Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak oglądać wyłączoną telewizję :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tą bransoletkę sama poczyniłaś? :o tą srebrną? :o

Nie masz na myśli obwódki srebrnej lustrzanej tacy? :lol2: Ją też sama malowałam sprayem ;) A to, co na tacy sama :rolleyes: Ta bransoletka ze srebrnym zapięciem to część tego kompletu

P1130883.jpg

To koraliki szyte na ołówku, a potem naciągnięte na rurkę akwariową :lol2: Trochę później nauczyłam się jak sprawić, by od początku całość była sztywna ;)

A żeby pokazać, co się dzieje, jak się na coś napalę, to zaprezentuję część moich dzieł ;) Pamiętacie modę na ozdobne kołnierzyki? Nie pamiętam ile ich zrobiłam, ile podarowałam, ile przerobiłam, ile wyrzuciłam :) To mała część mojej kolekcji

P1130884.jpg

Już mi przeszło, ale raz na jakiś czas robię sobie coś, co sroki lubią najbardziej :lol2:

To chodz zagramy w muratorowym duecie :lol2:

za mna 6 lat szkoly muzycznej

i 27 lat kariery migrenowej - ktora nadal sie ma dobrze. Najlepsza moja przyjaciolka - Migrenka :p

Maniu, niezły byłby z nas tandem :lol2: Dodaj jeszcze kompletnego fioła na punkcie luster :lol2:

Zabrzmi to egzotycznie, ale 5 lat uczyłam się gry na akordeonie :rolleyes: Za pianino się wzięłam dopiero wtedy, gdy grać zaczęła córka. Pierwszego utworu, którym były "Polskie drogi" nauczyłam się oglądając sto milionów razy tutorial na YTubie :rotfl:

A migreny szczerze nienawidzę. Kilka razy kończyło się zastrzykami w pupsko, bo nic nie pomagało :(

Tomkowa, może wyłóż wszystkie niespodzianki i porób fotki :bash: Zaskocz nas raz, a na full. Hm, chociaż i tak zaskakujesz co chwilę co najmniej mocno.

Masz zdolne ręce :) Powtarzam się, hę :wiggle:

Mnie migreny przeszły jak ręką odjął kiedy ostatecznie przeprowadziłam się z centrum W-wy na moją wiochę. Bardzo rzadko i lekko boli mnie głowa. A kiedyś lądowałam na całe dnie na kanapie. Zapadałam w bezruch kompletny, a na podłodze musiała w gotowości czekać miska.

Właśnie oglądam świetne wieszaki ścienne na Westwing. Zawsze o takim obrotowym ściennym marzyłam i są, ale.... poszłam zmierzyć i odpada. Ponad 50 cm odstające od ściany w moim wiatrołapie to koszmar. :bash: Muszę wybić sobie z głowy

Nawet nie wiesz jak mi szkoda :sick:

No, nie mogę...... Kupuję. Przymierzę, pokombinuję, a jak będziemy o niego zahaczać, oddam córce. Na pewno znajdzie miejsce chociażby w stajni

Edytowane przez pestka56

Pestka pokaż o jaki wieszak ci chodzi?

Ja kupiłam ten stołek: http://www.westwing.pl/Sto-ek-Silver-205907.html?c=kampania-w-barwach-polnocy będzie mi do salonu pasował, ale będę jeszcze polowała na ten ceramiczny ażurowy

No, nie mogę...... Kupuję. Przymierzę, pokombinuję, a jak będziemy o niego zachaczać, oddam córce. Na pewno znajdzie miejsce chociażby w stajni

Gratuluję Wam wspaniałych zakupów :) Ja nawet nie zaglądam, żeby nie kusiło ;)

Piekę cynamonowca od Pusi! :D Ale jakoś słabo mi wyrósł :confused:

Aj, jak ja niechlujnie piszę :sick: Sorry Dziewczyny, to wszystko przez te komputery. Póki pisałam ręcznie, jedyny błąd jaki robiłam, to było „przedewszystkim”. Teraz po latach komputerowej niewoli, nawet czytanie książek nie pomaga. Programy edytorskie poprawiają, myślenie się wyłącza, zaraza :no: