Emila3000 19.11.2015 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 hmm obrazek ma 20x30, passe 30x40+ kilka cm ramki, więc wyjdzie prawie 50 tyle co lustro... Jak znajdę coś mniejszego to przewieszę tylko żeby ta ściana koło drzwi nie była za łysa z małym obrazkiem.... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 19.11.2015 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Emilia bardzo mi sie podoba łazienka, żałuję że nie pokazujesz więcej domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.11.2015 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 (edytowane) hmm obrazek ma 20x30, passe 30x40+ kilka cm ramki, więc wyjdzie prawie 50 tyle co lustro... Jak znajdę coś mniejszego to przewieszę tylko żeby ta ściana koło drzwi nie była za łysa z małym obrazkiem.... :/ Czyli dobrze mi się wydawało, że ten, co wisi ma wymiary zbliżone do lustra Możesz nie przewieszać, a tylko go obniżyć, bo chodzi głównie o to, że wisi teraz zdecydowanie za wysoko Zerknij i zobacz, czy nie byłoby zdecydowanie lepiej? Edytowane 19 Listopada 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 19.11.2015 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 pytanie na jakiej wysokości mam wbitego gwoździa do wapna nie za bardzo chcą sie taśmy montażowe trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 19.11.2015 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Ja wcale nie zwróciłam uwagi na to że z obrazkiem coś nie tak. Co więcej obniżenie obrazka wywołuje we mnie odczucie że czegoś brakuje po drugiej stronie lustra. Jak patrzę na układ oryginalny nie mam takiego wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.11.2015 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Też mam takie wrażenie jak Wanilia i na dodatek lustro wydaje się być mniejsze. Nie ruszała bym obrazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 19.11.2015 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 to pierwszy z 200 obrazków do powieszenia.... boję się co będzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.11.2015 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 (edytowane) Ja wcale nie zwróciłam uwagi na to że z obrazkiem coś nie tak. Co więcej obniżenie obrazka wywołuje we mnie odczucie że czegoś brakuje po drugiej stronie lustra. Jak patrzę na układ oryginalny nie mam takiego wrażenia Też mam takie wrażenie jak Wanilia i na dodatek lustro wydaje się być mniejsze. Nie ruszała bym obrazka Czyli ja zupełnie odwrotnie Od razu wrażenie malutkiego lustra przy dużym za wysoko powieszonym obrazku, a po obniżeniu go wyrównanie proporcji to pierwszy z 200 obrazków do powieszenia.... boję się co będzie dalej Nie przejmuj się Nic nie pisnę o obrazkach Zakładaj wątek! Wszystkie czujemy wielki niedosyt, bo zapewne masz do pokazania więcej piękności Edytowane 19 Listopada 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.11.2015 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Każde oko widzi inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 19.11.2015 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 tylko Aniu pamiętaj, że u mnie są sufity na 3 metry.... nad obrazkiem powstanie duża pustka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.11.2015 23:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 tylko Aniu pamiętaj, że u mnie są sufity na 3 metry.... nad obrazkiem powstanie duża pustka... A nie mówiłam, że u Ciebie pięknie? Akurat wysokość pomieszczenia przy pojedynczych obrazach nie ma znaczenia, zawsze się je wiesza na wysokości wzroku. Jak zobaczyłam tę inspirację, na której obrazki są równane do lampy nad lustrem, to pomyślałam, że przecież i u Ciebie dojdą jeszcze lampy przy lustrze i obrazek będzie "prawie" na ich wysokości i wtedy optycznie się trochę obniży Dziewczyny mają rację, nic nie ruszaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 20.11.2015 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Fajne lampy. Ja nadal nie mam pomysłu co u siebie nad lustrem dać. Im dłużej się nad tym zastanawiam tym bardziej zła jestem o tą zmianę którą mąż sam wprowadził :( Miała być dębowa listwa z oświetleniem, mam pas płytek i cholera wie co nad nim powiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 20.11.2015 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 mężowie i inne paprochy budowlańcze mobilizują nas do większej kreatywności przy wykańczaniu wnętrz Wani daj jeszcze raz te zdjecia łazienki, w kilku ujęciach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.11.2015 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Nie lubię płytek, staram się używać jak najmniej ich. W drugiej łazience będą tylko na podłodze A co dasz na ściany?? Nasza łazienka będzie wykańczana dopiero wiosną, po sezonie grzewczym, więc mamy trochę czasu żeby poszaleć z pomysłami. Cofnelam sie strone wstecz i leze jeż, gra memory...donosicielstwo :rotfl: A już miałam pisać, że co Ty o tej Emilkowej galerii... ale się w porę cofnęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.11.2015 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 A co dasz na ściany?? Nasza łazienka będzie wykańczana dopiero wiosną, po sezonie grzewczym, więc mamy trochę czasu żeby poszaleć z pomysłami. A już miałam pisać, że co Ty o tej Emilkowej galerii... ale się w porę cofnęłaś Galeria zamiast Dziennik budowy My tez nie bedziemy miec wszedzie kafelek w lazience Dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.11.2015 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 My tez nie bedziemy miec wszedzie kafelek w lazience A co planujecie zamiast?? Podziel się pomysłami Dobra Kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.11.2015 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 A co planujecie zamiast?? Podziel się pomysłami Dobra Kobieto Bedzie malowanie farba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matkaleena 20.11.2015 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 MMelisa już masz jakąś konkretną wybraną? A mojej kuzynki znajoma ma tapetę pod prysznicem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.11.2015 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Prawdopodobnie bedzie to Flugger, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.11.2015 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Bedzie malowanie farba Dżisus aleś wylewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts