Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak oglądać wyłączoną telewizję :D

Recommended Posts

Unikaj sprężynowych, Casual. Zawsze po jakimś czasie puszczają i lampy zaczynają opadać, zamiast trzymać ustawienie.

Zresztą teraz jest pełno lam, które działają na takie pokrętła-motylki, więc jest w czym wybierać.

TA np. zacznie dość szybko zmieniać ustawienie samoczynnie – ma sprężyny.

A TO jest wprawdzie kinkiet, ale ma właśnie motylki i będzie dobrze trzymał ustawienie. Są też takie biurkowe.

Wątek o lampach prowadzi Slonko :)

dziś na Westwing Lampa-biurowa-Finge-Red-kampania-barwna-barcelona

Edytowane przez pestka56

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kurde, aż mi głupio po takim czasie fotki wrzucać, jakby było na co czekać tyle miesięcy :rotfl:

moja łazienka jeszcze mocno nie skończona brakuję oświetlenia i dodatków. To łazienka na piętrze, które u nas ma charakter gospodarczo-rekreacyjny. Zrobiona po taniości, taki mój as w rękawie kiedy maż mi zarzuca, że mam drogi gust :rotfl:

P1090394.JPG P1090398.JPGP1090400.JPGP1090403.JPGP1090404.JPG

Dziękuję Pestko o to mi chodziło :hug: Zamówię te z ww tylko czarną choć nawet ta czerwona by super synkowi pasowała, jednak czarna bezpieczniejsza ;)

Dziewczyny czy lampę z bawełnianym kloszem da się jakoś zabezpieczyć, zaimpregnować żeby łatwo czyścić, kusi mnie ta http://www.westwing.pl/Lampa-wisz-ca-Lace-Bell-39-cm-993580.html?c=kampania-poznaj-styl-shabby, ale przypuszczam, że po czasie może kiepsko wyglądać :(

Emila przytulna łazienka, już masz zdjęcia na pierwszego posta :lol2:

Dziewczyny czy lampę z bawełnianym kloszem da się jakoś zabezpieczyć, zaimpregnować żeby łatwo czyścić, kusi mnie ta http://www.westwing.pl/Lampa-wisz-ca-Lace-Bell-39-cm-993580.html?c=kampania-poznaj-styl-shabby, ale przypuszczam, że po czasie może kiepsko wyglądać :(

Mam w sypialni lampę, klosz jest omotany białą nitką. Niestety widać, że już jest zakurzony, taki przyszarzały biały. Też nie mam pomysłu jak wyczyścić. Chodziło mi po głowie sprężone powietrze, albo za jakiś czas nitki wymienić na białą wstążkę z organzy.

Emi, gratuluję zdolności :eek: Ja nie mam za grosz talentu ani cierpliwości. Lubię jedynie pędzlem ew. wałkiem po ścianach pacać :)

Podczas przeprowadzki pobrudziłam wielki, biały klosz z Ikea z lampki nocnej, próby mycia pozostawiły mi brzydkie żółtawe plamy.

Edytowane przez mmikka

Cofnelam sie strone wstecz i leze :rotfl:

jeż, gra memory...donosicielstwo :rotfl::rotfl::rotfl:

aaaa i umknely mi robotki reczne... nie wiem co miala na mysli Tomkowa, cytujac moje slowa, ale ja nic grzesznego :p jestem potulna i grzeczna, niedlugo swieta, chce prezenta od Mikolaja dostac :lol2:

Emilia łazienka świetna! Bez zadęcia i te cudne drzwi!!! Ale najbardziej podobają mi się lampy nad lustrem ;-) też mam takie.

Też nie lubię płytek, w łazienkach na ścianie są tylko pod prysznicem, ale jak ostatnio zobaczyłam jedne firmy chyba settecento, to myślałam, że oszaleję. Wykafelkowałabym nimi pół domu :)

Edytowane przez matkaleena

dzięki dziewczyny, Jestem mega zadowolona ze stolarki u mnie w domu, Trafiłam na dwóch super stolarzy, za niewielka kasę wyczarowali cudeńka.

lampki będą albo od zorki jakieś reflektorki, albo od markslojd, delikatniejsze ze szklanymi klosikami. w sumie nie są drogię, w końcu muszę kupić, I coś na sufit :lol2:

jesuuu wpisałam sobie w google tego producenta od płytek, nie wiem o które Ci chodziło, ale mają dużo cudności :wiggle:

O rety!!! Jak tu za Wami nadążyć???? :rotfl::rotfl:

Emila, dziękuję za fotki, świetnie Ci wyszła ta łazienka!! :hug: Podłoga moja miłość :yes: Drzwi przecudne. Jedynie podumałabym nad lustrem, bo wisi za nisko w stosunku do obrazka na ścianie obok, albo raczej obrazek za wysoko ;) Ale to tylko moje zboczenie, że musi być równo ;)

edit: Już wiem! :) Ten obrazek z mydełkiem powiesiłabym nad wc na równi z lustrem. Będzie wyglądać super, bo obrazek ma chyba podobną wielkość. A na miejsce mydełka powieś coś mniejszego, tak, aby nie wychodziło poza wysokość lustra :D

P1090398.JPG

Edytowane przez Tomkowa