Tomkowa 21.06.2015 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Proszę nie piszcie za wiele, bo utknę znowu w zaległościach, zamiast porobić obiecane pomysły dla forumek Tomkowa, śliczne zakupy Zobaczymy jakie będą w realu, bo odsyłania nie cierpię Obiecane pomysły? Coś tu wspominałaś o "pobałaganieniu" na mojej ścianie obrazkowej Kasiu pamiętasz co to była za tapeta do wyrównywania ścian? Chyba u Twoich Rodziców była zastosowana. Nie mogę znaleźć te big ben orzeszki uwielbiam Częstować się proszę, bo za chwilę nie będzie Jestem nałogowym orzeszkopożeraczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.06.2015 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Poszłam na Westwing w nadziei, że jeszcze jakieś hexa lusterka zostały i d... blada. Szkoda, bo bardzo piękne. Ja poproszę daktyle, najlepiej świeże. Mogę pochłonąć całą michę. Szkoda, że w PL są tylko suszone, ale też mogą być. A może ktoś ma konfiturę z daktyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.06.2015 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Tapeta – tzw gładź papierowa jest dostępna w jednej firmie w Inowrocławiu. Handlują na Allegro Jest tego kilka grubości, zależnie od stopnia nierówności ściany. Kładzie się bosko, nie ma purchli powietrznych i naprawdę wyrównuje pęknięcia, czy niewielkie zgrubienia. http://allegro.pl/papier-gladziowy-1400-10m-gladz-tapeta-i5046943986.htmlTeraz jest tylko jedna oferta i jeden rodzaj, ale zadzwoń do nich i się dogadaj jeśli chodzi o grubość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.06.2015 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Pesteczko, dziękuję!! Myślisz, że dałabym radę sama?? Najbardziej przerażają mnie kanty przy oknach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 21.06.2015 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Tomkowa jakie zakupy widzę, ze wygrzebałaś wszystko co było do wygrzebania fajne są tez orzeszki w miodzie Soltino big bena lubie w wersji czekoladowej, 100 razy lepsze niż syfiaste m&m i dużo tańsze w ogołe jestem mega uzależniona od słodkiego trochę ograniczyłam, bo nie jemy tłuszczów trans które są mega niezdrowe - czyli wszystkich tłuszczów utwardzonych, do tego oleju palmowego, który tez jest syfiasty - do tego wycinka lasów palmowych powoduje zagładę goryli. nie jadam też żelatyny i kilku innych rzeczy pochodzenia zwierzęcego, ale i tak potrafię wygrzebać masę słodyczy w sklepach zwłaszcza takich niepozornych marketowych lustra i gałeczki cudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.06.2015 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 A może ktoś ma konfiturę z daktyli Ja mam wszystkie kończyny lewe do przetworów, ale specjalnie dla Ciebie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.06.2015 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 big bena lubie w wersji czekoladowej, 100 razy lepsze niż syfiaste m&m i dużo tańsze w ogołe jestem mega uzależniona od słodkiego Witaj w klubie No i to przez Ciebie rzuciłam się na ten regał kaufladowy jak sroka na klejnoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.06.2015 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Mniam Z tą tapetą na pewno dasz radę sama. Ona sie kładzie łatwiej niż tapety ozdobne. Jest lekko uciągliwa przy tym. Możesz wiąć grubszą, ale wtedy kup klej jak do winylowej. Ja daję radę, to Ty nie dasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 21.06.2015 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Dzięki Tomkowa, mąż mówi że już wie o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.06.2015 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Mniam Z tą tapetą na pewno dasz radę sama. Ona sie kładzie łatwiej niż tapety ozdobne. Jest lekko uciągliwa przy tym. Możesz wiąć grubszą, ale wtedy kup klej jak do winylowej. Ja daję radę, to Ty nie dasz A jak się układa na łączeniach? W tej chwili mam na tych ścianach tapety i patrzeć na nie nie mogę. Marzę o jednolitej powierzchni, bez żadnych śladów łączeń Muszę do tej firmy zadzwonić. Sprzedają też kleje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.06.2015 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Kolejna prośba Wiecie może, gdzie można kupić ładne, porządne i w dobrej cenie pokrowce na fotele/sofy? Znam tylko te z BonPrix, ale tam pokrowiec na fotel to ok 180 zł. Mam stary, skórzany fotel, który pewnie trudno mi będzie sprzedać, a szkoda mi go wyrzucić. Ma też ślady po radosnych harcach szczeniaków Pomyślałam o pokrowcu, bo wymiana tapicerki jest raczej nieopłacalna. Sama tego nie zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 21.06.2015 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 a może jakaś sprytna krawcowa dałaby radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.06.2015 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Juskra, krawcowa też pewnie sporo sobie policzy. Chodzi mi o takie pokrowce bardzo rozciągliwe, które dokładnie przylegają do mebla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 21.06.2015 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 to nie pomogę bo przychodzą mi na myśl, tylko czarne połyskliwe geterki z lajkry kiedyś byłam młoda... i takie były hitem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 21.06.2015 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Pokaż mebel może coś poradzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.06.2015 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 to nie pomogę bo przychodzą mi na myśl, tylko czarne połyskliwe geterki z lajkry kiedyś byłam młoda... i takie były hitem :rotfl: A mi o takie rozciągliwe gacie na fotel chodzi Ale czy to ładne?? Mam coraz większe wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.06.2015 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Gacie frotte piękne, bierz :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.06.2015 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Pokaż mebel może coś poradzimy Tak ten staruszek wygląda Gacie frotte piękne, bierz :rotfl: Hej, Venus Za 180 zł to powinny być chociaż wykończone koronką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.06.2015 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Chociaż? moja droga za tę cenę oczekiwałabym co najmniej pereł i cyrkoni :rotfl: P.S. Tapicerowanie uszaka miałam wycenione na 350 zł...jak dobrze pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.06.2015 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 P.S. Tapicerowanie uszaka miałam wycenione na 350 zł...jak dobrze pamiętam. Do udźwignięcia Będę wdzięczna za namiary, bo szkoda dziadunia wyrzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts