waniliana 28.11.2015 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Tomkowa ktoś się kiedyś śmiał że psa pomalujesz w szachownicę i ja zaczynam w to wierzyć Ale wyszło super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 28.11.2015 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Tomkowa, Wani, wy jesteście z innej planety, wczoraj jak szłam spać, to zapowiadał się przyjemny, relaksujący wieczór przy lampce wina, i git, i to rozumiem wstaję rano, piję obowiązkową poranną kawkę, patrzę ...:jawdrop: szachownice i torty z wozam strażackimi Szachownica to jeszcze ok, ale cała armia szachownic i to jeszcze na kuli i z maziajami??? upiec ciasto to jeszcze rozumiem, ale tort z wozem strażackim??? kiedy wy śpicie ja się pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 28.11.2015 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Tomkowa ktoś się kiedyś śmiał że psa pomalujesz w szachownicę i ja zaczynam w to wierzyć Ale wyszło super Tomkowa, Wani, wy jesteście z innej planety, wczoraj jak szłam spać, to zapowiadał się przyjemny, relaksujący wieczór przy lampce wina, i git, i to rozumiem wstaję rano, piję obowiązkową poranną kawkę, patrzę ...:jawdrop: szachownice i torty z wozam strażackimi Szachownica to jeszcze ok, ale cała armia szachownic i to jeszcze na kuli i z maziajami??? upiec ciasto to jeszcze rozumiem, ale tort z wozem strażackim??? kiedy wy śpicie ja się pytam :rotfl: Bombki chyba skończone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.11.2015 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 (edytowane) Znowu błysnęłaś Ja już nawet nie piszę, gdy coś nowego zrobisz Tomkowa, pozwolę sobie wkleić link do strony – trzeba pomóc i uratować zwierzaki, a do Ciebie dużo osób zagląda. http://www.fundacjafelisfelix.pl/ Edytowane 28 Listopada 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 28.11.2015 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 (edytowane) Tomkowa, pozwolę sobie wkleić link do strony – trzeba pomóc i uratować zwierzaki, a do Ciebie dożo osób zagląda. http://www.fundacjafelisfelix.pl/ Przyłączam się do apelu ratowania kotków!! Ta zła sytuacja trwa już od wielu lat Edytowane 28 Listopada 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.11.2015 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Podlinkowałam i udostępniłam też na facebooku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 28.11.2015 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 (edytowane) Tomkowa!!!! ja do Ciebie nie będę już zaglądała, Ty potrafisz człowieka w kompleksy wpędzić. Ale z drugiej strony jak nic nie robisz to aż dziwne, wchodzę na forum i nic nowego, no niemożliwe Ja już się zakochałam ale nie chce powtórki i choć ciężko to muszę zapomnieć o zwierzaku Edytowane 28 Listopada 2015 przez aga2183 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.11.2015 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Dlaczego Aga. ?????? Bierz Zuzię i dobierz jej przyjaciela/ółkę. Ona chyba najbardziej potrzebuje ciepła i dobrego człowieka. Ma 12 lat. Należy jej się troszkę dobrego życia na koniec. Czasem zwierzaka nie bierze się ze względu na siebie. Te udomowione i po przejściach bez nas są naprawdę biedne.Sama bym wzięła, gdyby nie moje 3 i awantury robione przez Gangstera. Obaj z Pasqalem jadą w poniedziałek do wetki. Jeden pogryziony na tyłku, drugi podrapany po pysku i oko spuchło. Do tego Spinoza, która jest samotnicą i nie toleruje zwierzęcych nowości. Róbcie Dziewczyny akcję naokoło, gdzie tylko możecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 28.11.2015 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Pestko kot to nie zabawka, a ja nie jestem w 100% pewna czy dam radę, czy tego chce..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 28.11.2015 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Tomkowa!!!! ja do Ciebie nie będę już zaglądała, Ty potrafisz człowieka w kompleksy wpędzić. Ale z drugiej strony jak nic nie robisz to aż dziwne, wchodzę na forum i nic nowego, no niemożliwe No nie, w kompleksy? Ja chcę wpędzać w dobry nastrój, że takie małe głupotki, jak choćby nieporadne malowanie styropianowych kulek, może być świetnym sposobem na.. ucieczkę Ostatnie tygodnie, dni są bardzo ciężkie.. Ale kto z nas nie ma kłopotów? Trzeba się cieszyć najmniejszymi drobiazgami i umieć patrzeć, żeby je widzieć Poznać siebie i z odwagą realizować scenariusz do własnego filmu. I mieć frajdę z oglądania wyłączonej telewizji A z kotkiem rozumiem, bo też nie mogę w tej sprawie pomóc Piesio szybko by im zakończył kwestię bytowania na tym padole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.11.2015 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Poszukiwałam czarno-białej bolesławieckiej porcelany i znalazłam fantastyczny sklep TUTAJ, piękna porcelana w której się zakochałam oraz mnóstwo innych ładnych przedmiotów dla kochających biało-czarne dekoracje Znacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.11.2015 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Mam pytanie, co do mojego dzisiejszego łupu w ulubionym sklepie Oto on Malować na czarno, czy zostawić takie, jakie są? Pójdą nad schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 29.11.2015 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Bardzo ładne te bombeczki wyszły, a kokardki to mistrzostwo świata. Za swoje koronki jeszcze się nie zabrałam, ale już powyciągałam materiały do roboty Lustra bardzo fajne. Baaaaardzo żałuję, że do tk maxxa mam teraz daleko. Bo dobry sklep obstawiam? Dzisiaj pojechaliśmy do Mrówki pooglądać ozdoby świąteczne i po jakieś drobiazgi potrzebne. W drodze do kasy okazało się, że oboje nie zabraliśmy pieniędzy ani karty płatniczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.11.2015 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 mmikka, dla mnie do tego sklepu to też zawsze wyprawa, mimo, że nie tak strasznie daleko Czy dobry? Różne są opinie, ale ja go bardzo lubię, bo zawsze coś do domu stamtąd przywlekę Bombeczki i kokardki dziękują Żal, że nie dali Wam towaru w Mrówce na krechę A lustra już wiszą Są większe od poprzednich, ale jak zwykle nie umiem ładnie tego uchwycić Kołki niestety wcześniej wbite, więc nie za bardzo poszaleję z kompozycją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KPO1 29.11.2015 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Mam pytanie, co do mojego dzisiejszego łupu w ulubionym sklepie Oto on [ATTACH=CONFIG]339111[/ATTACH] Malować na czarno, czy zostawić takie, jakie są? Pójdą nad schody Może zwariowałam, ale bym malowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 29.11.2015 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 A ja bym zostawiła - piękne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 29.11.2015 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 (edytowane) Lustra piękne, też bym zostawiła tak jak sąI tak sobie myśle, że gdyby ich było więcej, np. 7 ... Jak myślicie? Edytowane 29 Listopada 2015 przez mamik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.11.2015 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Mamiku, łącznie z tymi, co wisiały wcześniej mam ich właśnie 7 Wszystkie heksagonalne Zdjęcie wcześniejsze jest TU I czytasz w moich myślach, żeby rozwiesić je wszystkie na całej ścianie. Miejsca jest dość Kłopotem jest wyłącznie brak odpowiedniej drabiny schodowej, ale podobno można takową wypożyczyć. Jeżeli by się to udało, to cała ściana będzie w plastrach miodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.11.2015 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Nie maluj zostaw jakiesą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 29.11.2015 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 jestem bardzo ciekawa efektu i dumna z siebie, że miałam dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts