Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak oglądać wyłączoną telewizję :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak pięknie i nastrojowo :)

U mnie od lat choinka w wyrobach dzieci :-), kolorowa jak na jarmarku, ma WSZYSTKO :lol2:

Stolek w formie lampionu - przepiękny, generalnie ten stołek wyjątkowo urodziwy :rolleyes:

Te stołki to jeden, oprócz heksagonalnych luster, z moich najlepszych zakupów na ww :D Już mam na oku świece ledowe z wosku, więc lampiony będą, na pilota :lol2:

Wspaniały stołek, tylko nie bardzo wiem gdzie by go wstawić. NO i prawie 400 zł...

Przyznaję się że dziś kupiłam ten za 100 zł

http://static.westwing.pl/i/PL-PO250WWAK5T7DE-1-newproduct.jpg

A ażurowego już nie było :D

100? Fajnie Ci ;) też bym brała ale jak są promocje to ja akurat kasy nigdy nie mam ;P

ten własnie bo mam nadzieję że będzie mi pasował do salonu. Póki co będę go musiała przed mężem schować :p

Będzie pasował, bardzo! Jak to schować? ;) Postawić na środku i pokazać Mężowi o ile była cena zredukowana :D I żądać honorów dla wyjątkowo rozsądnego dysponowania budżetem na urządzanie domu :lol2:

hehe dawno mnie nie było:) czytałam z ukrycia, bo mam akurat urlop i ciągle gdzieś latam i nie mogę się nacieszyć swoim mieszkankiem.

Jeżeli chodzi o stołki, to mój mąż nazywa nasz "beczką na piwo" i podsłyszała tę nazwę moja siostrzenica i jak dzisiaj moja mama pierwszy raz zobaczyła nasz stołek i zapytała się co to jest, to moja siostrzenica jej wyjaśniła "no jak to co babciu, beczka na piwo":)

hehe dawno mnie nie było:) czytałam z ukrycia, bo mam akurat urlop i ciągle gdzieś latam i nie mogę się nacieszyć swoim mieszkankiem.

Jeżeli chodzi o stołki, to mój mąż nazywa nasz "beczką na piwo" i podsłyszała tę nazwę moja siostrzenica i jak dzisiaj moja mama pierwszy raz zobaczyła nasz stołek i zapytała się co to jest, to moja siostrzenica jej wyjaśniła "no jak to co babciu, beczka na piwo":)

Ha,ha, ha :) Stołek pod prysznic kupiłam w tajemnicy, już kiedyś pisałam jak Mój zareagował na jego widok :D Początek TEGO postu :lol2:

No i czy faceci nie są wszyscy tacy sami? :lol2:

Mój jest wspaniały, zaproponował właśnie że wyskoczy rano jakiegoś torta upolować :rolleyes: Piec czy pić, oto jest pytanie....:cool:

Wani, jeśli mogę podpowiedzieć we w-wiu, to polecam Filipinkę

moim zdaniem i zdaniem wielu moich rożnych gości - pycha, choć gusty i smaki są rożne, wiec nieco ryzykuję z tym poleceniem :lol2:

KPO1, witaj!! :bye:

Ukłony, że dałaś radę przebrnąć taką drogę :D

Ja swoje ażurowe stołki kupiłam na Westwing :) Dziś też był, ale wyprzedał się natychmiast po rozpoczęciu kampanii. Trzeba polować, bo pojawiają się od czasu do czasu :)

Jeżeli bardzo Ci zależy na czasie i nie zależy na cenie, to przecudnej urody stołki ma w swojej ofercie forumowa koleżanka - tutli-putli, w TYM sklepie :)

Mała zajawka tego, czym zajmuję się dziś ;) Jeszcze nie skończone, ale jutro już powinien być finał :)

Naszykowane styropianowe bombki, pomalowane białą farbą akrylową:

bombki1.jpg

Tuż po namalowaniu szachownicy:

bombki2.jpg

A tu już z "maziajami" i kilkoma warstwami lakieru:

bombki3.jpg

Zostało jeszcze kilka razy polakierować, przymocować kokardki i zawieszki :)

Wani, jeśli mogę podpowiedzieć we w-wiu, to polecam Filipinkę

moim zdaniem i zdaniem wielu moich rożnych gości - pycha, choć gusty i smaki są rożne, wiec nieco ryzykuję z tym poleceniem :lol2:

Dziękuję bardzo, jednak nie będzie potrzebna cukiernia : goście będą musieli zjeśc to co upiekłam :p W tym roku wyluzowałam z tortami dla dzieci i nie robię wymyślnych wycinanek z lukru plastycznego bo szlag mnie trafiał jak po całej nocy dziergania wynosiłam tort i w 2 min było po sprawie. Tak więc synkowi położyłam w maju na wierzchu lukrowy traktor ( w związku z czym W tez traktor chciała) a córce wycięłam właśnie wóz strażacki - mam nadzieję że będzie zadowolona ze zmiany, zwłaszcza ze od roku niemalże jest strażakiem :cool: