PusiaKssawery 28.10.2015 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Nie wiecie ile totek płaci w najbliższym losowaniu? Może kupić los Ptaszek Cię okakał?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 28.10.2015 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 a do nowoczesnych raczej minimalistycznych wnetrz pasuja dywany we wzory, czy raczej jednolite typu shaggi? Coś czuję, że z dywanem będę miała problem Nie znoszę dywanów typu shaggi A wzorzyste jak najbardziej pasują do nowoczesnych minimalistycznych wnętrz!! Czasami są wręcz focal point pomieszczenia Nie wiecie ile totek płaci w najbliższym losowaniu? Może kupić los Chyba trzy bańki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.10.2015 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Piękne te inspiracje, Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 28.10.2015 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Śliczne te inspiracje dywanowe . Widzę, że w międzyczasie upiekło się trochę pyszności . Ten cynamonowiec też wygląda rewelacyjnie, a pewnie jeszcze lepiej smakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 28.10.2015 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Piękne te inspiracje, Tomkowa Śliczne te inspiracje dywanowe . Widzę, że w międzyczasie upiekło się trochę pyszności . Ten cynamonowiec też wygląda rewelacyjnie, a pewnie jeszcze lepiej smakuje. Gdybym mogła, dywany zmieniałabym tak często, jak poduszki Ewa, koniecznie wypróbuj cynamonowca, na pewno powiększysz grono jego wielbicielek A skoro wspomniałam o poduszkach, to, oczekując na przyjazd swoich oranżowych, pocieszam sobie oczy takowymi inspiracjami Nie wszyscy lubią ten kolor, a ja wprost za nim przepadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 28.10.2015 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Ja to taki rudy w sumie tylko na jesieni lubię (w domu, bo w ciuchach to bez ograniczeń) ale przyznaję, że inspiracje przyjemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 29.10.2015 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Ja to taki rudy w sumie tylko na jesieni lubię (w domu, bo w ciuchach to bez ograniczeń) ale przyznaję, że inspiracje przyjemne Właśnie sobie uświadomiłam że ja też mam mnóstwo rudości w szafie a w domu nie, w sumie nie wiem dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 29.10.2015 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 przyznaje nawet fajnie ten rudy wygląda w tych wnętrzach u mnie w domu rudy mógłby być co najwyżej kot , nie znoszę tego koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 29.10.2015 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Właśnie uświadomiłam sobie, że tyle kotów przewinęło się przez nasz dom a nigdy nie mieliśmy rudego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 29.10.2015 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 u mnie było sporo takich... a teraz mam czarne nakrapiane na rudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.10.2015 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 A to tylko przecież zestaw kolorów. Nic wielkiego, a jak fajnie wygląda To samo można z innymi kolorami Emi A poza tym są rude i rude. Wszystkich nie znosisz? Pusia, szkoda, że nie znałyśmy się gdy miałam 3 piękne garfieldowate na zbyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 29.10.2015 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Pusia, szkoda, że nie znałyśmy się gdy miałam 3 piękne garfieldowate na zbyciu O nie, nie - nigdy na brak kotów nie narzekałam, zwyczajnie akurat rude się u nas nie pałętają. Poza tym u mnie dachowe to niejako przy okazji, ja persiasta jestem przede wszystkim Emilka a te Twoje rudo czarne to może szylkretki są - wtedy tylko koteczki, bo u kocurów to umaszczenie nie występuje (a jeśli już się zdarzy to kocur jest bezpłodny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.10.2015 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Oj, tam jak byś zobaczyła te łobuzy jak szaleją, to byś się zakochała. Pers nie pers to zawsze kot jest Emi, kolorowe, to wyłącznie kociczki są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 29.10.2015 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Nie lubię wszystkich pomarańczy Taa pewnie to kicie są te moje pomponiki nakrapiane - 4 szt w sumie takich mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.10.2015 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Będzie co sterylizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 29.10.2015 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 taa liczę, że pozostałe czarne kotki to kiciusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 29.10.2015 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 taa liczę, że pozostałe czarne kotki to kiciusie A ile one już mają?? To już powinno chyba widać jajcorki?? U Małego Cholery od razu wypatrzyłam a miał ok. 6-7 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.10.2015 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 To jeszcze pod ogonki nie zaglądałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 29.10.2015 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 no mają z 7 tygodni... jakoś mnie nie kręci zaglądanie kotkom pod ogonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.10.2015 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Nawiasem mówiąc, jeśli chcesz, żeby kocurki nie rozlazły się natychmiast jak dorosną po całej okolicy, to musisz je wykastrować.Tylko pamiętaj, że może się zdarzyć, że kastraci będą się czyć słabszymi kotami od okolicznych jajcarzy i te będą ciągle nachodzić twój ogród i bić tęgo pupilów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts