Mmelisa 17.11.2015 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Dzien dobry. Piekne bombki, reeetyy, gdybym takie miala i koronki i klej, to tez bym sprobowala Kiedys mialo sie talent techniczno-plastyczny wiec kto wie, co by z tego wyszlo Poki co, to mam malo ostatnio czasu na fm, wiec tym bardziej na zabawy reczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.11.2015 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Tomkowa kolejny raz padam na twarz.Raz, że piękne, dwa że ja się kompletnie do takich rzeczy nie nadaję. Może i talent jakowyś bym w sobie jeszcze wygrzebała, ale cierpliwości to już nie.Gdybym zrobiła kiedyś coś bardzo złego, to powinni mnie skazać nie na 20 lat ciężkich robót w kamieniołomach, tylko właśnie na takie precyzyjne prace, do jakiegoś zegarmistrza może?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.11.2015 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 .... tylko właśnie na takie precyzyjne prace, do jakiegoś zegarmistrza może?? zeby sprezynki strzelaly i ludzie reklamacje robili? ojjj nie wiem nie wiem, czy to dobry pomysl.. edit...wlasnie w tle w tv leciala reklama zegarkow elixa..co za traf z tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.11.2015 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 17.11.2015 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Wiecie co, Wy będziecie miały na choince piękne bąbki a ja pewnie pierniki i łańcuchy z papieru I tak pewnie przez najbliższe 10 lat Chyba że będę stawiać dwie choinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 17.11.2015 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Aniu, jak tu za Tobą nadążyć, jeszcze nie zdążyłam koralików na gwiazdki zorganizować, a tu już koronki trzeba wycinać :rotfl:. Wani, u nas od 2 lat dwie choinki, a w tym roku to może i 3, bo 2 płcie, którym coraz trudniej się zgodzić A tak to też w poprzednich latach były pierniczki, ozdoby z masy solnej, ozdoby szyte własnoręcznie, a teraz wszyscy zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.11.2015 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 ... pierniki... ... pierniczki... Wszyscy pieką pierniczki - to może uprzejmie się doproszę o przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 17.11.2015 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Aniu najpierw mąż kazał mi wybrać przycisk, a on potem do tego dobierze stelaż itp. Waniliana, wszytsko już mam wybrane do łazienki, i nie zajęło mit o wiele czasu, a z tym przyciskiem się męczę, te co mi się podobają są strasznie drogie:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.11.2015 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 z tym przyciskiem się męczę, te co mi się podobają są strasznie drogie:/ Rozumiem Twoje męki, bo niedawno jak zobaczyłam ile kosztuje mój przycisk czarne szkło, to mało na zawał nie zeszłam, ale kupiłam i nie żałuję bo wygląda bosko. Gdybym wstawiła jakąś taniochę to bym teraz miała żal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 17.11.2015 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Aniu, kiedyś w pepco kupiłaś zegarek stojący, chyba do sypialni, choć nie mogę go znaleźć, możesz pokazać jeszcze raz?Też chce kupić i zastanawiam się czy to ten sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 17.11.2015 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Tomkowa cudne bombki masz rękę do takich prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 17.11.2015 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 (edytowane) Wszyscy pieką pierniczki - to może uprzejmie się doproszę o przepis od lat piekę te. http://wkuchniaganiok.blogspot.com/2010/08/chyba-powinnam-zaczac-od-piernikow.html u mnie są 2 choinki - Julka u siebie w pokoju ma swoją, do mojej się nie wtrąca a pierniczki wiszą na takiej drucianej małej choince , Edytowane 17 Listopada 2015 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 17.11.2015 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 U mnie do "jedzenia" od lat te http://www.mojewypieki.com/przepis/pierniczki-jak-alpejskie zawsze nadziewane. a do dekoracji nie pamiętam z którego przepisu, ale też na pewno z tej strony na zrobienie ładnych zdjęć zawsze czasu brak Samo dekorowanie świetna zabawa tylko pracochłonna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 17.11.2015 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 u mnie wszystkie pierniczki są do jedzenia zaraz po świętach Julka pochłania piernikową budowle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 17.11.2015 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 i najlepszy ubaw dla dzieciaków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 17.11.2015 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 u nas też wszystkie pierniki kończą tak samo tylko te dekoracyjne są najdłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 17.11.2015 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 (edytowane) Witam się ! mogę przepis zapożyczyć? Dziewczyny te kulki w Biedrze to już były?? Edytowane 17 Listopada 2015 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 17.11.2015 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 kulki będą pod koniec miesiąca chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.11.2015 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Dzięki za przepisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.11.2015 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Dzien dobry. Piekne bombki, reeetyy, gdybym takie miala i koronki i klej, to tez bym sprobowala Kiedys mialo sie talent techniczno-plastyczny wiec kto wie, co by z tego wyszlo Poki co, to mam malo ostatnio czasu na fm, wiec tym bardziej na zabawy reczne... Hej Mmeliska! Szkoda, że masz mało czasu na fm, a zwłaszcza na te zabawy Tomkowa kolejny raz padam na twarz. Raz, że piękne, dwa że ja się kompletnie do takich rzeczy nie nadaję. Może i talent jakowyś bym w sobie jeszcze wygrzebała, ale cierpliwości to już nie. Gdybym zrobiła kiedyś coś bardzo złego, to powinni mnie skazać nie na 20 lat ciężkich robót w kamieniołomach, tylko właśnie na takie precyzyjne prace, do jakiegoś zegarmistrza może?? Pusiu, jak byś zrobiła coś bardzo złego, to wezmę Cię do siebie na odbycia kary Oj, żałowałabyś, że to jednak nie kamieniołomy Wiecie co, Wy będziecie miały na choince piękne bąbki a ja pewnie pierniki i łańcuchy z papieru I tak pewnie przez najbliższe 10 lat Chyba że będę stawiać dwie choinki Z wielkim sentymentem wspominam nasze choinki obwieszone piernikami i ozdobami wykonanymi przez dzieci.. Weź je teraz zagoń do strojenia choinki Dziecięcy wkład w święta jest najpiękniejszy, a drzewka przystrojone dziecięcymi ozdobami uważam za najśliczniejsze Aniu, jak tu za Tobą nadążyć, jeszcze nie zdążyłam koralików na gwiazdki zorganizować, a tu już koronki trzeba wycinać :rotfl:. Zaraz się biorę za malowanie bombek w szachownice Szykuj farby!! Aniu najpierw mąż kazał mi wybrać przycisk, a on potem do tego dobierze stelaż itp. Hmm.. skoro Mąż taki hojny, to szalej Stelaże, do których jest duży wybór przycisków są oczywiście droższe od tych z mniejszym asortymentem przyciskowym. Nie mówiąc o cenach samych przycisków. Ten sigma 20 jest naprawdę przyzwoity i ładny, choć i tak uważałam, że jest drogi, a wydawanie 7 stów na przycisk to dla mnie spore przegięcie Tomkowa cudne bombki masz rękę do takich prac Dziękuję slonko od lat piekę te. http://wkuchniaganiok.blogspot.com/2010/08/chyba-powinnam-zaczac-od-piernikow.html u mnie są 2 choinki - Julka u siebie w pokoju ma swoją, do mojej się nie wtrąca a pierniczki wiszą na takiej drucianej małej choince , Dzięki za przepis, choć nie wiem, czy się zmobilizuję Jako ciekawostkę powiem, że mam jeszcze pierniki pieczone na choinkę 10 lat temu W świetnym stanie I zawsze była u nas jedna choinka, po której co roku było widać, że dzieci rosną U mnie do "jedzenia" od lat te http://www.mojewypieki.com/przepis/pierniczki-jak-alpejskie zawsze nadziewane. a do dekoracji nie pamiętam z którego przepisu, ale też na pewno z tej strony [ATTACH=CONFIG]337851[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]337852[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]337853[/ATTACH] na zrobienie ładnych zdjęć zawsze czasu brak Samo dekorowanie świetna zabawa tylko pracochłonna O, fajnie, kolejny przepis Te pierniki to Twoje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts