Tomkowa 27.11.2015 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Waniliana, ten jasnoniebieski/turkusowy? Super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.11.2015 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Jak pięknie i nastrojowo U mnie od lat choinka w wyrobach dzieci , kolorowa jak na jarmarku, ma WSZYSTKO Stolek w formie lampionu - przepiękny, generalnie ten stołek wyjątkowo urodziwy Te stołki to jeden, oprócz heksagonalnych luster, z moich najlepszych zakupów na ww Już mam na oku świece ledowe z wosku, więc lampiony będą, na pilota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 27.11.2015 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Waniliana, ten jasnoniebieski/turkusowy? Super!! ten własnie bo mam nadzieję że będzie mi pasował do salonu. Póki co będę go musiała przed mężem schować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 27.11.2015 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Wspaniały stołek, tylko nie bardzo wiem gdzie by go wstawić. NO i prawie 400 zł... Przyznaję się że dziś kupiłam ten za 100 zł http://static.westwing.pl/i/PL-PO250WWAK5T7DE-1-newproduct.jpg A ażurowego już nie było 100? Fajnie Ci też bym brała ale jak są promocje to ja akurat kasy nigdy nie mam ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.11.2015 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 ten własnie bo mam nadzieję że będzie mi pasował do salonu. Póki co będę go musiała przed mężem schować Będzie pasował, bardzo! Jak to schować? Postawić na środku i pokazać Mężowi o ile była cena zredukowana I żądać honorów dla wyjątkowo rozsądnego dysponowania budżetem na urządzanie domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 27.11.2015 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Będzie pasował, bardzo! Jak to schować? Postawić na środku i pokazać Mężowi o ile była cena zredukowana I żądać honorów dla wyjątkowo rozsądnego dysponowania budżetem na urządzanie domu Uśmiałam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 27.11.2015 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 MOja prawie cterolatka zaprosiła na swoje urodziny wszystkich których spotkała w zeszłym tygodniu Tak więc nie mam wyjścia, idę piec torta. Z traktorem ma być :o Nie wiem jak dam radę bo dziś jakoś tak sentymentalnie mi, wino i Imany - jak się podnieść z fotela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 27.11.2015 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 hehe dawno mnie nie było:) czytałam z ukrycia, bo mam akurat urlop i ciągle gdzieś latam i nie mogę się nacieszyć swoim mieszkankiem. Jeżeli chodzi o stołki, to mój mąż nazywa nasz "beczką na piwo" i podsłyszała tę nazwę moja siostrzenica i jak dzisiaj moja mama pierwszy raz zobaczyła nasz stołek i zapytała się co to jest, to moja siostrzenica jej wyjaśniła "no jak to co babciu, beczka na piwo":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.11.2015 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Ucałuj swoją czterolatkę Tak, tak, wino i dobra muzyka to jest to, co Anie lubią najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 27.11.2015 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Ucałuj swoją czterolatkę Tak, tak, wino i dobra muzyka to jest to, co Anie lubią najbardziej Dzięki, najlepiej od razu bo jeszcze nie śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.11.2015 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 hehe dawno mnie nie było:) czytałam z ukrycia, bo mam akurat urlop i ciągle gdzieś latam i nie mogę się nacieszyć swoim mieszkankiem. Jeżeli chodzi o stołki, to mój mąż nazywa nasz "beczką na piwo" i podsłyszała tę nazwę moja siostrzenica i jak dzisiaj moja mama pierwszy raz zobaczyła nasz stołek i zapytała się co to jest, to moja siostrzenica jej wyjaśniła "no jak to co babciu, beczka na piwo":) Ha,ha, ha Stołek pod prysznic kupiłam w tajemnicy, już kiedyś pisałam jak Mój zareagował na jego widok Początek TEGO postu No i czy faceci nie są wszyscy tacy sami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 27.11.2015 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 [quote=Tomkowa;7005860 No i czy faceci nie są wszyscy tacy sami? Mój jest wspaniały, zaproponował właśnie że wyskoczy rano jakiegoś torta upolować Piec czy pić, oto jest pytanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 27.11.2015 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Mój jest wspaniały, zaproponował właśnie że wyskoczy rano jakiegoś torta upolować Piec czy pić, oto jest pytanie.... Wani, jeśli mogę podpowiedzieć we w-wiu, to polecam Filipinkę moim zdaniem i zdaniem wielu moich rożnych gości - pycha, choć gusty i smaki są rożne, wiec nieco ryzykuję z tym poleceniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.11.2015 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 piec czy pić, oto jest pytanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KPO1 27.11.2015 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Od ok.3 godz. przeglądam począwszy od 1 - ej strony cały Twój wątek w poszukiwaniu informacji na temat ażurowych hokerów. Dotarłam do końca, a tu znów ażurowe piękności. Czy możecie podpowiedzieć gdzie można je kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.11.2015 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 KPO1, witaj!! Ukłony, że dałaś radę przebrnąć taką drogę Ja swoje ażurowe stołki kupiłam na Westwing Dziś też był, ale wyprzedał się natychmiast po rozpoczęciu kampanii. Trzeba polować, bo pojawiają się od czasu do czasu Jeżeli bardzo Ci zależy na czasie i nie zależy na cenie, to przecudnej urody stołki ma w swojej ofercie forumowa koleżanka - tutli-putli, w TYM sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KPO1 27.11.2015 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 OMG są naprawdę przepiękne!!!!Niestety dopiero zaczynamy etap wykańczania, więc z kasą trzeba ostrożnie.... będę polować.......chyba, że nie wytrzymam heheee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.11.2015 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Mała zajawka tego, czym zajmuję się dziś Jeszcze nie skończone, ale jutro już powinien być finał Naszykowane styropianowe bombki, pomalowane białą farbą akrylową: Tuż po namalowaniu szachownicy: A tu już z "maziajami" i kilkoma warstwami lakieru: Zostało jeszcze kilka razy polakierować, przymocować kokardki i zawieszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KPO1 27.11.2015 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Zaczynam się wkręcać w manualne prace....forum inspiruje i motywuje do pracy twórczej. Na razie jednak PODZIWIAM!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 28.11.2015 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Wani, jeśli mogę podpowiedzieć we w-wiu, to polecam Filipinkę moim zdaniem i zdaniem wielu moich rożnych gości - pycha, choć gusty i smaki są rożne, wiec nieco ryzykuję z tym poleceniem Dziękuję bardzo, jednak nie będzie potrzebna cukiernia : goście będą musieli zjeśc to co upiekłam W tym roku wyluzowałam z tortami dla dzieci i nie robię wymyślnych wycinanek z lukru plastycznego bo szlag mnie trafiał jak po całej nocy dziergania wynosiłam tort i w 2 min było po sprawie. Tak więc synkowi położyłam w maju na wierzchu lukrowy traktor ( w związku z czym W tez traktor chciała) a córce wycięłam właśnie wóz strażacki - mam nadzieję że będzie zadowolona ze zmiany, zwłaszcza ze od roku niemalże jest strażakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts