mmikka 14.11.2015 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Dziewczyny, a te bombki w ros, to są szklane przeźroczyste czy mają kolor? W dawnym moim PiP zawsze były piękne ozdoby świąteczne. Tak jak w AD. Tutaj, to chociaż na przeceny trafiałam, w PiP nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 14.11.2015 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Śmig najlepszy? Mam masę szpachlową Den Braven Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 14.11.2015 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Dziewczyny, a te bombki w ros, to są szklane przeźroczyste czy mają kolor? Srebrne są, takie jak na mojej fotce Ale bezbarwne też chyba były, ale mi się nie udało kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 14.11.2015 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Muszę kupić bezbarwne, mam odzyskaną z bluzki koronkę, to może uda mi się coś zdziałać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 14.11.2015 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Muszę kupić bezbarwne, mam odzyskaną z bluzki koronkę, to może uda mi się coś zdziałać. To podam adres sklepu, który polecała Pestka. Chodzi o przezroczyste bombki, TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.11.2015 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Ja wszystkie te masy nazywam „Śmig”, bo to był pierwszy, który kupiliśmy. Tego Bravena nie znam, ale pewnie taki sam jak inne. Ja przynajmniej poza ceną różnicy w tych, które w naszej budowlanej Mrówce się przewijają, nie widzę. Ostatnio kupiliśmy Ceresit.Fajne są, bo dość długo - w przeciwieństwie do gipsu – zachowują plastyczność, a nie spływają ze ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 14.11.2015 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Dziura załatana na miarę moich umiejętności, czyli pozostawia wiele do życzenia Do tego nie mogę znaleźć słoiczka z resztką farby. Skoro nie ma, to najprawdopodobniej wyrzuciłam, więc do najbliższego malowania będzie biała plama na szarym tle Mało ją widać w sztucznym świetle, zobaczymy, jak jutro rano Bo na plamie wisi lustrzana ramka Casting na zawartość trwa, więc póki co są wzorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 14.11.2015 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Dziękuję za adres Śliczna jest ta lustrzana rama. Niedawno masą Rapid gładziliśmy ściany, kurczę, ze 3 wiadra poszło na ściany, a po tarciu ze 2 wiadra pyłu do śmieci Niestety zamaskowanie puszki po gniazdku nam nie wyszło, mamy wklęsłe kółeczko tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.11.2015 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Niniejszym DONOSZĘ, że różne tkaninki, wstążeczki i inne duperele świąteczne znajdują się TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 15.11.2015 00:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Dziękuję za adres Śliczna jest ta lustrzana rama. Niedawno masą Rapid gładziliśmy ściany, kurczę, ze 3 wiadra poszło na ściany, a po tarciu ze 2 wiadra pyłu do śmieci Niestety zamaskowanie puszki po gniazdku nam nie wyszło, mamy wklęsłe kółeczko tam. Ramką lustrzaną jestem niezmiennie zachwycona Gdy zapalam światło w kuchni pięknie się w niej odbija oranż mebli, więc i tu mam element tego koloru Podczas ubiegłorocznego remontu naprawiane były wszystkie ściany parteru i klatki schodowej. Wszystko niestety mam wyłożone płytą g-k, więc wyobraź sobie, co się działo Do tego wszędzie położona gładź. Wyobrażasz sobie te kilogramy pyłu? Panowie mieli ogroooomny "okurzacz", ale i tak pył dotarł dosłownie wszędzie. My, naturalnie, mieszkaliśmy wtedy w domu.. Po tym ogromnym wysiłku w doprowadzeniu ścian do porządku dobrze rozumiem, że każdy mój pomysł powieszenia czegokolwiek, co wiąże się z naruszeniem ściany, spotyka się z załamywaniem rąk i rozpaczą Najtrudniejsza jest wspólna decyzja pod tytułem "wiercimy" Poza tą dziurą na tyle komina, żadnego wkręconego kołka nie żałujemy Niniejszym DONOSZĘ, że różne tkaninki, wstążeczki i inne duperele świąteczne znajdują się TU Pestko, dziękuję Próbowałam tam znaleźć kompozycje biało-czarne i natknęłam się na regulamin Przy sporach, których zawsze się boję przy zakupach internetowych, obowiązują przepisy czeskie. Więc na oglądaniu raczej poprzestanę, a asortyment mają ogromny Poszukując elementów biało-czarnych natknęłam się na TEN sklep. Znalazłam kropki, kratkę, paski i zygzak, czyli to, czego potrzebuję Też sporo tego wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 15.11.2015 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Tomkowa, ramka lustrzana PIĘKNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 15.11.2015 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Tomkowa rozumiem że Ty sama tą ramę poczyniłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 15.11.2015 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Tomkowa, ramka lustrzana PIĘKNA Dziękuję mamik Tomkowa rozumiem że Ty sama tą ramę poczyniłaś? Wanilka, przeceniasz moje możliwości Ale, owszem, byłam u szklarza, żeby zapytać o cenę wykonania ramek lustrzanych. Chciałam do tego wykorzystać ramki drewniane, na które naklejone by zostało lustro. Nie pytaj, ile mi szklarz zaśpiewał za ramę z kawałków lustra fazowanego. Bez fazowania nie ma żadnego efektu. Jeszcze fajniej jest, jak lustro jest wklejone pod kątem, ale szklarz się nie chciał w to bawić. Szukałam więc intensywnie ramy gotowej. I znalazłam świetny sklep. Ma nieprzebrane ilości dekoracji do domu, łącznie z biało-czarnymi szklanymi bombkami, których też poszukiwałam A ramek do zdjęć całe multum, zajrzyjcie TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 15.11.2015 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Wanilka, przeceniasz moje możliwości Ale, owszem, byłam u szklarza, żeby zapytać o cenę wykonania ramek lustrzanych. Chciałam do tego wykorzystać ramki drewniane, na które naklejone by zostało lustro. Nie pytaj, ile mi szklarz zaśpiewał za ramę z kawałków lustra fazowanego. Bez fazowania nie ma żadnego efektu. Jeszcze fajniej jest, jak lustro jest wklejone pod kątem, ale szklarz się nie chciał w to bawić. Szukałam więc intensywnie ramy gotowej. I znalazłam świetny sklep. Ma nieprzebrane ilości dekoracji do domu, łącznie z biało-czarnymi szklanymi bombkami, których też poszukiwałam A ramek do zdjęć całe multum, zajrzyjcie TUTAJ Aniu bardzo podobną ramkę widzialm przelotem w Auchan ... cena 99 zł wiec można zajrzeć też w takie miejsca czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 15.11.2015 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Ramką lustrzaną jestem niezmiennie zachwycona Gdy zapalam światło w kuchni pięknie się w niej odbija oranż mebli, więc i tu mam element tego koloru bo zaiste piękna jest!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 15.11.2015 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Aniu bardzo podobną ramkę widzialm przelotem w Auchan ... cena 99 zł wiec można zajrzeć też w takie miejsca czasem Oj, ale ja w tym sklepie to zasadniczo wcale nie bywam Będziesz tam znów przelotem? Cykniesz fotkę? bo zaiste piękna jest!! Ach, cieszę się, że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 15.11.2015 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Oj, ale ja w tym sklepie to zasadniczo wcale nie bywam Będziesz tam znów przelotem? Cykniesz fotkę? Może być trudno bo byłam w Częstochowie Może będę jakoś u nas to zobaczę czy mają, wymiar sie zgadza z tymi ze strony bo zapamiętałam tylko tyle bo byłam popędzana " szybciej, szybciej" i nie mialam jak foto zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 15.11.2015 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Z tymi sklepami, to czasem na cudo można trafić. W Auchan kiedyś kupiłam wielką marmurową deskę, piękna czerń, może 40x40 za ok. 50zł.Ucho od koszyka noszonego się wyginało, taka ciężka była. A Tesco w Wigilię wyprzedawali za grosze przepiękne szklane bombki. Dzisiaj trafiłam na szklankowo szklane bombki. W środku jest drucik z koralikami, wyjmę i okleję tą koronką. Teraz pytanie- jakim klejem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 15.11.2015 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 mmikka, pierwszy do głowy przyszedł mi wikol, bo wysycha na przezroczysto Robiłaś już oklejanie szklanych bombek koronką? Trzeba malować klejem materiał i delikatnie na bombkę Niestety bardzo łatwo ubrudzić szkło, ale pewnie masz wprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 15.11.2015 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Nieeeeeeee, nigdy nie robiłam. Rok temu oglądałam na blogach te piękne bombki. Jak byłam u siostry, to właśnie wyrzucała do śmieci bluzkę z koronkowym przodem, wycięłam koronkę i czekałam na pojawienie się bombek w sklepach. Więcej nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts