Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak oglądać wyłączoną telewizję :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tomkowa, Wani, wy jesteście z innej planety, wczoraj jak szłam spać, to zapowiadał się przyjemny, relaksujący wieczór przy lampce wina, i git, i to rozumiem

wstaję rano, piję obowiązkową poranną kawkę, patrzę ...:jawdrop::jawdrop::jawdrop:

szachownice i torty z wozam strażackimi

Szachownica to jeszcze ok, ale cała armia szachownic i to jeszcze na kuli i z maziajami???

upiec ciasto to jeszcze rozumiem, ale tort z wozem strażackim???

kiedy wy śpicie ja się pytam

Tomkowa ktoś się kiedyś śmiał że psa pomalujesz w szachownicę i ja zaczynam w to wierzyć :lol2: Ale wyszło super :)

:rotfl:

Tomkowa, Wani, wy jesteście z innej planety, wczoraj jak szłam spać, to zapowiadał się przyjemny, relaksujący wieczór przy lampce wina, i git, i to rozumiem

wstaję rano, piję obowiązkową poranną kawkę, patrzę ...:jawdrop::jawdrop::jawdrop:

szachownice i torty z wozam strażackimi

Szachownica to jeszcze ok, ale cała armia szachownic i to jeszcze na kuli i z maziajami???

upiec ciasto to jeszcze rozumiem, ale tort z wozem strażackim???

kiedy wy śpicie ja się pytam

:rotfl::rotfl:

Bombki chyba skończone :D

bombki4.jpg

bombki5.jpg

Znowu błysnęłaś :)

Ja już nawet nie piszę, gdy coś nowego zrobisz :wiggle:

Tomkowa, pozwolę sobie wkleić link do strony – trzeba pomóc i uratować zwierzaki, a do Ciebie dużo osób zagląda.

http://www.fundacjafelisfelix.pl/

Edytowane przez pestka56

Tomkowa, pozwolę sobie wkleić link do strony – trzeba pomóc i uratować zwierzaki, a do Ciebie dożo osób zagląda.

http://www.fundacjafelisfelix.pl/

Przyłączam się do apelu ratowania kotków!!

Ta zła sytuacja trwa już od wielu lat :(

Edytowane przez Tomkowa

Tomkowa!!!! ja do Ciebie nie będę już zaglądała, Ty potrafisz człowieka w kompleksy wpędzić. Ale z drugiej strony jak nic nie robisz to aż dziwne, wchodzę na forum i nic nowego, no niemożliwe :-)

Ja już się zakochałam

Zuzia-824x1024.jpg

ale nie chce powtórki i choć ciężko to muszę zapomnieć o zwierzaku :-(

Edytowane przez aga2183

Dlaczego Aga. ?????? Bierz Zuzię i dobierz jej przyjaciela/ółkę. Ona chyba najbardziej potrzebuje ciepła i dobrego człowieka. Ma 12 lat. Należy jej się troszkę dobrego życia na koniec. Czasem zwierzaka nie bierze się ze względu na siebie. Te udomowione i po przejściach bez nas są naprawdę biedne.

Sama bym wzięła, gdyby nie moje 3 i awantury robione przez Gangstera. Obaj z Pasqalem jadą w poniedziałek do wetki. Jeden pogryziony na tyłku, drugi podrapany po pysku i oko spuchło. Do tego Spinoza, która jest samotnicą i nie toleruje zwierzęcych nowości.

Róbcie Dziewczyny akcję naokoło, gdzie tylko możecie.

Tomkowa!!!! ja do Ciebie nie będę już zaglądała, Ty potrafisz człowieka w kompleksy wpędzić. Ale z drugiej strony jak nic nie robisz to aż dziwne, wchodzę na forum i nic nowego, no niemożliwe :-)

No nie, w kompleksy? Ja chcę wpędzać w dobry nastrój, że takie małe głupotki, jak choćby nieporadne malowanie styropianowych kulek, może być świetnym sposobem na.. ucieczkę ;) Ostatnie tygodnie, dni są bardzo ciężkie.. Ale kto z nas nie ma kłopotów?

Trzeba się cieszyć najmniejszymi drobiazgami i umieć patrzeć, żeby je widzieć :) Poznać siebie i z odwagą realizować scenariusz do własnego filmu. I mieć frajdę z oglądania wyłączonej telewizji :D

A z kotkiem rozumiem, bo też nie mogę w tej sprawie pomóc :( Piesio szybko by im zakończył kwestię bytowania na tym padole ;)

Bardzo ładne te bombeczki wyszły, a kokardki to mistrzostwo świata. :rolleyes:

Za swoje koronki jeszcze się nie zabrałam, ale już powyciągałam materiały do roboty :cool:

Lustra bardzo fajne. Baaaaardzo żałuję, że do tk maxxa mam teraz daleko. Bo dobry sklep obstawiam?:)

Dzisiaj pojechaliśmy do Mrówki pooglądać ozdoby świąteczne i po jakieś drobiazgi potrzebne. W drodze do kasy okazało się, że oboje nie zabraliśmy pieniędzy ani karty płatniczej :bash:

mmikka, dla mnie do tego sklepu to też zawsze wyprawa, mimo, że nie tak strasznie daleko ;) Czy dobry? Różne są opinie, ale ja go bardzo lubię, bo zawsze coś do domu stamtąd przywlekę ;)

Bombeczki i kokardki dziękują :)

Żal, że nie dali Wam towaru w Mrówce na krechę :D

A lustra już wiszą :) Są większe od poprzednich, ale jak zwykle nie umiem ładnie tego uchwycić ;) Kołki niestety wcześniej wbite, więc nie za bardzo poszaleję z kompozycją ;)

hexa2.jpg

hexa1.jpg

Mamiku, łącznie z tymi, co wisiały wcześniej mam ich właśnie 7 :D Wszystkie heksagonalne :) Zdjęcie wcześniejsze jest TU

I czytasz w moich myślach, żeby rozwiesić je wszystkie na całej ścianie. Miejsca jest dość ;) Kłopotem jest wyłącznie brak odpowiedniej drabiny schodowej, ale podobno można takową wypożyczyć. Jeżeli by się to udało, to cała ściana będzie w plastrach miodu :D