmu "Okruchy życia", którą grywam, jak mi smutno ;)

A ostatnio naumiałam się U2 Ordinary love z filmu o Mandeli :D Jedyną "niefilmową" moją piosenką jest "Into my arms" Nick'a Cave'a :)

Na półtoragodzinny obiad mam repertuar, więc do kotleta mogę pograć :lol2:

Emila, tak już dochodzę do siebie :hug::hug:

Nawet dziś pojechałam do sklepu na B po orzechy w czekoladzie i kupiłam silikonowe pokrywki do zaparzania herbaty ;) Fajne są :) Położone na kubeczku przyklejają się do niego i zasysają, więc napar powstaje w idealnych warunkach ;) No i mają przyjemny wygląd ;)

P1130878.jpg

[ATTACH=CONFIG]334901[/ATTACH]

Pokrywki fajne, ale jaki zbajerzony kubeczek (przez chwilę myślałam, że to 365 pozycji na 365 dni w roku :rotfl: )

Wybaczcie mi, ale na kuchnie czekałam 1.5 roku i się doczekałam mając wizje ziemniaczane.

Teraz czekam na łóżko .... będzie pod koniec listopada :lol2: (o wizjach ani słowa).

Dziś weszłam na chwilę do Pepco po papier prezentowy i wyszłam z zegarem :D Nałożyłam sobie szlaban na niekontrolowane zakupy, ale nie mogłam się powstrzymać :) Myślicie, że to się już kwalifikuje do leczenia? :lol2: W sumie szukałam jakiegoś zegara do sypialni, bo w weekendy, podczas których nie mam rano telefonu pod ręką, zwykle rano jestem mocno zdezorientowana :D Czyli może to był zakup kontrolowany? ;) Koszt 25 zł (średnica 16 cm) i jak za tę cenę prezentuje się bardzo ładnie

P1130882.jpg

Załapały się też moje koralikowe robótki, na które miałam fazę w tamtym roku ;)