Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak oglądać wyłączoną telewizję :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Niniejszym donoszę, że Carefour w Arkadii opływa w dekoracje świąteczne.

Za daleko tam mam :p

Pestka, co Ty ściemniasz??

Gdzie te zakupy rossmanowe?? :mad:

U Mani wkleiła :)

No super :rotfl:

Ej, Pusia, a skąd Ty wiesz o rossmanowych zakupach? U mnie Pestka nie wspominała :p

No dobrze, przeklejam :rolleyes: Na prośbę Iwonki tam na szybko wrzuciłam ;)

Najbardziej zbliżona do struktury amerykańskiego mesh jest ta szeroka srebrna. Jest odpowiednio sztywna, by uformować jakiś kształt. Udało mi się ich kupić tylko 2 sztuki. Te węższe ze srebrnym wzorem są ładne, ale bardzo cienkie i wiotkie. Może coś się uda z tego zrobić ;) Kupiłam też malutkie szklane bombki, sople szklane oraz kilka wstążek ;)

P1140066.jpg

P1140071.jpg

Chyba dodatkowo znów poproszę znajomą kwiaciarkę o zakup siatki florystycznej na giełdzie ;)

No, i wyszłam na donosicielkę :sick:

W Rossmanie trzeba pytać jak coś się kończy na półce. U nas często mają spory zapas na zapleczu.

Kupiłam trochę w Arkadii, a teraz jeszcze zamawiam szklane przezroczyste bombki 8 i 10 cm średnicy :)

No, i wyszłam na donosicielkę :sick:

W Rossmanie trzeba pytać jak coś się kończy na półce. U nas często mają spory zapas na zapleczu.

Kupiłam trochę w Arkadii, a teraz jeszcze zamawiam szklane przezroczyste bombki 8 i 10 cm średnicy :)

No wyszłaś, wyszłaś :lol2: Chyba też się skuszę na te szklane bombki, o których też gdzieś donosiłaś :lol2:

za to na stronie Biedry wypatrzyłam bawełniane kulki. Dobre one w końcu były czy dziadowskie???? może Julce bym kupiła do pokoju :) beda też ledowe świateczne różne swiatełka - śniezynki, gwiazdki itp :)

A kulek z Biedronki raczej nie dotykać, moja Mała dotknęła i jedna odpadła, co prawda przykleiłam, ale akurat ta nie świeci.

A moje trzymają się super. Wieszałam, rozkładałam, teraz są w wielkim szklanym wazonie i nic im nie jest :)

OK :hug: , tylko niech mi nikt nie próbuje zgłaszać do moderatora, żeby coś w tym gużście dopisali pod nickiem :no:

A czym łatasz? Masz Śmiga?

Kulki świetlne mają w sporym wyborze w składówkach na Bonami, ale cena oczywiście nie jest biedronkowa.

Edytowane przez pestka56