Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak oglądać wyłączoną telewizję :D

Recommended Posts

Cudne psisko :) Tomkowa.

To, że jestem zakocona, nie znaczy, że nie lubię psów. Zaliczyłam doga niemieckiego, ale wiele lat temu.

A koty w domu powinny być co najmniej 2 dla ich i ich właścicieli zdrowia psychicznego i radości rozlicznych wynikających z obserwowania różnic charakterów i zachowań.

Poza tym nie wszystkie właśnie kochają mizianie. Nasza Spinoza jest damulką w czarnych pończochach, ale na rączkach nie usiedzi nawet 10 sekund. Pasqal sam zaczął wchodzić na kolana dopiero jak skończył 8 lat. Szczotkowanie odbywa się metodą łap i przejedź szczotką. Raz wytrzyma, potem usiłuje chwycić zębami. A Spinoza lubi szczotkowanie. Weta też jakoś znosi. Natomiast Pasqal u weta, to istna furia.

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak Was czytam i zastanawiam się czy też tak zeświruje niebawem :) W grudniu odbieramy naszego nowego członka rodziny :) koteczkę cudną :)

Oczywiście, że ześwirujesz :lol2:

Ja też kiedyś miałam kotkę :cool: Zginęła tragicznie, ja to widziałam i od tamtej pory na kota się już nie zdecydowałam. Poza tym, to nie na moje nerwy codziennie się martwić, dlaczego nie wraca ;)

Po tragicznej śmierci jednego z naszych dachowców przeszłam na persy - koty niewychodzące - właśnie dlatego - dla spokoju ducha.

Ania Twój piesek jest tak cudny, że zwala z nóg :)

o ten z drugiego linka super, ten pierwszy troche za ciemny i za niebieski, hmm chyba, że to ten sam, dziwnie zdjęcia robione

To ten sam, co waniliana zdjęcie wkleiła. Niestety nie lubię dywanów z tego włókna polipropylenowego, są wyjątkowo sztuczne i wędrują po całej podłodze, nawet mimo podkładek antypoślizgowych. Szybkie wejście na taki dywan może grozić poważną kontuzją ;)

Listopad witam energetycznym oranżem :) Poduszki i taca akrylowa od Lucy są super. Dotarł też wazon, nad kupnem którego wcześniej się z Wami zastanawiałam. Zdecydowanie potrzebuję większej sofy na moje poduszki, a najchętniej dwie :lol2:

orange1.jpg

orange2.jpg

orange5.jpg

orange4.jpg

Edytowane przez Tomkowa

Nonono :jawdrop:

jak z jakiejś zagramanicznej inspiracji ;)

Pięknie :)

Oranż świetnie koresponduje z dziełem Szocik :)

Ale piesek jest THE BEST :D

Bardzo mi miło i bardzo się cieszę :wiggle:

Autorka obrazu bardzo się starała, żeby znalazł się na nim ceglany kolor :)

A piesek bardzo dziękuje Wszystkim za dobre słowa i merda ogonem, jak mu je czytam :D

Dobrze, że przewiesiłaś zegar :yes:

Brakuje zasłon ???

Pamiętałam Twoją uwagę, że przy obrazie on nie za bardzo i powędrował na ścianę obok :) To z kolei wymusiło brak zasłon na tej części ściany ;) Zasłony są, na obu ścianach zsunięte w kąt :)

orange6.jpg

orange7.jpg