Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak oglądać wyłączoną telewizję :D

Recommended Posts

Matko ile postów naklepały znowu :eek:

Co Wy spać nie możecie??

Emilka piękna kuchnia - ogromna!!! Podłoga w niej też, oknami już kiedyś się zachwycałam.

W ogóle to jest skandal, że nie posiadasz swojego dziennika i chyba trzeba coś z tym zrobić (jakiś przymus zastosować) :mad:

Stację parową polecam. Dostałam w prezencie i jestem zachwycona - a nienawidzę prasować.

O firanach się nie wypowiadam bo nie posiadam i nie zamierzam :no:

Ps. Jak znajdziecie czas to zapraszam do mnie bo mam dylemata.... :rolleyes:

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Matko ile postów naklepały znowu :eek:

Co Wy spać nie możecie??

Emilka piękna kuchnia - ogromna!!! Podłoga w niej też, oknami już kiedyś się zachwycałam.

W ogóle to jest skandal, że nie posiadasz swojego dziennika i chyba trzeba coś z tym zrobić (jakiś przymus zastosować) :mad:

Stację parową polecam. Dostałam w prezencie i jestem zachwycona - a nienawidzę prasować.

O firanach się nie wypowiadam bo nie posiadam i nie zamierzam :no:

Ps. Jak znajdziecie czas to zapraszam do mnie bo mam dylemata.... :rolleyes:

Dzięki Pusiu :hug:

z dziennikiem się zbieram i podchodzę jak pies do jeża... :lol2:

z dziennikiem się zbieram i podchodzę jak pies do jeża... :lol2:

Uderz w stół ... :rotfl:

Następna bezdziennikowa :rotfl:

Chyba trzeba zrobić z Wami porządek :lol2:

Napiszmy petycję, że żądamy itp. :lol2:

Kto podpisuje???

No ja!! :lol2:

Pamiętam, że Pestka już nie raz złożyła obietnicę założenia własnego wątku :cool: Ale jeżeli będzie dojrzewać do takiej decyzji tyle, co ja, to jeszcze trochę poczekamy :lol2: W każdym razie, Pestko, widzisz, że społeczeństwo czeka :lol2:

To ćwiczy Waszą pamieć i koncentracje. I mobilizuję do odwiedzania wszystkich wątków na forum :rotfl: Nie mogę Was tego pozbawić :p

Dla mnie fm to najlepsza gra Memory, gdzieś widziałam, gdzieś czytałam, tylko gdzie?? :lol2:

Wiesz, to dla dobra ludzkości - szukasz czegoś - to u Pestki było - idziesz i masz, a tak dupa - Pestka pałęta się wszędzie i zgadnij gdzie co napisała :p

To samo Emilka :p

Nie przyjmuję tego argumentu :sick:

Po pierwsze nie pałętam się wszędzie, tylko po kilku wątkach :yes:

Po drugie i tak u siebie pewnie bym wielu rzeczy nie pisała, tylko nadal w cudzych wątkach, bo ja reaguję donosicielsko na to co piszecie :lol2:

Hahaha dobre z tym memory, tylko z wiekiem pamięć coraz gorsza :( i nieraz trzeba się nieźle nagimnastykować żeby coś odnaleźć :(

Najlepsze jest to, że jak się coś czyta to niby nieistotne się ( w tym momencie) wydaje, za parę dni, tygodni nabiera znaczenia i weź to znajdź wtedy:lol2:

Do dziś szukam info o lampkach na biurko, gdzieś pestka pisała z jakim mechanizmem regulowania kupować i do dziś dziecko lampki na biurko nie ma :lol2:

Także podpisuję się pod petycją :) :):)