PusiaKssawery 18.11.2015 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Matko ile postów naklepały znowu Co Wy spać nie możecie?? Emilka piękna kuchnia - ogromna!!! Podłoga w niej też, oknami już kiedyś się zachwycałam. W ogóle to jest skandal, że nie posiadasz swojego dziennika i chyba trzeba coś z tym zrobić (jakiś przymus zastosować) Stację parową polecam. Dostałam w prezencie i jestem zachwycona - a nienawidzę prasować. O firanach się nie wypowiadam bo nie posiadam i nie zamierzam Ps. Jak znajdziecie czas to zapraszam do mnie bo mam dylemata.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.11.2015 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Woalowe fakt, że po kupieniu zagniecenia ciężko było rozprasować, ale potem po każdym praniu wieszałam mokre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 18.11.2015 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Woalowe fakt, że po kupieniu zagniecenia ciężko było rozprasować, ale potem po każdym praniu wieszałam mokre. Dzięki, uspokoiłaś mnie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 18.11.2015 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Matko ile postów naklepały znowu Co Wy spać nie możecie?? Emilka piękna kuchnia - ogromna!!! Podłoga w niej też, oknami już kiedyś się zachwycałam. W ogóle to jest skandal, że nie posiadasz swojego dziennika i chyba trzeba coś z tym zrobić (jakiś przymus zastosować) Stację parową polecam. Dostałam w prezencie i jestem zachwycona - a nienawidzę prasować. O firanach się nie wypowiadam bo nie posiadam i nie zamierzam Ps. Jak znajdziecie czas to zapraszam do mnie bo mam dylemata.... Dzięki Pusiu z dziennikiem się zbieram i podchodzę jak pies do jeża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 18.11.2015 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 z dziennikiem się zbieram i podchodzę jak pies do jeża... Może zwykłego kopa w d... potrzebujesz, żeby przestać się jeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.11.2015 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Może zwykłego kopa w d... potrzebujesz, żeby przestać się jeżyć :rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.11.2015 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Żeby się tylko o tego jeża nie pokłuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 18.11.2015 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Żeby się tylko o tego jeża nie pokłuć Uderz w stół ... Następna bezdziennikowa Chyba trzeba zrobić z Wami porządek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.11.2015 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Eh, wiesz ile musiałabym hurtowo postów natrzaskać ??? Jak pomyślę, to drgawek dostaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 18.11.2015 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Eh, wiesz ile musiałabym hurtowo postów natrzaskać ??? Jak pomyślę, to drgawek dostaję Wiesz, to dla dobra ludzkości - szukasz czegoś - to u Pestki było - idziesz i masz, a tak dupa - Pestka pałęta się wszędzie i zgadnij gdzie co napisała To samo Emilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 18.11.2015 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 To ćwiczy Waszą pamieć i koncentracje. I mobilizuję do odwiedzania wszystkich wątków na forum Nie mogę Was tego pozbawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 18.11.2015 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 To ćwiczy Waszą pamieć i koncentracje. I mobilizuję do odwiedzania wszystkich wątków na forum Nie mogę Was tego pozbawić :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matkaleena 18.11.2015 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Dołączam się do kulania ze śmiechu i do apelu o dzienniki Pestki i Emilii !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 18.11.2015 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 i do apelu o dzienniki Pestki i Emilii !! Napiszmy petycję, że żądamy itp. Kto podpisuje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.11.2015 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 z dziennikiem się zbieram i podchodzę jak pies do jeża... Uderz w stół ... Następna bezdziennikowa Chyba trzeba zrobić z Wami porządek Napiszmy petycję, że żądamy itp. Kto podpisuje??? No ja!! Pamiętam, że Pestka już nie raz złożyła obietnicę założenia własnego wątku Ale jeżeli będzie dojrzewać do takiej decyzji tyle, co ja, to jeszcze trochę poczekamy W każdym razie, Pestko, widzisz, że społeczeństwo czeka To ćwiczy Waszą pamieć i koncentracje. I mobilizuję do odwiedzania wszystkich wątków na forum Nie mogę Was tego pozbawić Dla mnie fm to najlepsza gra Memory, gdzieś widziałam, gdzieś czytałam, tylko gdzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 18.11.2015 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Dla mnie fm to najlepsza gra Memory, gdzieś widziałam, gdzieś czytałam, tylko gdzie?? No przecież dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.11.2015 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Wiesz, to dla dobra ludzkości - szukasz czegoś - to u Pestki było - idziesz i masz, a tak dupa - Pestka pałęta się wszędzie i zgadnij gdzie co napisała To samo Emilka Nie przyjmuję tego argumentu Po pierwsze nie pałętam się wszędzie, tylko po kilku wątkach Po drugie i tak u siebie pewnie bym wielu rzeczy nie pisała, tylko nadal w cudzych wątkach, bo ja reaguję donosicielsko na to co piszecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 19.11.2015 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Po drugie i tak u siebie pewnie bym wielu rzeczy nie pisała, tylko nadal w cudzych wątkach, bo ja reaguję donosicielsko na to co piszecie :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 19.11.2015 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 :lol2: Faktycznie pozostaje tylko się uśmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 19.11.2015 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Hahaha dobre z tym memory, tylko z wiekiem pamięć coraz gorsza i nieraz trzeba się nieźle nagimnastykować żeby coś odnaleźć Najlepsze jest to, że jak się coś czyta to niby nieistotne się ( w tym momencie) wydaje, za parę dni, tygodni nabiera znaczenia i weź to znajdź wtedy:lol2: Do dziś szukam info o lampkach na biurko, gdzieś pestka pisała z jakim mechanizmem regulowania kupować i do dziś dziecko lampki na biurko nie ma Także podpisuję się pod petycją :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts