Tomkowa 22.11.2015 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Miałam w weekend malować szachownicowe bombki, ale nic z tego nie wyszło Dla lubiących szarości donoszę, że w Pepco można trafić całkiem niezłe, malowane ręcznie, 15-centymetrowe szklane bombki malowane właśnie w tej kolorystyce. Do tego mają też metalowe stojaki. Na pierwszy rzut oka są tandetne, ale po przemalowaniu na czarny lub srebrny prezentują się bardzo fajnie Są też poszewki ze srebrnym nadrukiem, przy których od razu pomyślałam o bratkaf, bo świetnie by się zgrały z jej stołkiem A w Carrefour, o czym dała znać u Mani Ivy, są świetne siatki dekoracyjne Kwiatków z alle od aniqa w kolorze białym i srebrnym już nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 22.11.2015 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 srebrne poszewki z nadrukiem w jakim są kolorze i jaki to nadruk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.11.2015 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Emila, są biało-kremowe i szare. Ja kupiłam szary bieżnik z tym samym motywem, który jest na poduszkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 22.11.2015 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 ale ładne, dzięki Aniu, że o mnie pomyślałaś jak najszybciej wybiorę sie do Pepco:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 22.11.2015 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 hmm na fotce wygląda na jakiś grafit-granat. Muszę sie w koncu do pepco wybrac, od 3 miesiecy nie mogę tam trafic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.11.2015 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 ale ładne, dzięki Aniu, że o mnie pomyślałaś jak najszybciej wybiorę sie do Pepco:) :hug:Zajrzyj, może Ci się spodobają hmm na fotce wygląda na jakiś grafit-granat. Muszę sie w koncu do pepco wybrac, od 3 miesiecy nie mogę tam trafic Przy moim sprzęcie do zdjęć i umiejętnościach fotografowania co do koloru należy trzymać się tekstu, bo to jest szary Fotka pokazuje srebrny wzór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.11.2015 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Nic się nie dzieje, wątek obrasta pajęczyną, więc tylko powiem, że znalazłam źródło moich cudnych luster hexagonalnych, TU. Cena wraz z transportem powala, więc nadal trwa polowanie na WW. Kupiłam je na Weście za połowę ceny z brytyjskiego sklepu. A TU też piękny komplecik, niestety do nabycia za oceanem.. A TU, dla miłośniczek luster 15 stron tych przecudnych przedmiotów. I komu by przeszkadzało, żeby i u nas można było takie bez problemu kupić?? A TU możecie zobaczyć metamorfozę mieszkania z cudownymi lustrami i galerią nad sofą Aż sobie jedną fotkę wrzucę, bo przepięknie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 25.11.2015 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Nic się nie dzieje, wątek obrasta pajęczyną Od czerwca ponad 137 tys. wejść - obrasta pajęczyną?? Aniu czy Ty czasem nie jesteś za skromna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 25.11.2015 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Śliczne te poduchy matko ja mam parcie na popiele a dom w beżach:cry: chciałabym na święta jakoś zmienić optycznie dodatkami coś ale nie mam pomysłu. Wiecie co? Może wrzucę fotkę z kanapami i poradzicie? Ogólnie to srebrny taki to powiela mi się w kuchni z uchwytami,krzesła metalowe nogi takie i ława szklana z szarymi nogami... a i jeszcze w komodzie uchwyty szare.... buuuuu nie wiem co zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 25.11.2015 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 cześć Aniu po intensywnym sezonie budowlanym wreszcie wracam na forum juz będę częściej odwiedzać Twój wątek buziaki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.11.2015 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Od czerwca ponad 137 tys. wejść - obrasta pajęczyną?? Aniu czy Ty czasem nie jesteś za skromna?? Obrasta, bo zaniedbany przeze mnie z braku czasu Zarumieniłam się ze skromności Śliczne te poduchy matko ja mam parcie na popiele a dom w beżach:cry: chciałabym na święta jakoś zmienić optycznie dodatkami coś ale nie mam pomysłu. Wiecie co? Może wrzucę fotkę z kanapami i poradzicie? Ogólnie to srebrny taki to powiela mi się w kuchni z uchwytami,krzesła metalowe nogi takie i ława szklana z szarymi nogami... a i jeszcze w komodzie uchwyty szare.... buuuuu nie wiem co zmienić. Wrzucaj fotek, ile zechcesz Dziewczyny z pewnością wymyślą coś fajnego, a ja Cię zarzucę poduszkami cześć Aniu po intensywnym sezonie budowlanym wreszcie wracam na forum juz będę częściej odwiedzać Twój wątek buziaki!! Cześć Kendra Opowiadaj i pokazuj, co zdziałałaś Zapraszam jak najczęściej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 26.11.2015 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 oj z dachem walczymy, już blisko ku końcowi ja musze przejrzeć co u Ciebie bo u Ciebie ciekawsze rzeczy się dzieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 27.11.2015 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Wiecie że są stołki ceramiczne na WW? Dla tych co polują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 27.11.2015 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 W LM widziałam czarne siateczki dekoracyjne za 15 zł. I już miałam się skusić, na opakowaniu jest napisane 200 cm. tylko rulonik za cienki mi się wydawał. Rozwinęłam i metr miała. Zrezygnowałam z zakupu, bo sknera się we mnie włączyła http://zrobswiece.pl/pl/p/1-METR-12-cm-WSTAZKA-TASMA-DIAMENTOWA-ZLOTA-SREBRNA-DIAMENT-PAS-OZDOBNY-DEKORACYJNY-DIAMENTOWY-CYRKONIE-DZETY-SWAROVSKI-WESELE-SLUB-DEKORACJE/363 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.11.2015 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Wiecie że są stołki ceramiczne na WW? Dla tych co polują Wiemy!! Ponieważ poluję na lustro, to codzienni punkt ósma się tam melduję Co mnie zadziwia za każdym razem to to, że niektóre przedmioty są od razu wykupione na starcie. Jak oni to robią?? Tak dziś było ze stołkiem ażurowym. Kilka sekund po ósmej już był wykupiony. Waniliana, za kilka dni będzie do kupienia stołek w takim kolorze: Jak go zobaczyłam, od razu o Tobie pomyślałam W LM widziałam czarne siateczki dekoracyjne za 15 zł. I już miałam się skusić, na opakowaniu jest napisane 200 cm. tylko rulonik za cienki mi się wydawał. Rozwinęłam i metr miała. Zrezygnowałam z zakupu, bo sknera się we mnie włączyła http://zrobswiece.pl/pl/p/1-METR-12-cm-WSTAZKA-TASMA-DIAMENTOWA-ZLOTA-SREBRNA-DIAMENT-PAS-OZDOBNY-DEKORACYJNY-DIAMENTOWY-CYRKONIE-DZETY-SWAROVSKI-WESELE-SLUB-DEKORACJE/363 Fajoska ta taśma W opisie z linka jest długość 1m i cena 3 razy niższa, czyli w LM wprowadzają w błąd? Do mnie zaś jadą takie tasiemki do dekoracji świątecznych: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 27.11.2015 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Jako stały poczytywacz czuję się zobowiązana co jakiś czas dać znać, że czuwam, czytam i podziwiam nieustająco No i od jakiegoś czasu nurtuje mnie pytanie, ktore dla Ciebie będzie zapewne nieco dziwne Bo chciałam zapytać, co robisz z tymi wszystkimi pięknymi handmade'ami pózniej? Tzn np. Skoro na ten rok nowe wstążki na nowe ozdoby, to gdzie są ubiegłoroczne? robienie nalewek - rozumiem co roku trzeba koniecznie nowe, bo stare "zużyte", ale gwiazdeczki, wianuszki, kokardki itp to też niby zużyte ?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.11.2015 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 mamik, bardzo mi miło Z nalewkami prosta sprawa, to jasne Co do ozdób, to wianki robię w ten sposób, że zawsze je mogę przerobić na zupełnie inne Bombkom malowanym też zawsze można zmienić kolor Zaś wszystkie akcesoria, czyli kwiaty, serwetki, wstążeczki, tkaniny przechowuję pod schodami w sekretnych pudłach Są też, naturalnie, ozdoby, które zawsze pozostaną takie, jakimi je zrobiłam: wyjątkowo udane pisanki, równie ładne bombki czy inne cudaki Wtedy co roku układam je w innych "aranżacjach" i dorabiam kilka nowych Choinkę, odkąd nie ozdabiam jej wyrobami moich dzieci, ubierałam zwykle srebrno + jakiś wiodący kolor, którym zwykle był oranż A nie, w zeszłym roku do srebrnych bombek dorzuciłam trochę złotych i też było okej A w tym chcę ją mieć srebrno-biało-czarną. Nie wszystkie ozdoby wyciągam też rok w rok. Niektóre czekają trochę dłużej. Gdybym ozdobiła dom wszystkim, co mam, zamieniłabym chatę w targ różności Pokażę Wam odgapiony od Lucy patent na kolejne wykorzystanie ceramicznego stołka Ażurowy fantastycznie prezentuje się jako lampion Koniecznie muszę kupić ledową świecę, bo z tym prawdziwym ogniem, to lepiej nie igrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 27.11.2015 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 mamik Pokażę Wam odgapiony od Lucy patent na kolejne wykorzystanie ceramicznego stołka Ażurowy fantastycznie prezentuje się jako lampion Koniecznie muszę kupić ledową świecę, bo z tym prawdziwym ogniem, to lepiej nie igrać [ATTACH=CONFIG]338858[/ATTACH] Jak pięknie i nastrojowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 27.11.2015 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 U mnie od lat choinka w wyrobach dzieci , kolorowa jak na jarmarku, ma WSZYSTKO Stolek w formie lampionu - przepiękny, generalnie ten stołek wyjątkowo urodziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 27.11.2015 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Wspaniały stołek, tylko nie bardzo wiem gdzie by go wstawić. NO i prawie 400 zł... Przyznaję się że dziś kupiłam ten za 100 zł http://static.westwing.pl/i/PL-PO250WWAK5T7DE-1-newproduct.jpg A ażurowego już nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts