Emila3000 17.11.2015 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 jak przyjdziesz mi ją umyć to porobię fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.11.2015 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 jak przyjdziesz mi ją umyć to porobię fotki To ja już dzwonię po sprzątanie na telefon http://emotikona.pl/emotikony/pic/telefon.gif Spodziewaj się gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 17.11.2015 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 jutro się może za nią zabiorę. Ostatnio dużo się w niej działo - najpier zapchałam cudnie kibel kocim żwirkiem - poł dnia spreżynowaliśmy - ostanio zauważyłam ze jeszcze są po tym ślady gdzie nie gdzie a wczoraj myłam kwiatki z Julki pokoju, liście są wszędzie. Nigdy nie jest mi po drodze do łazienk żeby ja umyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 17.11.2015 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 jesssu jak uprasować firanki woalowe. Kupiłam w ikei w sobotę. Nie idzie żelazkiem nic a nic :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 17.11.2015 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Zaraz się biorę za malowanie bombek w szachownice Szykuj farby!! hahahha dzięki za ostrzeżenie jest szansa, że zdążę przed Wielkanocą tymczasem .... do Twoich się nie umywają, ale za to tak szybko mi poszło (jedna wizyta w rossmanie ) O, fajnie, kolejny przepis Te pierniki to Twoje?? moje, moje nie widać jakie nieudolne:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 17.11.2015 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Swoją firankę wiruję na 400 i dopiero prasuję. Tak samo robiłam z zasłonami Lenda z Ikea, tylko do płukania lałam dużo zmiękczacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 17.11.2015 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 może je uprać i mokre powiesić???? wyprostują się??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 17.11.2015 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Emi, prasuj, bez prasowania, to takie trochę brzydkie są Śliczne bombki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 17.11.2015 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Swoją firankę wiruję na 400 i dopiero prasuję. Tak samo robiłam z zasłonami Lenda z Ikea, tylko do płukania lałam dużo zmiękczacza. no właśnie muszę spróbować tak no to poczekam z firankami, bo jeszcze karniszy w sypialni nam brakuję, muszę męża zagonić do wiercenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 17.11.2015 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Emi, prasuj, bez prasowania, to takie trochę brzydkie są Śliczne bombki no chciałam prasować ale zagniecenia ani drgną :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.11.2015 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Idealny do pierniczków Emi, ale Ty masz wielką kuchnię ooooo ja jaka wielka ciasto na piernik potwierdzam rewelka i wystrczy jak teraz zrobicie - testowane bo co roku zapominam...jak i teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.11.2015 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 tymczasem .... [ATTACH=CONFIG]337886[/ATTACH] do Twoich się nie umywają, ale za to tak szybko mi poszło (jedna wizyta w rossmanie ) moje, moje nie widać jakie nieudolne:rotfl: Pierniczki wyglądają idealnie!! A bombki bardzo ładne Wiesz, że zrobienie samodzielnie trwa równie krótko? Wycinasz koronkę, smarujesz klejem, bach na bombkę i gotowe Brokat szykuję na te szachownicowe. Tylko się zastanawiam, jak doprowadzę do ładu obrokatowaną okolicę jesssu jak uprasować firanki woalowe. Kupiłam w ikei w sobotę. Nie idzie żelazkiem nic a nic :mad: Moja Droga, woal jest dla masochistek To, co uprasujesz, przy prasowaniu kolejnego kawałka się gniecie, więc znowu prasujesz i znowu się gniecie.. Możesz spróbować wyprać w programie dla delikatnych na minimalnym wirowaniu (najlepiej wcale, ale będzie ciekła woda) i powiesić mokre, ale efekt może nie być zadowalający Masz żelazko z parownicą? Ja, jak miałam firanki woalowe (nigdy więcej!!) to stawiałam deskę przy łóżku w sypialni i to, co uprasowałam rozkładałam delikatnie na łóżku, żeby się nie gniotło. I tak się gniotło, więc klęłam na czym świat stoi. Ale fakt, że po kilku godzinach spędzonych na prasowaniu, widok okien pozwala zapomnieć o przebytych mękach. Są piękne, ale nie na moje nerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 17.11.2015 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 spoko mam tylko 30 firanek do uprasowania nie wiem czy para działa u mnie w żelazku przy niskiej temperaturze :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.11.2015 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 spoko mam tylko 30 firanek do uprasowania nie wiem czy para działa u mnie w żelazku przy niskiej temperaturze :/ Wspieramy Cię A może masz właśnie ustawioną za niską temperaturę żelazka? Ja prasowałam swoje na granicy takiej, żeby nie przypalić. Pytałam o parownicę, bo ze stacją parową i mocnym wyrzutem pary mogłabyś tą parą spróbować uprasować firanki w pionie, powieszone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 17.11.2015 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 no prasowałam na 1 kropce. zmocze te firanki, moze te fabryczne zagniecenia trochę puszczą. Nie mam stacji parowej, trzeba zakupić mam zwykle żelazko, takie troszkę lepsiejsze, pokombinuję później. Jakie masz teraz firanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.11.2015 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Jakie masz teraz firanki? Wersja najskromniejsza i najpraktyczniejsza, czyli firanki Lill Zagniecenia z opakowania prasuję parą, właśnie. Kupiłam po kilka kompletów na 4 okna, bo myślałam, że będą jednorazowe, ale powieszone mokre i odpowiednio naciągane (bo w praniu się kurczą) wyglądają w miarę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 17.11.2015 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Emila jak tyle co kupione to ja bym je wyprała przed powieszeniem, choćby ze względu na zapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 17.11.2015 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 firanki lill mam kupione lezą w szafie, jak się wnerwię to je powieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.11.2015 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Całe życie wieszałam mokre, tylko odwirowane i obcieknięte. Prostowały się bdb. A stację parową polecam. Ostatniocały smoking odparowałam z zagnieceń szafowych. Wyglądał jak prosto z pralni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 17.11.2015 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 takie woalowe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts