Tomkowa 29.11.2015 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Pesteczko, a mieszać je z tymi poprzednimi? Ta ściana jest bardzo wysoka i wydaje mi się, że wyglądałoby to bardzo fajnie Już bym poprzyklejała papier na próbę, ale nie mam jak dosięgnąć tam wysoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KPO1 29.11.2015 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Tomkowa przepraszam, że u Ciebie, ale więcej osób tu zagląda.Możecie podpowiedzieć jak wygląda u Was sytuacja z wentylacją w pokojach sypialnianych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 29.11.2015 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Tomkowa przepraszam, że u Ciebie, ale więcej osób tu zagląda. Możecie podpowiedzieć jak wygląda u Was sytuacja z wentylacją w pokojach sypialnianych? U nas wentylacja w każdym pomieszczeniu, mechaniczna oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 29.11.2015 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 u mnie tez wentylacja mechaniczna - jest boskie powietrze w poprzednim domu miałam grawitacyjną i rano można było siekierę powiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.11.2015 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 KPO1, u mnie w sypialni jest komin od kominka, więc i wentylację mam grawitacyjną, tak jak w całym domu. Jaka jest wentylacja u Ciebie? Bez względu na to, jaką masz, uważam, że sypialnia powinna być pomieszczeniem wentylowanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.11.2015 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 w poprzednim domu miałam grawitacyjną i rano można było siekierę powiesić Ja mam grawitacyjną i nie narzekam Może to kwestia rodzaju posiłków na kolację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 29.11.2015 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Ja mam grawitacyjną i nie narzekam Może to kwestia rodzaju posiłków na kolację? raczej diety po przeprowadzce nie zmieniliśmy a powietrze czystsze. Przypadek? nie sadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.11.2015 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Emila, u mnie jest tak ocieplone poddasze (a sypialnia jest na górze), że nawiew świeżego powietrza mam nieustanny Koniecznie to musimy naprawić, ale wentylacji mechanicznej raczej nie zrobimy. Oczywistym jest, że przy mechanicznej, dobrze ustawionej wentylacji powietrze w domu jest znakomite W każdym pomieszczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.11.2015 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 U nas grawitacyjna, ale my nie przegrzewamy domu. Lubię spać w 15 stopniach. Jedno z drugim – naturalna wentylacja i nie za wysokie temperatury i jest bdb. Tylko łazienka ma 22 stopnie i wyciąg, który właczamy w razie potrzeby. Lusterka możesz wymieszać. Będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 30.11.2015 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 ja też za wymieszaniem lusterek... jessuu 15 stopni.. u nas w sypialni 21 i cierpię strasznie, ale mąż nie pozwala cieplej Skończylam robić kalendarz adwentowy świątecznie powoli robi sie w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 30.11.2015 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 (edytowane) Stojak choinka, który kilka lat temu kupiłam bardzo promocyjnie w Ikei, torebki papierowe z Ikie z tego roku. Numerki robiła Julka. A w środku moc łakoci, drobiazgów, dekoracji choinkowych na Julkową choinkę, przydasi craftowych. Jutro bedzie cały dzień macała, zajrzeć nie da rady Edytowane 30 Listopada 2015 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.11.2015 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Ja uwielbiam tak. Opatulę się cieplutką kolderką, przytulę do J i wtedy się wysypiam. J nauczył się ode mnie i jest bardzo zadowolony. Tylko nie mogę go przekabacić na otwieranie okna na noc, oczywiście nie zimą Emi, zdjęcia się nie pokazują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 30.11.2015 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 (edytowane) poprawiłam... może bedzie widać Pestko ja potrafię spać pod dwiema kołdrami a i tak dygoczę z zimna Przez kilka dni latem były otwarte okna w sypialni - w te masakryczne upały. Czułam się strasznie nieswojo, i małobezpiecznie. Zwłaszcza, że byłam sama w domu, bo mąż z Julką do namiotu ze spaniem uciekli Zapłaciłam to poranną alergią... ale chociaż w domu trochę się wychłodziło wtedy Edytowane 30 Listopada 2015 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 30.11.2015 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Emila, choinka jako kalendarz super!! Ja też jestem ciepluchem i lubię w domu ciepełko, także do spania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 30.11.2015 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 dzięki Tomkowa Piersze macanie torebek zaliczone burza z gradem - zaliczone zaraz się biorę za malowanie u Julki w pokoju Ciekawe co mi z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 30.11.2015 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Lusterka możesz wymieszać. Będzie super Też mam takie wrażenie Co do wentylacji - w mechanicznej mam przede wszystkim ten komfort, że nie usze wietrzyć domu - a to z kolei powoduje, że nie mam robali (much, komarów i innych pająków) oraz nie muszę się martwic o koty. Jeśli chodzi o temperaturę to 20-21 stopni jest dla mnie optymalne. Poniżej marznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 30.11.2015 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Ja mam słabość do programów braci Scott, w których dokonują metamorfoz domów Największe moje zdziwienie zawsze budzi "solidność" konstrukcyjna tamtejszych amerykańskich ścianek, podłóg, zabudów itd. Wyburzenie ściany działowej to dla nich dwa razy uderzyć młotkiem. Łazienki rozbierają jak by były z papieru. Nie widziałam dotąd żadnych elementów które przerabiali murowanych, zupełnie inna technologia i ideologia budowania. I za każdym razem szczęka mi opada co Jonathan i Drew potrafią z tych domów wyczarować widziała te programy nie raz ........... faktycznie burzą ścianki "ot tak" ........ raz trafiłam na odcinek, gdzie była ścianka z cegły, sami mówili, że teraz to u nich nie spotykane i będzie to spore wyzwanie i serio ciężko im to szło zgadza się potrafią wyczarować cuda z tych domów, mają dobre projekty, dobre materiały i umieją połączyć to co sami proponują z gustem właścicieli jednak ja nie wierzę, że wilgoć czy inne problemy, które napotykają na początku, są trwale wyeliminowane ........... chyba obawiałabym się, że pod tym całym pięknym wnętrzem coś tam jeszcze "siedzi" pomijam koszty samych domów patrząc na to z czego i jak są wykonane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 30.11.2015 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 ja marznę poniżej 23 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 30.11.2015 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Tomkowa piękne lustra te pozostałe 3 też możesz powiesić nie maluj, póki nie zobaczysz jak razem wyglądają ale wszystkie są świetne i nie ukrywam, że sama takie bym przygarnęła bombki rewelacyjne Emila kalendarz świetny : też się pytam - kiedy znajdujecie na to czas ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 30.11.2015 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Tomkowa lustra przepiękne, zaraziłas mnie trochę miłością do heksagonow Był ktoś w B. po pościel. Udało mi się upolować tą którą chciałam, szara 200 x 220, ale ostatnią dorwalam Tych geometrycznych w ogóle nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts