mania1220 23.10.2015 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 To chodz zagramy w muratorowym duecie za mna 6 lat szkoly muzycznej i 27 lat kariery migrenowej - ktora nadal sie ma dobrze. Najlepsza moja przyjaciolka - Migrenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 23.10.2015 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Dziewczyny a próbowałyście akupunktury na migrenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.10.2015 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 tą bransoletkę sama poczyniłaś? tą srebrną? Nie masz na myśli obwódki srebrnej lustrzanej tacy? Ją też sama malowałam sprayem A to, co na tacy sama Ta bransoletka ze srebrnym zapięciem to część tego kompletu To koraliki szyte na ołówku, a potem naciągnięte na rurkę akwariową Trochę później nauczyłam się jak sprawić, by od początku całość była sztywna A żeby pokazać, co się dzieje, jak się na coś napalę, to zaprezentuję część moich dzieł Pamiętacie modę na ozdobne kołnierzyki? Nie pamiętam ile ich zrobiłam, ile podarowałam, ile przerobiłam, ile wyrzuciłam To mała część mojej kolekcji Już mi przeszło, ale raz na jakiś czas robię sobie coś, co sroki lubią najbardziej To chodz zagramy w muratorowym duecie za mna 6 lat szkoly muzycznej i 27 lat kariery migrenowej - ktora nadal sie ma dobrze. Najlepsza moja przyjaciolka - Migrenka Maniu, niezły byłby z nas tandem Dodaj jeszcze kompletnego fioła na punkcie luster Zabrzmi to egzotycznie, ale 5 lat uczyłam się gry na akordeonie Za pianino się wzięłam dopiero wtedy, gdy grać zaczęła córka. Pierwszego utworu, którym były "Polskie drogi" nauczyłam się oglądając sto milionów razy tutorial na YTubie A migreny szczerze nienawidzę. Kilka razy kończyło się zastrzykami w pupsko, bo nic nie pomagało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.10.2015 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Tomkowa, może wyłóż wszystkie niespodzianki i porób fotki Zaskocz nas raz, a na full. Hm, chociaż i tak zaskakujesz co chwilę co najmniej mocno. Masz zdolne ręce Powtarzam się, hę Mnie migreny przeszły jak ręką odjął kiedy ostatecznie przeprowadziłam się z centrum W-wy na moją wiochę. Bardzo rzadko i lekko boli mnie głowa. A kiedyś lądowałam na całe dnie na kanapie. Zapadałam w bezruch kompletny, a na podłodze musiała w gotowości czekać miska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.10.2015 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Tomkowa, może wyłóż wszystkie niespodzianki i porób fotki Zaskocz nas raz, a na full. Hm, chociaż i tak zaskakujesz co chwilę co najmniej mocno. Masz zdolne ręce Powtarzam się, hę Idzie zima, to może cyknę górę czapek i beretów zmontowanych na drutach i szydełku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.10.2015 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Patrzę na te dzieła i zaczynam tęsknić do robótek. Kiedyś machałam swetry na drutach, szyłam, haftowałam, rysowałam..... Eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 24.10.2015 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 (edytowane) Która to wykupiła stołki ceramiczne na westwing w minutę? no przyznać się bez bicia!!! Jest dostępny ten lustrzany? brać? edit: kupiłam:) Edytowane 24 Października 2015 przez bratkaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.10.2015 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Właśnie oglądam świetne wieszaki ścienne na Westwing. Zawsze o takim obrotowym ściennym marzyłam i są, ale.... poszłam zmierzyć i odpada. Ponad 50 cm odstające od ściany w moim wiatrołapie to koszmar. Muszę wybić sobie z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 24.10.2015 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Pestka pokaż o jaki wieszak ci chodzi? Ja kupiłam ten stołek: http://www.westwing.pl/Sto-ek-Silver-205907.html?c=kampania-w-barwach-polnocy będzie mi do salonu pasował, ale będę jeszcze polowała na ten ceramiczny ażurowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.10.2015 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 http://www.westwing.pl/Wieszak-Fargo-wys-50-43-cm-971738.html?c=kampania-szalone-lata-50Jest jeszcze taki biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 24.10.2015 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 aaa ok, ja ten biały widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 24.10.2015 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 piękny ten wieszak szkoda, że sie nie zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.10.2015 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 (edytowane) Nawet nie wiesz jak mi szkoda No, nie mogę...... Kupuję. Przymierzę, pokombinuję, a jak będziemy o niego zahaczać, oddam córce. Na pewno znajdzie miejsce chociażby w stajni Edytowane 24 Października 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.10.2015 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Pestka pokaż o jaki wieszak ci chodzi? Ja kupiłam ten stołek: http://www.westwing.pl/Sto-ek-Silver-205907.html?c=kampania-w-barwach-polnocy będzie mi do salonu pasował, ale będę jeszcze polowała na ten ceramiczny ażurowy No, nie mogę...... Kupuję. Przymierzę, pokombinuję, a jak będziemy o niego zachaczać, oddam córce. Na pewno znajdzie miejsce chociażby w stajni Gratuluję Wam wspaniałych zakupów Ja nawet nie zaglądam, żeby nie kusiło Piekę cynamonowca od Pusi! Ale jakoś słabo mi wyrósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.10.2015 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Aj, jak ja niechlujnie piszę Sorry Dziewczyny, to wszystko przez te komputery. Póki pisałam ręcznie, jedyny błąd jaki robiłam, to było „przedewszystkim”. Teraz po latach komputerowej niewoli, nawet czytanie książek nie pomaga. Programy edytorskie poprawiają, myślenie się wyłącza, zaraza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.10.2015 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 No i zajrzałam i.. czy te zasłony będą u mnie pasować? W jadalni bądź w salonie? Jakoś bym musiała kółka schować, ale może by je maskownica zdołała ukryć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.10.2015 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 A jak długość? Może dadzą się te kółka odciąć? Albo porobisz zakłądki-plisy, tak żeby kółŻa schować. Ja bym tak zrobiła - wypróć kółka i porobić zakładki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.10.2015 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Długość 270, więc na styk. A jak wzór i w ogóle? Brać? 139 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.10.2015 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Wzór jest nie nachalny, a równocześnie coś tam się dzieje. Do jadalni myślę, że byłoby okey. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.10.2015 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 JEST!! Jest rozrywkowy cynamonowiec Proszę się częstować! Wygląda i smakuje fantastycznie W domu trwa wojna, kto więcej urwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts