Mmelisa 21.06.2015 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Jestem w stanie tylko machnac reka.. ide odespac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.06.2015 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Mmeliska, Balangowiczko, właśnie myślałam o Tobie Niech Ci się dobrze śpi i śni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.06.2015 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 No jak to gdzie? Na alledrogo klik i jodełka klik Obie mają cenę na pół metra ale to i tak nie drogo. Cudów pewnie za tą cenę nie ma ale jak na pierwsze zabawy w tapicera myślę że wystarczy. Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.06.2015 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Mmeliska, Balangowiczko Niech Ci się dobrze śpi i śni po weselu mialam poltora godz snu i w droge w domu jak dolecialam to 2 godzinki sie zdrzemnelam, ale jaka to drzemka kiedy dzieci biegaja i sie bawia... teraz to przez tydzien bede dochodzic do siebie... nogi bolaaaa tzn ze bylo wspaniale!! wiecej spedzilam na parkiecie niz siedzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.06.2015 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 W czasach studenckich mówiło się:"Gość w dom woda do zupy":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 22.06.2015 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Matko - przez weekend 5 stron w wątku przybyło Przychodzę dziś wypoczęta po weekendzie, zresetowana (miałam szlaban na kompa", porządna - czyli bezalkoholowa i przynoszę coś do połasuchowania: http://images47.fotosik.pl/148/10d50cb696fd154emed.jpg Oczywiście wszystkie zaległości w temacie nadrobiłam. Schody piękne. Pestka, Ty tylko kusisz i kusisz, pokaż wreszcie swoje wnętrza Też chcę, i wnętrza i ogród, kto to widział nie mieć swojego dziennika na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 22.06.2015 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 o matko jakie obżarstwo i pijaństwo słowem rozpusta a obiecałam sobie nic już nie podjadać, ale kręgosłup się zbuntował, że przez weekend tylko leżałam, nawet nie do góry brzuchem, bo ból nie pozwalał i też podjadałam w najlepsze miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.06.2015 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Miłego dnia Wszystkim! Będę dopiero wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 22.06.2015 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Witam po weekendzie nawet nie próbuje tego nadrabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.06.2015 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 OK, jestem nieco przymulona – w półtora tygodnia zrobiłam 2 potężne prace. Jedna full kolor magazyn ponad 100 stron i branżówkowa gazeta, 40 stron wielkości Wyborczej. J na szczęście przejął o świcie wysyłkę do drukarni i w sobotę i dzisiaj, więc jakoś się czołgam TAPETA - kładzie się ją na styk brytami. Taka jest teoria. Ja kładłam 1-2 mm na zakładkę i podczas wysychania ładnie się to ściągało. Nie zostawała żadna szparka pomiędzy. Poza tym ona jest jak masełko i można te zakładki wgnieść, wnasować, więc nie powstaje zgrubienie. Tej tapety lepiej nie moczyć przed malowaniem klejem, bo to w końcu papier, Malujesz klejem ścianę, cienko, a potem malujesz tapetę i od razu możesz ją lepić. Jest tania, więc możesz na kawałku pouczyć się. Foteliki uszate zostawiam Tkaniny obiciowe ma http://www.dekoria.pl/offer/fabrics/Tkaniny?sort=nazwa-rosnaco Można otrzymać 10 bezpłatnych próbek. Sprowadziłam sobie swego czasu i jakość super. Gumisiowa u nich nabyła tkaninę na zasłony i też była zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 22.06.2015 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Wow przebrnęłam przez nowe posty. Schody super. Masz lakierowane czy olejowane? Ja zdecydowałam się na olejowane, a nigdy nie miałam do czynienia z takim drewnem i nie wiem czy dobrze zrobiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.06.2015 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Uff, co za poniedziałek Przychodzę dziś wypoczęta po weekendzie, zresetowana (miałam szlaban na kompa", porządna - czyli bezalkoholowa i przynoszę coś do połasuchowania: Pusia, tyle kalorii z samego rana, dzięki, bo się przydało TAPETA - kładzie się ją na styk brytami. Taka jest teoria. Ja kładłam 1-2 mm na zakładkę i podczas wysychania ładnie się to ściągało. Nie zostawała żadna szparka pomiędzy. Poza tym ona jest jak masełko i można te zakładki wgnieść, wnasować, więc nie powstaje zgrubienie. Tej tapety lepiej nie moczyć przed malowaniem klejem, bo to w końcu papier, Malujesz klejem ścianę, cienko, a potem malujesz tapetę i od razu możesz ją lepić. Jest tania, więc możesz na kawałku pouczyć się. Foteliki uszate zostawiam [ATTACH=CONFIG]321719[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]321720[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]321721[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]321722[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]321723[/ATTACH] Tkaniny obiciowe ma http://www.dekoria.pl/offer/fabrics/Tkaniny?sort=nazwa-rosnaco Można otrzymać 10 bezpłatnych próbek. Sprowadziłam sobie swego czasu i jakość super. Gumisiowa u nich nabyła tkaninę na zasłony i też była zadowolona. Czy ktoś wspominał, że jesteś niezastąpiona? Wow przebrnęłam przez nowe posty. Schody super. Masz lakierowane czy olejowane? Ja zdecydowałam się na olejowane, a nigdy nie miałam do czynienia z takim drewnem i nie wiem czy dobrze zrobiłam. Inko, schody, jak i podłoga w salonie są olejowane. Własnymi rękami, bo "fachowcy" nie spełnili pokładanych nadziei I chyba muszę ich ściągnąć ponownie, bo zauważyłam, że podczas chodzenia strzela jeden stopień Ale ponieważ obiecałam sobie, że tu nie będę przeklinać, tematu nie rozwinę A na dobry początek tygodnia przynoszę słoneczny napój No bo przecież słońca nigdy dość, a od dziś dni coraz krótsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.06.2015 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Moje małe pepcowe dzisiejsze zakupki Czyli pudełeczka i koszyczki. Pierwsze posłużyły do "podniesienia" szafek kuchennych Drugie przyczynią się do większego ładu w pralni. A papier był taki ładny, że nie mogłam się oprzeć Chyba go oprawię w ramki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.06.2015 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 uuu boczuś Fajna ta jodełka i jaka ścieralność prawie jak do autobusu brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.06.2015 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 No wezmę i dalej co?? Tapicera potrzebuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 22.06.2015 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 lubię pepco i chyba mamy te same lampki stołowe w salonie i uwielbiam pudełka, koszyczki itp. Poluję czasem na wyprzedaże home&you, też mam od nich pudełka i szukaj tapicera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.06.2015 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Juskra, lampki fajne, szybko wyszły Ja mam dwie, druga w jadalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 22.06.2015 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 a ja nie mam jadalni :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.06.2015 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 No i co to za zmartwienie? Będziesz miała piękny, duży stół w salonie, na tle zarąbistych okien, z fenomenalnym widokiem i z wyjściem na taras To jest dopiero coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 22.06.2015 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 właśnie! dobrze mówisz dziękuję to ja poczęstuję moimi ulubionymi lodami przypominającymi smak dzieciństwa http://market-jan.pl/myslenice/photos/towary/12046/1372747257.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts