pestka56 13.11.2015 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 U Mani wkleiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.11.2015 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 U Mani wkleiła No super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.11.2015 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.11.2015 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Niniejszym donoszę, że Carefour w Arkadii opływa w dekoracje świąteczne. Za daleko tam mam Pestka, co Ty ściemniasz?? Gdzie te zakupy rossmanowe?? U Mani wkleiła No super Ej, Pusia, a skąd Ty wiesz o rossmanowych zakupach? U mnie Pestka nie wspominała No dobrze, przeklejam Na prośbę Iwonki tam na szybko wrzuciłam Najbardziej zbliżona do struktury amerykańskiego mesh jest ta szeroka srebrna. Jest odpowiednio sztywna, by uformować jakiś kształt. Udało mi się ich kupić tylko 2 sztuki. Te węższe ze srebrnym wzorem są ładne, ale bardzo cienkie i wiotkie. Może coś się uda z tego zrobić Kupiłam też malutkie szklane bombki, sople szklane oraz kilka wstążek Chyba dodatkowo znów poproszę znajomą kwiaciarkę o zakup siatki florystycznej na giełdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.11.2015 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Od 30 listopada w Biedronce m.in. taka satynowa pościel: Będę polować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.11.2015 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Ej, Pusia, a skąd Ty wiesz o rossmanowych zakupach? U mnie Pestka nie wspominała Pestka uprzejmie doniosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 13.11.2015 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Piękna pościel, mi w oko wpadły dwie szare z tej kolekcji. Może uda się coś upolować I super łóżko do reklamy tej pościeli. Może ktoś wie przypadkiem co to za model;)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.11.2015 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 No, i wyszłam na donosicielkę W Rossmanie trzeba pytać jak coś się kończy na półce. U nas często mają spory zapas na zapleczu. Kupiłam trochę w Arkadii, a teraz jeszcze zamawiam szklane przezroczyste bombki 8 i 10 cm średnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.11.2015 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Sopelki były w rossmanie???? muszę jutro podjechać i zobaczyć co tam mają. 3/4 sopelków mi się kiedyś wytłukło a takie cudne miałam dajcie linka do biedry. bo nie mogę namierzyć pościeli. Były jakieś klasyczne/romantycze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 13.11.2015 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Emilia też nie mogłam wypatrzec na str biedronki i tu wygoglowalam http://www.papilot.pl/trendy/32275/Projektanci-BOHOBOCO-zaprojektowali-posciel-dla-Biedronki-Kupicie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.11.2015 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Piękna pościel, mi w oko wpadły dwie szare z tej kolekcji. Może uda się coś upolować I super łóżko do reklamy tej pościeli. Może ktoś wie przypadkiem co to za model;)? Stolik Hay "Don't leave me" i fotel metalowy raczej też Hay. A łóżko nie wiem Ale coś w tych rejonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.11.2015 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 dzięki!!! Wypatrzylam różowo szarą za to na stronie Biedry wypatrzyłam bawełniane kulki. Dobre one w końcu były czy dziadowskie???? może Julce bym kupiła do pokoju beda też ledowe świateczne różne swiatełka - śniezynki, gwiazdki itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 13.11.2015 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 U mnie piękne świąteczne dekoracje są w Piotrze i Pawle, co prawda ceny też niezłe, ale piękne rzeczy mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 13.11.2015 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 A kulek z Biedronki raczej nie dotykać, moja Mała dotknęła i jedna odpadła, co prawda przykleiłam, ale akurat ta nie świeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.11.2015 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 No, i wyszłam na donosicielkę W Rossmanie trzeba pytać jak coś się kończy na półce. U nas często mają spory zapas na zapleczu. Kupiłam trochę w Arkadii, a teraz jeszcze zamawiam szklane przezroczyste bombki 8 i 10 cm średnicy No wyszłaś, wyszłaś Chyba też się skuszę na te szklane bombki, o których też gdzieś donosiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.11.2015 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 za to na stronie Biedry wypatrzyłam bawełniane kulki. Dobre one w końcu były czy dziadowskie???? może Julce bym kupiła do pokoju beda też ledowe świateczne różne swiatełka - śniezynki, gwiazdki itp A kulek z Biedronki raczej nie dotykać, moja Mała dotknęła i jedna odpadła, co prawda przykleiłam, ale akurat ta nie świeci. A moje trzymają się super. Wieszałam, rozkładałam, teraz są w wielkim szklanym wazonie i nic im nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 13.11.2015 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Moje też super. Jedne spadły dwa razy ze ściany zanim kupiłam porządny haczyk i wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 14.11.2015 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 No, i wyszłam na donosicielkę Ale w tym przypadku to zaleta przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 14.11.2015 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 No, i wyszłam na donosicielkę Ale w tym przypadku to zaleta przecież Dokładnie tak :hug:Pesteczko! Donoś, donoś nam jak najwięcej! Ja dziś biorę się za łatanie dziury w ścianie Trzymajcie kciuki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.11.2015 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 (edytowane) OK , tylko niech mi nikt nie próbuje zgłaszać do moderatora, żeby coś w tym gużście dopisali pod nickiem A czym łatasz? Masz Śmiga? Kulki świetlne mają w sporym wyborze w składówkach na Bonami, ale cena oczywiście nie jest biedronkowa. Edytowane 14 Listopada 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts