pestka56 19.11.2015 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 (edytowane) Unikaj sprężynowych, Casual. Zawsze po jakimś czasie puszczają i lampy zaczynają opadać, zamiast trzymać ustawienie. Zresztą teraz jest pełno lam, które działają na takie pokrętła-motylki, więc jest w czym wybierać. TA np. zacznie dość szybko zmieniać ustawienie samoczynnie – ma sprężyny. A TO jest wprawdzie kinkiet, ale ma właśnie motylki i będzie dobrze trzymał ustawienie. Są też takie biurkowe. Wątek o lampach prowadzi Slonko dziś na Westwing Lampa-biurowa-Finge-Red-kampania-barwna-barcelona Edytowane 19 Listopada 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 19.11.2015 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 kurde, aż mi głupio po takim czasie fotki wrzucać, jakby było na co czekać tyle miesięcy moja łazienka jeszcze mocno nie skończona brakuję oświetlenia i dodatków. To łazienka na piętrze, które u nas ma charakter gospodarczo-rekreacyjny. Zrobiona po taniości, taki mój as w rękawie kiedy maż mi zarzuca, że mam drogi gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 19.11.2015 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 [ATTACH=CONFIG]337990[/ATTACH] Kerra SPA??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 19.11.2015 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 19.11.2015 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 [ATTACH=CONFIG]337992[/ATTACH] Piękne drzwi No i patrz ile materiału na dziennik rozsiewasz po wątkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 19.11.2015 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Dziękuję Pestko o to mi chodziło Zamówię te z ww tylko czarną choć nawet ta czerwona by super synkowi pasowała, jednak czarna bezpieczniejsza Dziewczyny czy lampę z bawełnianym kloszem da się jakoś zabezpieczyć, zaimpregnować żeby łatwo czyścić, kusi mnie ta http://www.westwing.pl/Lampa-wisz-ca-Lace-Bell-39-cm-993580.html?c=kampania-poznaj-styl-shabby, ale przypuszczam, że po czasie może kiepsko wyglądać Emila przytulna łazienka, już masz zdjęcia na pierwszego posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 19.11.2015 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Emi, mi się bardzo łazienka podoba. Kiedyś podobna chodziła mi po głowie. Super boazeria się prezentuje. Dla mnie wielki plus za bezkaflowe ściany Wydziergane mydełko, to pewnie Twoje dzieło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 19.11.2015 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 dzięki dziewczyny. Nie lubię płytek, staram się używać jak najmniej ich. W drugiej łazience będą tylko na podłodze Mydełko moje tu więcej zdjeć http://mojapasjamojswiat.blogspot.com/2015/08/savon-de-marseille-veronique-enginger.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 19.11.2015 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Dziewczyny czy lampę z bawełnianym kloszem da się jakoś zabezpieczyć, zaimpregnować żeby łatwo czyścić, kusi mnie ta http://www.westwing.pl/Lampa-wisz-ca-Lace-Bell-39-cm-993580.html?c=kampania-poznaj-styl-shabby, ale przypuszczam, że po czasie może kiepsko wyglądać Mam w sypialni lampę, klosz jest omotany białą nitką. Niestety widać, że już jest zakurzony, taki przyszarzały biały. Też nie mam pomysłu jak wyczyścić. Chodziło mi po głowie sprężone powietrze, albo za jakiś czas nitki wymienić na białą wstążkę z organzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 19.11.2015 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 są jakieś impregnaty do tkanin, żeby było można było je myć, ale nie mam pojęcia jak działają, i czy uda sie umyć klosz idealnie czy się mazy brudne nie porobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 19.11.2015 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 (edytowane) Emi, gratuluję zdolności Ja nie mam za grosz talentu ani cierpliwości. Lubię jedynie pędzlem ew. wałkiem po ścianach pacać Podczas przeprowadzki pobrudziłam wielki, biały klosz z Ikea z lampki nocnej, próby mycia pozostawiły mi brzydkie żółtawe plamy. Edytowane 19 Listopada 2015 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 19.11.2015 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Emila wielkie wow slicznie:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.11.2015 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Emilka lazienka jest bardzo fajna kurcze pokazujesz tak kawalek po kawalku...bys zalozyla galerie, bo masz piekny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.11.2015 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Cofnelam sie strone wstecz i leze jeż, gra memory...donosicielstwo :rotfl: aaaa i umknely mi robotki reczne... nie wiem co miala na mysli Tomkowa, cytujac moje slowa, ale ja nic grzesznego jestem potulna i grzeczna, niedlugo swieta, chce prezenta od Mikolaja dostac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matkaleena 19.11.2015 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 (edytowane) Emilia łazienka świetna! Bez zadęcia i te cudne drzwi!!! Ale najbardziej podobają mi się lampy nad lustrem też mam takie. Też nie lubię płytek, w łazienkach na ścianie są tylko pod prysznicem, ale jak ostatnio zobaczyłam jedne firmy chyba settecento, to myślałam, że oszaleję. Wykafelkowałabym nimi pół domu Edytowane 19 Listopada 2015 przez matkaleena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matkaleena 19.11.2015 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Emilka lazienka jest bardzo fajna kurcze pokazujesz tak kawalek po kawalku...bys zalozyla galerie, bo masz piekny domek tak tak tak! popieram, łazienka to potwierdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 19.11.2015 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 dzięki dziewczyny, Jestem mega zadowolona ze stolarki u mnie w domu, Trafiłam na dwóch super stolarzy, za niewielka kasę wyczarowali cudeńka. lampki będą albo od zorki jakieś reflektorki, albo od markslojd, delikatniejsze ze szklanymi klosikami. w sumie nie są drogię, w końcu muszę kupić, I coś na sufit jesuuu wpisałam sobie w google tego producenta od płytek, nie wiem o które Ci chodziło, ale mają dużo cudności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.11.2015 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Aaaaaaaaa...aH, cudnie jest Emi a drzwi po prostu boskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 19.11.2015 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Jej ależ piękne drzwi i ten obrazek taka kropka nad i całość świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.11.2015 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 (edytowane) O rety!!! Jak tu za Wami nadążyć???? :rotfl: Emila, dziękuję za fotki, świetnie Ci wyszła ta łazienka!! Podłoga moja miłość Drzwi przecudne. Jedynie podumałabym nad lustrem, bo wisi za nisko w stosunku do obrazka na ścianie obok, albo raczej obrazek za wysoko Ale to tylko moje zboczenie, że musi być równo edit: Już wiem! Ten obrazek z mydełkiem powiesiłabym nad wc na równi z lustrem. Będzie wyglądać super, bo obrazek ma chyba podobną wielkość. A na miejsce mydełka powieś coś mniejszego, tak, aby nie wychodziło poza wysokość lustra Edytowane 19 Listopada 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts