mamik 25.10.2015 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Witam serdecznie Tomkowa nie pamietam, czy się u Ciebie wpisywałam, ale czytam jak czas pozwoli podziwiam Twoją kreatywność i pracowitość super pomysły i wykonanie no i ... ja też skorzystałam z Twojego przepisu i wskazówek wykonania i poczyniłam "chmurkę" Zdjęcia nie zrobię, bo nie taka doskonała jak te prezentowane tutaj, ale wyszła przepyszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 25.10.2015 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 No to mamy nową rzeczywistość w Polsce :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 25.10.2015 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 ehh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.10.2015 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Witam serdecznie Tomkowa nie pamietam, czy się u Ciebie wpisywałam, ale czytam jak czas pozwoli podziwiam Twoją kreatywność i pracowitość super pomysły i wykonanie no i ... ja też skorzystałam z Twojego przepisu i wskazówek wykonania i poczyniłam "chmurkę" Zdjęcia nie zrobię, bo nie taka doskonała jak te prezentowane tutaj, ale wyszła przepyszna Mamik, witam serdecznie! Dziękuję za miłe słowa i cieszę się, że chmurka wyszła smakowita My za pierwszym razem nie czekaliśmy do rana, tylko pałaszowaliśmy ledwie ostudzoną Też nie prezentowała się tak, aby uwiecznić ją na fotkach, ale wszyscy właśnie ją pamiętają najlepiej. Ten smak zawsze wynagradza niezbyt zgrabną prezencję Zaglądaj tak często, jak się da No to mamy nową rzeczywistość w Polsce :( ehh Ej, smutaski Wątek powoli zamienia się w kulinarny, ale nie w polityczny Ach, gdybym ja miała więcej czasu, pieniędzy i dostęp do tego wszystkiego, co by mi było potrzebne.. Zrobiłabym zgrabną komódkę z dwóch przedwojennych szafek nocnych dając im lustrzane drzwiczki pod wzorzystą nakładką, zrobiłabym lustro na wzór Eagan z Pottery Barn, uszyłabym zasłony z wzorzystymi brzegami, zamówiłabym szybę pod kominek i wymalowała na niej wzór, pomalowała tenże kominek wzorem z szablonu.. Ale jestem dobrej myśli, a cieszyć mnie musi, póki co, wyobrażanie sobie tego wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 26.10.2015 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 JEST!! Jest rozrywkowy cynamonowiec Proszę się częstować! Wygląda i smakuje fantastycznie W domu trwa wojna, kto więcej urwie [ATTACH=CONFIG]335081[/ATTACH] Widzę, że cynamonowiec zrobił furorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 26.10.2015 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Kurde a ja zapomniałam wziąć blaszke z domu:bash: Wczoraj był u nas majster nr 1, wydaje się ok, bynajmniej sprawiał takie wrażenie, bo wiedział o co mi chodzi, czekamy teraz na wycenę. Mamy jeszcze namiary na jednego jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 26.10.2015 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Widzę, że cynamonowiec zrobił furorę I to jaką! Kurde a ja zapomniałam wziąć blaszke z domu:bash: Wczoraj był u nas majster nr 1, wydaje się ok, bynajmniej sprawiał takie wrażenie, bo wiedział o co mi chodzi, czekamy teraz na wycenę. Mamy jeszcze namiary na jednego jakby co. Pamiętaj: książka wydrukowana z wizkami + drukowanymi literami wypisane na co ma zwrócić szczególną uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.10.2015 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Dziś pełnia Każde marzenie się spełnia Udanego wtorku i spełnienia marzeń!! Ja mam takie malutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 27.10.2015 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 hehe ja też mam takie marzenie:) Dziewczyny, które są z Warszawy i okolic, polecicie jakiś duży salon z płytkami, gdzie będą mieli płytki firmy Porcelanosa, ciężko strasznie znaleźć salon, które je ma na ekspozycji. Pewnie i tak zamówię z internetu, ale chciałam chociaż zobaczyć co kupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 27.10.2015 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 jakie skromniutkie te marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.10.2015 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Byłaś na Bartyckiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 27.10.2015 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Na razie nigdzie nie byłam, dzwoniłam tylko, ale właśnie o tej Bartyckiej w necie czytałam, to chyba jeden z większych salonów prawda? Trzeba tam podjechać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.10.2015 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Na Bartyckiej masz setki pawilonów z glazurą, Porcelanosa też na pewno się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.10.2015 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 To raczej zespół różnych sklepów kafelkowych, łazienkowych i innych budowlanych zgromadzonych na jednym terenie. Lepsze, gorsze, ale jak chcesz mieć w kupie do obejrzenia to właśnie tam trzeba jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.10.2015 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Ach, jakie dziś piękne dywany i stołki ceramiczne na WW!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 27.10.2015 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 No dywany piekne tez zwrocilam uwage. A porcelanosa byla w jednym pawilonie:) dobre i to. W kazdym razie plytki piekne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.10.2015 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Safavieh wiadomo, że piękne http://safaviehhome.com/rugs.html Meble i inne rzeczy też mają na poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 28.10.2015 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 [ATTACH=CONFIG]335274[/ATTACH] Podpinam się pod to marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 28.10.2015 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 a do nowoczesnych raczej minimalistycznych wnetrz pasuja dywany we wzory, czy raczej jednolite typu shaggi? Coś czuję, że z dywanem będę miała problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.10.2015 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Nie wiecie ile totek płaci w najbliższym losowaniu? Może kupić los Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts